zondag 26 februari 2017

4040


25 Februari
4040      - DE GERICHTE NIEUWE COLLABORATIE MET DEZE KEER DE ECHTE VIJAND
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: met de ervaring van het V.N.V. van de jaren ’30 in het achterhoofd, doet de Vlaming er beter aan te kiezen voor het Origineel. In Mechelen is de aberratie niet de uitzondering maar de regel: allochtonen staan er op een voetstuk.

VENSTER OP DE WERELD
Zuhal Demir, Genk 1980, met Turks-Koerdische root: ze,
opent meteen de aanval op het C.G.K.R.-nieuw
*
De nieuwe staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) opent vandaag in Het Nieuwsblad de aanval op Unia. Dat is het voormalige Gelijke-kansen-centrum, en valt onder haar bevoegdheid.
Merk op: de neerhangende linkerpols met mijnwerkershalsdoek…. Wat ’n fijne strategische zet van BDW om op die manier de ganse Limburg in te palmen
*
Unia is vijfentwintig jaar geleden opgericht om racisme te bestrijden en gelijke kansen te bevorderen. "Maar ik vraag me af of Unia nog wel doet waarvoor het is opgericht", aldus Demir in Het Nieuwsblad. "Mensen begrijpen niet waarom Unia bijvoorbeeld zo obsessioneel met de zwartepieten-discussie bezig is, terwijl de echte problemen blijven liggen."
Nu ze staatssecretaris is, wil Demir met de verschillende regeringen rond de tafel zitten om in te grijpen. "Want Unia heeft op zijn minst een perceptie-probleem", zegt ze. "De burgers hebben het gevoel dat het te moraliserend is. Bovendien maakt Unia zich belachelijk, onder meer met het voorstel om vacatures enkel voor vrouwen open te stellen."
Demir steunt in ieder geval een eerder voorstel van minister Homans om Unia door te lichten.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Waarschuwing: U bent hier terecht op een zwaar politiek incorrecte blog, verder lezen kan dus, net als roken, Uw welzijn ernstig schaden. Tenminste, in de veronderstelling dat de huidige ‘Staatsdragende Partijen’ inderdaad bij de eerstvolgende Verkiezingen van De Laatste Kans, overeind blijven….
Wat God moge verhoeden. Want volksverlakkerij is heden ten dage de onverbloemde naakte waarheid geworden….
Het is voor ons, overtuigde Vlamingen van de harde lijn, goed om regelmatig de vijand te volgen via de Verkochte Pers die dapper helpt om hun volksverlakkende standpunten op te solferen. Vooral als men daarbij zijdelings ter vergelijking de internationale nieuwsmedia in de gaten houdt. Het houdt vooral de ogen open om de binnenlandse zwanzers via onze blogs recht voor de raap blijvend te kunnen aanklagen, in  de hoop dat de ontmaskering des te vlugger komt.
Zo merkt men niet alleen dat er iets op til is met het vroegere C.G.K.R. van Pater Leman, waarover het hier gisteren in de vorige bijdrage ging, maar het bewijst ook de op voorhand gemaakte afspraken om de ‘nieuwe’ Staatssecretaris‘ van vreemde origine te duiden’. d.w.z. aan te bevelen.
Van heulen met de vijand gesproken!
Want inderdaad, als ‘economisch gevluchte’ Turks-Koerdische tweede generatie heeft het mens al een hele weg afgelegd. De dag dat de komende Turkse Islammerij hier de lakens zal uitdelen, zal die ‘dame’ die nu al (op onze kosten) het klappen van de zweep kent, goed geplaatst zijn om ‘Ortskommandatur’ van de Rode Halve Maan te spelen.
Als kind heb ik boven dergelijke gebouwen nog de Hakenkruis-vlag vrolijk weten wapperen in de wind.
Kijk ne keer hoe goed naar de NV-Arrogantie, die uit louter eigenbelang zelfs het voortouw neemt om de Veroveraars te wille te zijn. Het is een prestatie in het voordeel van de Duitse Bezetter waarin Staf Declercq van het V.N.V. nooit is gelukt. BDW doet dus beter t.o.v. de honderd maal sterkere Islam-bezetter dan het V.N.V. met de toenmalige Nazi-moordenaars.
Enig verschil: in de jaren ’30-’40 bestond de waakhond van het Vlaams Belang nog niet, als Vlamingen van de harde rechte lijn, en werden alleen de naäpers pas na de oorlog als de verkeerde bedrogen Vlamingen gemarkeerd. Omdat ze het goed gemeend hadden werden ze dan ook zeer zwaar gestraft door het Establishment. Wat lukte met de Duitsers, zal deze keer (dank zij de betere communicatie) niet lukken met de Rode Halve Maan.
Vlaming, let op Uw zaak! Want, zo las ik bij de collega’s van http://nageltjes.be/wp/ : “UNIA is een crypto-fascistische, islamofiele en Vlaamshatende organisatie van Belgische signatuur die moet opgedoekt worden. Het is de vervanger en opvolger van het beruchte CGKR (Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding“.
U voelt dat dus aan Uw ellebogen: met Tante Zulma heeft BDW definitief voor de ‘Onderwerping’ gekozen. Door de maskers af te weren, heeft hij de weg geopend naar het enige  juiste Vlaamse bewustzijn. On-verfranst, on-verduitst, on-verislamiseerd, vuist en voet de vane omtrent.
Wij zullen bij de volgende veerkiezingen onze mening kunnen tonen, nadat eerst Amerika, dan Nederland, Frankrijk en Duitsland de weg hebben getoond. Er wordt dus verzamelen geblazen voor de ‘lurte finale’ voor eigen aard.
*
Zaterdag namiddag Nieuws. Bart Somers, de beste burgemeester ter wereld van 2016, verdedigt op de radio ondertussen met Hitleriaanse heftigheid de nul-tolerantie in zijn politiekorps ten overstaan van het weigeren van de totale oorlog overgave aan de buitenlandse invasietroepen. Terwijl de hoernalist van dienst daar meteen de bedenking aan vastknoopt, dat allochtonen die voor onze Sire als poen-graaier de eed mogen afleggen, daar hun buitenlandse afkomst beklemtonen. Door bijvoorbeeld een Marokkaanse baksteen mee te brengen die hun overgrootvader ooit gebruikt heeft om daar in Marokko zijn huis te bouwen. Zuhal Demir (zie foto bovenaan),  dus Tante Zulma van de NV-A bracht daar een paar dagen geleden, duidelijk herkenbaar voor de camera’s, de mijnwerkershoed van haar Turkse vader mee, en diens rood-witte halsdoek, als beklemtoning van haar vreemde buitenlandse afkomst.
De symboliek van de komende overheersing van de Islam is duidelijk. Want er is niet één volk ter wereld waar er Islam is, zonder dat deze uiteindelijk de Macht grijpt en de oorspronkelijke Beschaving uitmoordt of  ‘onderwerpt’.
Het idee van de ‘Gematigde Moordenaars’ is het lokmiddel waarmee de huidige collaborateurs de ‘onderwerping’ niet alleen goedkeuren, maar er hun volle medewerking aan verlenen.
De tijd van handelen is dus nabij. Want zoals U ziet, is het al kwart over twaalf!
(Digitalia)
++++



Geen opmerkingen: