vrijdag 16 december 2016

3925



6/825 * - ISLAM INVASIE - Vrouwenrechten  -Turkse mosketen zijn spionnencentra
.
VRIJDAG  16  DECEMBER  2016
H. ADELHEID van Bourgondië:

3925 - DAMES WILT AUB NOOIT TERUGSLAAN ALS U HANDTASTELIJK WORDT LASTIG GEVALLEN               
Sfeerbeeld in Zwartberg
*
Muzel-mannen jagen dames weg uit het straatbeeld. Om het even of dat nu Muzel-vrouwen of Christen-Hondteven zijn.
Gisteren kregen we zelf een filmpje voorgeschoteld, waarop een onbekende ‘jonge man’ een van de twee zwaar gesluierde en zwaar bepakte dames van middelbare leeftijd lenig langs achteren in de onderrug stampte, zodat die met het volle gezicht voorover op de grond sloeg. Gefilmd, zo maar voor de fun.
Protest vanwege de vele N.G.O.’s over de ‘schending van de Mensenrechten’? Niet gehoord. Die zijn te druk bezig, samen met de mensensmokkelaars, om heel Noord-Afrika te helpen de oversteek maken. Ha ja, want binnen de maand valt dat handeltje stil, eenmaal dat Trump daar in Het Witte Huis is ingetrokken. Want die lacht daar niet mee.
Het artikel hieronder geeft tussen de lijntjes door te lezen, afstand van een jonge vrouw die louter uit zelfverdediging haar belager per ongeluk naar Allah klopte met haar schoen.  Vrouwen op straat molesteren is dagelijkse kost. Die ene die zich teweer stelde, die zal het bekopen! Zij gaat voor jaren den bak in! De ‘verongelukte’ verkrachter kan nu daar in Allah’s schoot zijn volle goesting doen met de hem toegezegde 72 dagverse maagden die daar blootvoets en werkloos op hem liggen te wachten.
De juffrouw zelf zal dus zwaar gestraft worden, want vrouwen moeten in een geïslamiseerde wereld nu eenmaal leren hun plaats te kennen.
In Coburgia doen de Turkse moskeeën, zo’n slordige 68 in totaal, die van de eerste tot de laatste door de Vlaamse Waalse en Brusselse Regeringen dapper gesubsidieerd worden, bovenop de werkingskosten die ze van Erdogan krijgen, dapper mee aan de voorbereidingen om ons Land over te nemen. Homans, de verantwoordelijke minister hiervoor, werd onlangs in de Kamer vanwege het VB geconfronteerd met de bewijzen dat de meesten daarvan zuivere spionnen zijn, die verplicht werken regelmatig hun rapporten aan de Erdogans spionagediensten in Ankara over te maken. Ze zou dat eens onderzoeken, was het antwoord, nadat ze de toelating had gekregen van de Moslim Executieraad. Raar, zei ze nog, dat haar inspecteurs daarover niets gerapporteerd hadden.
In deze video ziet U Filip DeWinter die Geens, met de bewijzen in de hand,  smeekt om die mosketen te sluiten, de schuldigen uit te wijzen en de Turkse ambassadeur op het matje te roepen. Hieronder kunt U dat volgen, maar de repliek van de Heer Ministers schittert door z’n afwezigheid. Wegens te bedroevend?
*
En zelfs, moesten die Immams dat voor als nog gedaan hebben, wie van het Bestuur van de NV-A (Nieuwe Vlaamse Arroganten) luistert er nu naar de Burger???
Ik zou Liz-a-Bed ten zeerste aanraden een paar nieuwe schoentjes met zeer hoge hakken te kopen…. Liefst van de soort waarmee men een os kan doodkloppen…
** **

Meisje (18) slaat aanrander dood met haar schoenhak

In het Franse Bordeaux is een man overleden nadat hij op het hoofd werd geslagen door een jonge vrouw van 18. Het meisje werd naar verluidt lastiggevallen door de kerel. Zij ging hem te lijf met de hak van haar schoen.
Het incident gebeurde begin deze maand aan de tramhalte op de Place de la Victoire. De jongeman, duidelijk boven zijn theewater, drong zich op aan het meisje en werd handtastelijk. De jonge vrouw liet niet begaan en duwde de aanrander op de grond, waarna zij meermaals met de hak van haar schoen op zijn hoofd sloeg.
Eerder deze week is de agressor bezweken aan zijn verwondingen. Tegen het meisje liep een onderzoek wegens poging tot doodslag. Die beschuldiging wordt nu mogelijk verzwaard tot moord of slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dit zal afhangen van de autopsie op het lijk van de aanrander.
** **
Tot twee keer toe hebben in coburgia onze dichtste Oosterburen geprobeerd om ons te komen ‘beschermen’. We hebben ons telkens geweldig verzet, met miljoenen doden iedere keer langs weerskanten. Akkoord, hun methoden waren effenaf brutaal en ongepast.
De islammers doen nu net hetzelfde. Maar ze doen het langzaam en zonder al te opvallend geweld.  En als er al eens een bommetje gebruikt wordt, is dat, zo wordt ons op het hart gedrukt, louter toevallig het werk van een gestoorde psychopaat. Die de boodschap  van wrede die in zijn ‘religie’ bevat ligt, totaal verkeerd begrepen heeft.
Men kan zowaar hetzelfde zeggen van de Hitlerianen, die we dus totaal zouden verkeerd begrepen hebben. En die lijken, dat was alleen oogverblinding die de voordelen van het socialisme op de achtergrond deden verbleken. Eenmaal alle tegenpruttelaars door de schouw verdwenen en de rook opgetrokken, zou de zon schijnen….
Mis, Gérard.
Nu botsen we met ons hoofd tegen eenzelfde steen – maar we voelen het niet. Omdat onze hersenen onder de opium van het socialisme  zitten.
*


Geen opmerkingen: