dinsdag 28 februari 2017

4046



Zo 26 Februari
4046 - AL DIE BEWAKING VOOR CARNAVAL IS TOCH OOK RAUW RACISME ?!?!      
*
INHOUD: BESTRIJDING VAN SYMPTOMEN: het helpt ons niet vooruit met wegversperringen. Wel expulsie van al dat gespuis.

VENSTER OP DE WERELD
*
Carnaval-stoeten worden dit weekend extra beveiligd
(Door alleen maar betonblokken, geen stoere mannen)
**
Meerdere steden in ons land treffen dit jaar extra maatregelen om hun jaarlijkse carnavalsstoet veilig te doen verlopen. In Aalst worden er bijvoorbeeld betonnen blokken naast het parcours geplaatst om te voorkomen dat iemand met een voertuig op de menigte kan inrijden.
Het carnavalsseizoen schiet dit weekend uit de startblokken. Na de aanslagen in Nice en Berlijn, waar vrachtwagens gebruikt werden om een aanslag te plegen, worden er dit jaar bijkomende veiligheidsmaatregelen getroffen.
In carnavalsstad Aalst, waar morgen (Vastenavond) tienduizenden feestvierders worden verwacht, worden de toegangswegen tot de feestzone versperd met tachtig betonblokken of tractoren. Daarnaast worden er 780 agenten ingezet en worden beelden van 35 vaste camera's in combinatie met helikopterbeelden voor het eerst in een nieuw crisiscentrum samengebracht.
Medisch interventieplan terreur
Daarnaast beschikt de stad voor het eerst over een 'medisch interventieplan terreur'. De operatiecapaciteit in de twee Aalsterse ziekenhuizen wordt verdubbeld en ook met ziekenhuizen in een straal van 30 kilometer werden afspraken gemaakt, verduidelijken burgemeester Christoph D'Haese (N-VA) en korpschef Jürgen Dhaene.

De ziekenhuizen in Aalst zijn tijdens Aalst Carnaval al jaren in een zogenaamde pré-alarmfase en zetten tijdens de feest-driedaagse ook twee in plaats van één gedeelde MUG-dienst in. "Maar er werd vastgesteld dat de opnamecapaciteit van de Aalsterse ziekenhuizen in specifieke omstandigheden ontoereikend is", zegt burgemeester D'Haese.
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

Op een schuif-af, dansen rond het Gouden Kalf! Dit is waarover men dit jaar spreekt. Wat het wordt volgende jaren, hangt af van de beginselvastheid der Regering en het uitwijzingsbeleid dat er – noodgedwongen - zit aan te komen.
Ja, ik weet dat ik mij hiermee de woede op de hals haal van al wie of wat stoemelings (Stoemelinx?) en tegen beter weten in, politiek correct blijft gedragen. En neen, ik wil niet iedereen naar buiten werken zoals de Moslimlanden met hun sukkelaars plegen te doen, maar slechts niet mis te verstane signalen geven: we gaan onze handen aan jullie niet langer vuil maken, we gaan voor U in onze gevangenissen geen kosten meer maken: U gaat er gewoon uit, zoals U gekomen bent. Met niets. En zonder pardon. Uit heel het Avondland Europa! Met levenslang inreisverbod voor U en al de Uwen.  Terug naar de Hel van waaruit onze Bewindslieden U vroeger bij ons hebben binnengehaald.
Wie in ’t vervolg ook nog maar één vinger verkeerd roert, die gaat letterlijk de boot in. In heet ruim. Aan de riemen. Voor de rest van zijn of haar leven…. Dit is gewoon de geëigende werkmethode die de Franse Revolutie uitvoerde met Kerkelijken die niet rap genoeg dansten naar hun pijpen. De galeien in, tot de dood er op volgde.
Waarom Vlamingen van de harde lijn dat durven (en moeten) zeggen?
Zij willen gewoon hun land terug. Hier en nu. Het is genoeg geweest: de verovering waarvoor jullie door jullie ‘Kerkvaders’ werden ingezet, is voor binnen nog een paar honderd jaar. En leer ondertussen als gebuisde overwinnaars onze vrouwen (en onze kleine meisjes) gerust te laten. En vooral = kies in jullie landen liever andere Leiders die daar geen ‘burgeroorlog’ nodig hebben om jullie de wereld rond te sturen als de eerste de beste uitgehongerde struikrovers.
Neem van ons aan, dat Nieuwe Leiders kiezen een mensenrecht is.
Ook wij hebben er vele eeuwen over gedaan, met vallen en opstaan, om te staan waar we ons nu bevinden.  We hebben er heus geen zin in, om terug te vallen op een 1400 jaar oude woestijn-beschaving die er in hoofdzaak in bestaat elkaar naar de keel te vliegen.
Ach: veel woorden om te zeggen dat we jullie, door jullie eigen stomme fout liever kwijt dan rijk zijn. Net zoals we in de eerste plaats onze Verlichte Grote Verstanden der ‘Staatsdragende Partijen’ liever in de lentewind aan de takken van de bomen zagen bengelen.
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: