woensdag 21 december 2016

3935



6/817 * - DUITSLAND/EUROPA REBUILT – Merkel met bloed aan de handen – Pantze Weihnachten -
.
WOENSDAG  21  DECEMBER 2016
H. PETRUS CANISIUS, Z. GILLIS
*
3935 - MERKEL EN DE DOOD: ZE GEVEN ALLE TWEE NIET AF

*
Merkel, een Führer-type harder dan Krupp-stazal, met wereld-allures,  de ge-Schutz Stelte Merkel, die ‘es geschafft hat’ onder het bloed… Waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe…
*
De poco Leugenpers neemt Geert Wilder’s boodschap ‘Ranzig’. Hun zorg gaat in de eerste plaats naar de slachtoffers.
Sjarel Michel in de Praatbarak zei net hetzelfde: ook zijn eerste gedachte gaat naar de slachtoffers.
Altijd dezelfde redenering: verwarring zaaien tussen oorzaak en gevolg?
Iedereen zet en voelt dat leed bij iedere aanslag? Het begint zelf een beetje te wennen.  Verdriet hebben kan altijd. Maar de eerste bezorgdheid van elk redelijk wezen, in de eerste plaats onze ‘Verantwoordelijke mandaatdragers’ zou in de allereerste plaats moeten gaan naar het opsporen en het bestraffen van de daders. En daar mag gerust wat ‘groepsgevoel’ bij tentoon gespreid worden: (geschreven met fluisterstem) het Kwaad komt immers altijd uit dezelfde hoek.
Deze onze eigen ‘mandaatdragers’ verdienen dus in groep het etiket ‘lafaards’, ‘verraders’ en ‘vaandelvluchtigen’. Vandaar dat zij niet aanvaarden dat wij, voortgaande op de feiten, in oorlog zijn. En in oorlogstijd staat op elk van deze drie misdrijven, de dood met de kogel.

Waarop wachten we?
Alles kan veranderen, als in het stemhokje de enige juiste stem wordt uitgebracht. Nog 20 dagen maar meer, en na 20 Januari gaat in Amerika de slagboom open. ‘Zij’ zullen het ook hier gewaar worden tot in duisterste koeken van hun ziel.
** **

*
Geert Wilders stuurt “ranzige tweet” wereld in na aanslag in Berlijn
De Duitse bondskanselier Angela Merkel met bloed aan haar handen en op haar gezicht. Dat beeld stuurde de extreemrechtse Nederlandse politicus Geert Wilders dinsdag de wereld in via Twitter als reactie op de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn. Een beeld dat duizenden keren gedeeld werd, maar ook heel wat verontwaardiging uitlokt. “Ranzig.”

“Merkel, Rutte en alle andere laffe regeringsleiders hebben met hun opengrenzenpolitiek de asieltsunami en islamterreur binnengelaten”, schreef Wilders dinsdagochtend op Twitter. Enkele uren later volgde het gefotoshopte beeld van Angela Merkel vol bloed.
Met zijn publieke veroordeling van de bondskanselier volgde de partijleider van de Nederlandse PVV het voorbeeld van de Duitse extreemrechtse partij AfD. Ook zij verweten Merkel en haar opengrenzenpolitiek meteen na de aanslag die aan twaalf mensen het leven kostte. “Wanneer zal de Duitse rechtsstaat eindelijk terugslaan? Wanneer zal het gedaan zijn met deze verdomde hypocrisie?”
Hoewel de tweet meer dan 2.300 keer gedeeld werd en meer dan 3.000 ‘likes’ kreeg, is er ook heel wat opschudding rond de foto. “Een shock-foto”, noemt de Nederlandse krant De Telegraaf het. Nederlands minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher verklaarde dat de aandacht naar de slachtoffers moest gaan “en niet naar mensen die willen provoceren, zoals Wilders”. D66-voorzitter Alexander Pechtold gaat nog verder. “Dit is een ranzige poging om politiek gewin te halen over de rug van slachtoffers van een laffe terreurdaad.”
** **
**
Kerstmis duurt, volgens de Kerkelijke Kalender, nog tot het Feest van Drie Koningen, 6 Januari. Iedereen heeft dus nog ruim de kans om niet eens de knal meer te horen waarmee zijn grieos-reis naar de Eeuwigheid begint. Niet dringen. Ga desnoods een straat verder. Anders dient U Uw beurt af te wachten.
De Islam kan niet overal tegelijk zijn, hé.
*
Ik zeg het niet graag, maar rapper dan ze gekomen zijn, al die ‘integreerders’ zullen ze weer moeten verdwijnen. Onbevattelijk hoe dat zou moeten verlopen, want zonder rivieren van bloed en tranen, zal dat niet zijn.
Het zal dàt zijn, of wij die er aan gaan. Want binnen de volgende generatie zal het te laat zijn. Alleen al door de Macht van het Getal. Met de Turken is het ook zo verlopen, op een mooie dag ontglipt de Macht helemaal, en komt er een Erdogan II op de proppen. Wie dan anders durft ademhalen dan voorgeschreven, gaat er aan.
Kijk, beste mensen, dat is wat onze Verlichte Grote Verstanden moet ingestampt worden. Bij voorkeur eerst met de stempotlood, maar als het moet met een flinke trap onder hun (natte) broek.
*
PS:
Het was een van de stafwoorden van Hitler, dat de Duitse soldaat “harder was dan het Krupp-staal waaruit zijn tanks gemaakt waren”.
La Märkalina mag dus gerust “Buchstabiert” worden als zijn de weldoenster die aan haar Arische Landgenossen (en aan de rest van de Westerse Wereld) voor eeuwig de vrede die een Kerststal met het Kindeke Jezus, Maria, Jozef, de os en de ezel met de engelen uitstraalt, vervangen heeft door betonblokken ringsumher omringd door mijnen velden, zwaar bewapende para’s in gevechtstenue en met sreaks nog tanks op elke straathoek.
Ontbreekt alleen nog de ‘Leibstandarte Adolf Hitler’ in hun wachthuisje waarboven elke Kerststal de heidense Swasrtika wappert.




Geen opmerkingen: