maandag 27 februari 2017

4044


Ma 27 Februari
4044      - DRONKEN BESTUURDERS ZONDER BIJBEDOELINGEN RIJDEN IN OP VOETGANGERS
*
INHOUD: MOSLIM INVASIE: over de hele wereld lichte wijziging in de toegepaste strategie

VENSTER OP DE WERELD
*
Vijf gewonden nadat auto inrijdt op voetgangers in Londen
Bron: BELGA
Ook in Londen is nu een auto ingereden op een groep voetgangers. Vijf mensen raakten zondag gewond en werden naar ziekenhuizen gebracht.
Het incident deed zich zondagmorgen voor in Bromley Road, in het zuidoosten van de Britse hoofdstad. De auto botste eerst tegen een muur en kwam dan in contact met voorbijgangers. Volgens een woordvoerder van Scotland Yard werd de bestuurder ter plekke opgepakt door een politieman buiten dienst.
Vijf slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een getuige zat één voetganger vast onder de auto.
Straten afgezet
De straten in de omgeving werden afgezet. Over de motieven is voorlopig niks duidelijk, maar het zou gaan om een dronken bestuurder. Volgens Britse media zou de bestuurder niet bewust zijn ingereden op de voetgangers.
28 gewonden in New Orleans
**
Ook in het Duitse Heidelberg en het Amerikaanse New Orleans reed dit weekend al een auto in op voetgangers. In Heidelberg overleed een 73-jarige man aan zijn verwondingen, in New Orleans raakte een twintigtal mensen gewond. In die laatste stad reed de wagen in op de toeschouwers van een carnavalstoet.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Neen, natuurlijk zijn dat geen Moslim-terreurdaden, of uitingen van de op komst zijnde ‘onderwerping’, dat zou er nog maar aan mankeren. Sedert ‘Nice’ en ‘Berlijn’, met vele doden en gewonden, weten de Media wel beter. Hun gelijkluidende aanpak sindsdien is zodanig spontaan gekomen, dat niemand kan twijfelen. Kom dus verder met velen gerust op straat, de wredelievende Islam doet zelfs een vlieg geen kwaad. Hoogstens belandt U tussen 4 houten planken door de schuld van een donker gekleurde ‘zatterik’ die op de massa inreed onder het roepen dat zijn Allah de dikste heeft. Weten we al sedert Poitiers (732) en Wenen (1683) en van alles wat daar tussen ligt. Maar het is niet politiek-correct de Burger daaraan te herinneren.
Nuchter beschouwd, is carnaval de gedroomde gelegenheid om na Uw bezoek aan de Notaris om Uw erfenis te regelen, om na te denken over De Vier Uitersten van de Mens, de Dood, het Oordeel, de Verrijzenis en Het Eeuwig Leven. Het is de enige manier om te ontsnappen aan de 40 dagen lange Vasten en Vleesderven. En wat meer is, Uw verdwijning is goed voor het Milieu. Wegens geen verdere persoonlijke uitstoot van broeikasgassen meer, gekoppeld aan de vrijgekomen leefruimte, die voortaan zal ingenomen worden door horden tweebenige sprinkhanen.
Daar tegenover staat dat de Christelijke Westerse Wereld met Pasen uitzicht biedt op de Verrijzenis.
Na 20 Januari 2017 is daar met The Donald aan de Knoppen van de Macht in Amerika, de hoop gerezen dat de kentering ten goede definitief is ingezet.
Het is dus niet eens meer nodig de verkeersreglementen voor trucks aan te passen, zodat die bij bepaalde gelegenheden ongestraft op de voetpaden mogen rijden, zodra de ‘Rechtse Populisten’ aan de Macht zijn, zullen de zaken zichzelf wel wijzen.
Of is ‘uitwijzen’ eerder het juiste woord?
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: