zaterdag 25 februari 2017

4039


Za 25 Februari
4039      - ALS DE MAN DE PASSIE PREEKT BOER LET OP UW GANZEN
*
INHOUD: IMMIGRATIE INVASIE: de ondergang is nabij zegt het C.G.K.R.
*

VENSTER OP DE WERELD
*
Johan Leman: "Ik ben bang voor de volgende golf van radicalisering"
Linkx is de goede richting om in de vernieling te rijden….
**
In 1987, precies dertig jaar geleden, waarschuwde hij al voor de tikkende tijdbom in Molenbeek. Vandaag houdt hij opnieuw zijn hart vast. "Als er niets verandert, gaan de sluizen straks open", zegt de voormalige voorzitter van het Centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding (CGKR) dit weekend in een interview met De Morgen.
Leman, die in Molenbeek nog altijd de bezieler is van het intercultureel centrum Foyer, verwacht de komende jaren nog veel jihadi-missioneringswerk bij jongeren, zegt hij.

"En er is daarnaast ook een nieuw soort radicalisering mogelijk. Kijk naar de nieuwe populaties die zich aanmelden in Molenbeek. Veel Roma, en veel zwarte Afrikanen. Dat zijn geen moslims, tussen haakjes. En op zich is er vandaag nog geen probleem. Zelfs met een werkloosheidsuitkering voelen die mensen zich al middenklasse. Maar wat met hun kinderen straks? En hun kleinkinderen? Hoe zullen die het doen? Die zullen ook hun plek in onze samenleving opeisen, die zullen zich ook geen gast meer voelen. Zijn wij daarop voorbereid? Nee."
Zoals hij in 1987 aan de alarmbel trok, doet hij dat ook vandaag. "Ik wil waarschuwen voor wat er op ons afkomt. Er moet iets gebeuren. Jongeren moeten hoop krijgen, perspectief. We moeten investeren in sociale weefsels. En vandaag gebeurt net het omgekeerde."
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
Deze bijdrage past als de klomp van een Siamese tweeling bij het vorige stukje op deze blog, over de rampvaart van het verfoeilijke socialisme dat, zoveel later maar des te wreder dan de Islam, verantwoordelijk is voor zoveel menselijk lijden. Marx dateert van eind de jaren 1800, Mohammed van 1400 jaar geleden. Het rijtje stijgt van Stalin over Hitler en Mao naar Obama, die gelukkig gestopt werd door de juiste reflex van de Burger van De Nieuwe Wereld aan de Overkant van de Grote Wateren....
En weer is daar die typisch duivelse omgekeerde redenering, eigen aan al wat Linkx denkt maar Rechts de zakken vult met wat ze uit de zakken van de Kleine Man toveren: alles laten lijk ‘t is, er wel over zagen, maar alleen om 30 jaar later alle gelijk van de wereld te reclameren.
Ook de Vlaamse Radicalen waarschuwden al 30 jaar (en meer) voor deze ramp, maar die werden aan de kant gehouden en als een bende schurftige schapen in een ‘cordon sanitaire’ gezet. Mensen als Pater Leman waren inderdaad beter geplaatst om hun spitsbroeders tot de orde te roepen, maar het duurde exact 30 jaar voor we daarover het eerste woord hoorden.
Krek hetzelfde verhaal met de graaipolitiek laatst in Gent: binnen het half uur was de aandacht afgeleid naar de NV - Arrogantie, en stond het land op stelten in die richting. Een eindeloze herhaling van schandalen: Parisis, Optima, de Intercommunales: alles moet altijd wijken voor de redding in extremis van de echte daders die als naar gewoonte, bij de Rode Kameraden zitten.

**
Voor wat betreft Molenbeek zelf: uitmesten heeft geen zin meer. Hebben we aan den lijve ondervonden met het Kamp van Calais/Duinkerken. Het enig doenlijke voor Molenbeek is wat in de Bijbel staat, dat gebeurd is met Sodoma en Gomorha: de onzen tijdig en zonder omzien, laten vertrekken, en vervolgens laten geschieden waar geschieden moet.
Voor wie het verhaal van Genesis 18-19 en de Vrouw Lot genaamd, niet kent, die hoeft slechts te Googelen voor verdere details op https://nl.wikipedia.org/wiki/Sodom_en_Gomorra. Want ook daar is het Woord Gods doorgedrongen, al is de archeologie er nog altijd niet in geslaagd om de exacte locatie van die verdwenen steden  terug te vinden. Wat dus ook voor Molenbeek tot de mogelijkheden behoort, eenmaal het deksel van de Hel daar terug is dicht gesoldeerd nadat de laatste Moslim in het gat is verdwenen.

(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: