zondag 26 februari 2017

4041



Zo 26 Februari

4041      - DE MANEBLUSSERS HEBBEN HUN NAAM NIET GESTOLEN
*
INHOUD: RACISME: net zoals voorheen toen de Brandweer diende uit te rukken om de maneschijn te blussen -

VENSTER OP DE WERELD
*
Waarschuwing: de GVA plaatste nu ze dat nog kunnen, een brandend artikel over ‘racisme’, maar vergat erbij te vertellen, dat hun ‘racisme’ slechts in één richting werkt. Daarom eerst deze bijkomende rechtzetting van de kant van Sharia4Belgium met recht en reden verspreid door het Vlaams Belang Magazine.
“Sharia4Belgium: 'Femme de la rue is een hoer'

In de nasleep van de discussie over de documentaire 'Femme de la rue', waarin een jonge vrouw door allochtone mannen vernederd, gevolgd en uitgescholden wordt, heeft nu ook de moslimorganisatie Sharia4Belgium een reactie geplaatst.

In een videoboodschap stelt hun woordvoerder dat dergelijke vrouwen deze reacties zelf uitlokken gezien ze "naakt over straat lopen" en "zich verven als een clown. Ze kleden zich bovendien als goedkope prostituees. Wat wil je dan dat ze dergelijke reacties krijgen?", vraagt woordvoerder Abu Haniefa zich af. De man vervolgt zonder schroom: "Deze vrouwen moeten wegblijven uit moslimbuurten. En indien het hun hier niet aanstaat dienen zij te verhuizen."
Necrofielen
De verklaring waarom het vooral moslims zijn die dergelijk gedrag vertonen, is volgens Sharia4Belgium omdat "de meeste kafaar (de ongelovigen, red) pedofielen, homofielen, necrofielen of 'dierenvrienden' zijn."
Wie er nog aan mocht twijfelen dat de islam onverenigbaar is met de Westerse samenleving, heeft vandaag het finaal antwoord gekregen.

Jinnih  Beels na racistische foto: “Grote slag voor mijn zoon”
De Mechelse politiecommissaris Jinnih Beels kan de foto van haar met racistische opschriften die binnen het politiekorps verspreid werd naar eigen zeggen ‘plaatsen’, maar spreekt wel van “een grote slag” voor haar zoon, echtgenoot, familie, vrienden en collega’s.
(Nota van de Redactie: Madame heeft weml een groot gedacht van zichzelve…)
Dat heeft ze zaterdag verklaard aan VRT en VTM. “Een heel korps is het slachtoffer van één dommerik, die ervoor zorgt dat een heel beleid met een vingerknip van tafel wordt geveegd”, stelt Beels.
In een whatsapp-groep van het politiepersoneel, werd een foto van Beels geplaatst met de tekst: “Jou kleur staat mij niet aan”. De maker van de foto bleek een inspecteur te zijn van het korps Mechelen-Willebroek zelf. Hij is verhoord en intussen geschorst.
Rauw Racisme”Mechelse burgemeester Bart Somers (Open Vld) heeft intussen op zijn Facebookpagina verklaard dat iemand die dergelijke feiten pleegt, niet thuishoort in het politiewezen. “De snelle en sterk veroordelende reactie van vele mensen in ons korps bewijst opnieuw dat we over de juiste politiecultuur beschikken”, stelt hij verder.
In het Radio1-programma “Bonus” reageerde Somers zaterdagochtend op de racistische foto. “Dit is een geval van rauw racisme. Wij voeren in Mechelen een nul-tolerantiebeleid tegen racisme en discriminatie”.
“De korpschef heeft meteen zijn verantwoordelijkheid genomen en op minder dan 15 uur had men de dader die onmiddellijk is geschorst”, zegt Somers. “Daar zal nu een zwaar gerechtelijk staartje aan komen, zo iemand hoort niet thuis in de politie, en zeker niet in de Mechelse politie.”
Ook politievakbond NSPV reageert zaterdag met afschuw op de foto met racistische opschriften. “Het gaat gelukkig wel om een individueel geval en het is positief dat er meteen een korpsbrede afkeuring volgde”, zegt Antwerps provinciaal NSPV-voorzitter Tom De Gent. “We behouden dan ook ons vertrouwen in de overgrote meerderheid van het korps.”
De vakbonden, de korpsleiding en het politiecollege zaten intussen al samen rond de kwestie. “We komen uit dat overleg naar buiten met een eendrachtige veroordeling van de feiten”, zegt de provinciale voorzitter van het Nationaal syndicaat van het politie- en veiligheidspersoneel. “Dit is uiteraard totaal onaanvaardbaar. We willen er echter wel op wijzen dat er snel en correct gehandeld is”.
Vrijdag sprak de korpschef al harde taal: “Dit is een blamage voor ons korps en haar medewerkers, evenals van de waarden die wij uitdragen”.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Rauw Racisme’, volgens Bartje Somers, waarop Filip Dewinter vraagt of  gekookt racisme dan veel beter is.
Wat er ook van zij: deze import-dame heeft de boodschap begrepen. Verdwijn uit onze ogen, of we lusten U rauw. Wat dan ook de enige juiste bedoeling is geweest, naast het feit dat haar benoeming tot Commissaris boven vele hoofden heen door die vele mandaatdragers van die vele Intercommunales, erg lastig moet zijn aangekomen. Waarbij ik in het midden laat als ze al-dan-niet een praktiseerde moslim is. Want opgepast: in Coburgia is de ‘godsdienstvrijheid’ gewaarborgd voor iedereen, op voorwaarde niet uitgesproken Christelijk te zijn. Want Christenen, net zoals Joden, zijn ‘kafaar’ en dus vogelvrij.
Als Muzelmannen onze vrouwen ‘hoeren’ noemen is dat geen racisme noch belediging, maar een veruitwendiging van hun ‘Geloofsovertuiging’.
Begrijpe wie kan.
Maar één ding is zeker: de Brandweer in Mechelen heeft al voor hetere vuren gestaan.
(Digitalia)
++++



Geen opmerkingen: