woensdag 21 december 2016

3934



8/931 * -KOLONIE – Handen afkappen is een Islam-traditie zegt ‘Tscheldt – Dus geen C4 voor de Fluppe - 
.
WOENSDAG  21  DECEMBER 2016
H. PETRUS CANISIUS, Z. GILLIS

’t IS  WINTER
zo omschreef Jozef Vandromme het:
Winter

Het roodborstje zoekt
Wat lekkers in mijn tuintje
heerlijk avondrood.

Een verdaalde mus
Bij het oude keukenraam
Zonder GPS

Langs een besneeuwd bospad
Een vroege bosanemoon
Een sprankeltje hoop.
*
José genoot van zijn ski-reis in Oostenrijk, toen er plots een geest opdook.  “Je mag drie wensen doen, maar weet wel dat je schoonmoeder tien maal het zelfde krijgt.”  José denkt na en wenst 10 miljoen euro.  Zijn schoonmoeder krijgt er zomaar 100 miljoen op haar rekening.  José wenst nog een sjieke villa in de Provence.  Zijn schoonmoeder krijgt er tien.  “En,” vraagt de geest, “wat is je derde wens?”.  zegt Joséetje: “Dat ik nu een licht hartinfarct mag krijgen!”
*
3934 - MET DE COBURGERS NIKS DAN LAST. JA JA, MAAR DEN DEZEN HEEFT ZICH WEL VERGIST
Rechtzettende Correctie
Hieronder vindt U richting ons ‘Koningshuis’ een van de vele redenen waarom deze blog de partij gekozen heeft van ‘tSCHELDT. De Schelde zelf loop krom en scheef, ‘tSCHELDT loopt correct recht vooruit.
Ik zou zeggen: dat weekblad is tenminste een verrijking voor eender wie van ‘langs ons kanten’.
Dus wordt de C4 van gisteren nietig verklaard. De Fluppe mag nog even blijven. Als hij (wat zijn genderproblemen betreft) zijn stap wil wat meer wil normaliseren,
Dat er, zoals ‘tSCHELDT zegt, een zekere (penis?)nijd bestaan heeft tussen twee imperatoren, kan ik best geloven. Maar vandaag de dag is dat zonder belang: we zijn ze toch kwijt, die fameuze ‘kolonie’. We hadden ze zelfs beter nooit gezien!

Het verwondert me geen zier, dat de Islam ook toen al de hoofd-drol mocht op zak steken: lichaamsdelen afkappen, ze kunnen het niet laten. Hun Justitie kapt bij dieven eerst de rechterhand af, en bij herhaling de linkervoet.  Recidiven met meer van 4 van dergelijke straffen zijn er niet, en op die manier hoeft men dus ook geen ‘Huizen van Bewaring’ te voorzien. In open lucht in de woestijn is er immers plaats zat?
*
PS
Niet alleen was mijn inspiratie verkeerd, ook de tijds-instelling was even verkeerd. Het leven gaat rapper dan ik het kan volgen….Maar na vandaag is de datum weer bijgesteld….
** **


Londense unief haalt gedenkplaten Leopold II  weg na protest
*
Dit is de schitterende spotprent die onze huistekenaar TB (Tony Baert) maakte bij het bezoek van Minister Michel (vader) aan Zaïre.
Reactie van abonnee:
Beste Bert,
Weet u dat de “afgekapte handen” een laster campagne was die gevoerd werd door Cécile Rhodes (stichter van Rhodesië) in het begin van de 20ste eeuw. In zijn grote waanzin om een British Empire te stichten in het zuiden van Afrika heeft hij nooit kunnen slikken dat Congo aan Leopold II werd toevertrouwd tijdens de overeenkomsten tussen Frankrijk, Duitsland en Groot-Bretagne. Hij heeft toen die "afgekapte handen" saga georchestreerd om Congo onder Engelse bewind te kunnen krijgen. Léopold II heeft toen een machtige amerikaan (kandidaat president) onder de arm genomen slechts dan werd de laster campagne tegen België en Leopold II eindelijk beëindigd. Zo als men kan zien “liegen en altijd maar liegen, er zal dan toch wel iets van overblijven”, zelfs 100 jaar later.

Afgekapte handen werden altijd uitgevoerd door de arabieren op de vluchtende slaven.
Eddy V.

**
ironic caricature of Cecil Rhodes and its expansion madness.
*
Geachte,
Ik ben zeker geen fan van ons Koningshuis en zijn geschiedenis, maar ik verzet me wel tegen onwaarheden, die ons bovendien als Belgen aangewreven worden.
Het is niet helemaal duidelijk wat Leopold 2, of tenminste zijn beheerders in de kolonie, allemaal uitgespookt hebben. Maar ik ben het beu om steeds weer één van de 5 bestaande foto’s van afgehakte handjes te zien (bereidwillig bezorgd door diegenen die onze kolonie wilden afpakken) waarvan de origine en de daders niet traceerbaar zijn. Afgehakte handen zijn bijna per definitie islamdaders…
Waarom wordt er eens geen echte wetenschappelijke studie gewijd aan de zgn genocide van Leopold 2 in Congo die zogezegd 10 miljoen slachtoffers zou gemaakt hebben, hetgeen op zichzelf reeds wetenschappelijke nonsens is….

Hoogachtend,
Vervoort Karel

Met dank Mr Murrath. ’t Scheldt stijgt in mijn achting. U publiceert tenminste integraal een reactie met naam en toenaam, open vizier. Dat kan van Le Soir niet gezegd worden, waarbij één van mijn rechtzettingen botweg geweigerd werd….. Hoogachtend,
Karel
*
Dank u wel.
** **
En ik zal nog meer zeggen: liegen of helpen liegen (en dan nog op aangeven van Le soir) is ‘een Zonde tegen de H. Geest’. En dat soort zonden zijn een stuk erger dan de rest. Het is misschien zelfs de reden waarom onze poco Elite de Islam verkiest boven de christelijke Leer.  Want bij de Islam is liegen een Goddelijk Gebod. ’t Staat zelfs zo in de Koran, als de Goddelijke Bedotplicht, met name de Taqyiilla.
Ik bedot. Gij bedot? Hij bedot. Wij bedotten allemaal.
Of
Ik heb bedot. Gij hebt bedot? Hij heeft bedot? Wij hebben allemaal bedot.
Of
U zal bedotten. Gij zult bedotten. Hij zal bedotten? Wij zullen allemaal bedotten.

En die achterlijke varkens van Christene honden lopen er nog in ook. Zelfs nu proefondervindelijk bewezen is dat we het menen, houden ze vol al sidderen van de schrik, dat ze gene bang hebben.  Niet van topzwaar geladen trucks die op de menige inrijden (Berlijn), niet van ‘zieke’ bewakingsofficieren die Hooggeplaatsten zo maar voor het oog van de camera afknallen (Ankara).
Neen, ze zullen het nooit kunnen laten!
*





Geen opmerkingen: