maandag 12 december 2016

3913



5/658 * - VISUMS. Ze zijn verplicht in een Beschaving die zichzelf wil vernietigen. REPRESSIE. Dus komen de repressie-tijden terug.
.
MAANDAG  12  DECEMBER  2016
H. JEANNE-FRANCOISE de CHANTAL:  stichteres van de orde der VISITANDINNEN, deze orde richtte zich speciaal op de christelijke opvoeding van meisjes, nu nog twee kloosters in België: Kraainem en Vlijtingen,  H. CORENTIN
3913 - EEN ANALYSE VAN DE POLITIEKE SITUATIE IN COBURGIA: DIE IS IN EEN WOORD ERBARMELIJK        

Soms kunnen de feiten nog veel duidelijker zijn dan de waarheid waarachter ze schuilen. Neem nu de ‘activistische rechters’, een oude krokodil uit de repressietijd die terug gekomen is.
Die tijd is daar terug, en de Rechters staan weer aan dezelfde kant van de frontlijn: tegen het Eigen Volk. Dit is, na WO I en WO II, de derde keer. Toen was ‘activisme’ een ander woord voor ‘heulen met den vijand’. Smokkelaars en zwarte marktwerkers waren dan geen ‘activisten’ maar ‘zak-tivisten’. Nu zouden er dus ‘’activistische rechters zijn uitgevonden,  omdat die actief zijn tégen het Volk.
“Activisme’ is dus een zeer wendbaar begrip. Tijdens de repressie moest activisme beteugeld worden, en nu zijn de beteugelaars de slechteriken.
Een mens kan bijna niet meer volgen om zich aangepast te weten. Tenzij U natuurlijk ‘zaktivistisme’ bedoelt. Dan is goed. Dan verstaan we mekaar tenminste….
*

Nood aan politieke daadkracht in plaats van symptoombestrijding

Bart De Wever gedraagt zich als een vlieg die weg wil, maar steeds tegen het venster blijft botsen. N-VA klaagt ééns te meer een situatie aan die ze zelf heeft veroorzaakt en dat probeert men dan onder te sneeuwen met propaganda.
De problemen met activistische rechters die aan niemand verantwoording hoeven af te leggen, zijn jaren geleden al door het Vlaams Belang aangekaart. Toen vond niemand dat enige aandacht waard, ook De Wever niet. De problemen die zich stellen, zijn echter het gevolg van politieke keuzes die grotendeels ook die van de N-VA zelf zijn. “Als je weigert het hele Europese kader van open grenzen en achterhaalde verdragen in vraag te stellen, dan zit je onvermijdelijk met de gevolgen.”, aldus partijvoorzitter Tom Van Grieken.
Om voorgaande reden pleit het Vlaams Belang voor een afschaffing van de Schengen-regelgeving en een diepgaande aanpassing van volkomen achterhaalde teksten zoals de Vluchtelingenconventie van Genève en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. De Wever doet dat niet, en beperkt zich dus tot symptoombestrijding. Wie niet bereid is om de soevereiniteit van zijn natie terug te eisen zal moeten luisteren naar politiek-benoemde rechters en hun losgeslagen interpretaties van verdragen die je zelf mee in stand houdt. Enkel en alleen de schuld leggen bij de magistraten is te gemakkelijk en getuigt bovendien van weinig begrip voor de scheiding der machten, één van de fundamenten van onze democratische samenleving.
Klaas Slootmans, Perswoordvoerder
** **
De ploeg van Sjarel Michel ligt dus vechtend op straat. Verbod op ‘nachtwerk’ is een splijtzwam omdat het de vooruitgang tegenwerkt. Amateurisme à la Mandoline Rutten bevordert het belgicisme en remt dus de Vlaamse welvaart. Het nefaste ‘Schengen’ vervangt alle andere Heilige Huisjes en wie dat niet volgt is ’n vuile racist. Men is dat des te meer, als er gemord wordt tegen de islam of het Communisme, zo soft als beiden ook opgedrongen worden.
In Amerika , ‘n maandje na de verkiezingen, doet men er alles aan om Trump tegen te houden, zodat Obama de ‘noodtoestand’ kan uitroepen en aldus voorlopig’ kan aanblijven. Tja het gebeurt overal elders, waar stamoversten de Macht niet willen onder elkaar afstaan. Waarom zou Obama anders zijn? Als zoon van een moslim-vader zit de plicht van elke moslim in hem ingebakken. De vis begint weliswaar te stinken aan de kop, maar elk volk heeft een gezond gebleven gedeelte. En dat gezond gebleven gedeelte zegt nu dat het genoeg is.
Trop is teveel en teveel is trop.
Het is wel een signaal uit de verkeerde kant, maar de boodschap is duidelijk.

***


Geen opmerkingen: