donderdag 23 februari 2017

HEIM INS REICH




4036 - MY HOME IS MY CASTLE
*
INHOUD:VAKANTIE: de ultieme thuiskomst
VANDAAG: 
Woensdag 22 februari
Z Isabelle van Frankrijk
Cathedra van de H. Apostel Petrus
Petrus’ Stoel bevroren, een droog jaar geboren

VENSTER OP DE WERELD
*

Aan vijftien (15) volle kalenderjaren in het zonnige cultuurland Italië is, zoals reeds gezegd en geschreven, sedert 8 dezer een einde gekomen. Wetens, willens en zonder tierlantijntjes. Pas sedert een paar uur is Telenet aangesloten en de beste aller computertechniekers de deur uit. Vlot, in een minimum vaan tijd en zonder veel woordenkramerij. Ik zal er nog weer moeten aan wennen, aan die Vlaamse aanpak, zo helemaal anders dan die Zuiderse warm gevoel van komen we er vandaag niet, dan wel morgen. Of overmorgen. Of volgende week.
Va bene. De verhuis naar ons droomhuisje hier is ook (bijna) achter de rug. Nog even doorbijten, en dan begint binnen een paar dagen mij kluizenaarsbestaan met één van de drie herdershonden, want ons Vrouwtje rijdt terug om daar de inboedel en de eigendom, de hele santekraam, te verpatsen aan de meestbiedende. Om dan zo vlug mogelijk met de twee overige herdershonden terug te komen. Duimen AUB, want niet alleen zal de eenzaamheid zwaar zijn, maar de opbrengst van die droomeigendom ginder ver in Centraal-Italië is meteen ons laatste appeltje voor de dorst. Onnodig de aandacht te trekken op de tegenvallende mogelijkheden door al die groepjes voorbijtrekkende ‘bootvluchtelingen’ die het land onveilig maken, zodat buitenlandse investeerders forfait geven.
Nu weet ik echt niet, of ik moet huilen of lachen. Intense vreugde voor beide voeten tussen gelijken in het eigen land, of spijt om daar een zorgeloos leven achter te laten, beschermd door 3 reusachtige Duitse Herders Honden.

Of wat had U gedacht: ginder droomt de Plaatsvervanger van Jezus Christus op Aarde luid-op van de Islam, meer zelfs, hij prijst ze de Hemel in, en hier haalt de Führerin alle Germanen Europeanen hen gewoon binnen langs deuren en vensters. Lees, denk even na en herlees dan voor de tweede keer deze link http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/02/Angela-Merkel-en-paus-Franciscus-Moslim-terrorisme-bestaat-niet
**
Maar dat is allemaal maar kindjeskak, in vergelijking met de Zavemtemse kernbom die de Bruxelablabla-babbelaars daar gedropt hebben.  Al die lawaaierige vliegtuigen die tegen hun goesting iedere dag de nieuwe dageraad aankondigen, moeten weg, zodat die tot de middag hun pretentieuze roes kunnen uitslapen.
En meteen is binnen afzienbare tijd heel Coburgia naar de kloten: een geluk met een ongeluk. Ook deze keer krijgen de Vlamingen van de harde lijn gelijk: met  Franstaligen valt er, net zoals met Moslimmers, geen enkel land te bezeilen. Het eerste, dat van die Parijse loonslaven, zeggen ze al bijna 200 jaar, en dat over de zogezegde ‘vredelievende Islam’ al bijna 50 jaar. Daarom juist worden ze de hele tijd in het verdomhoekje gezet. Terwijl ondertussen de Goden van de juiste politieke soort zich vetvingeren aan de vleespotten van de Macht. En daar verloningen verzetten waarvan zelfs de rijkste oliesjeik niet eens kan dromen. Want gas en olie oppompen brengt nu eenmaal minder op, dan lijk bij Eandis, gas en olie verdelen.
Maar, zo zegt Termontie, beste collega’s, laten we stoppen met elkaar de duivel aan te doen: het Volk van Gent verdient dat niet.
De toon is dus gezet voor wie oren heeft om er mee te horen en niet om mee te flapperen, en ogen, niet alleen  om vol van ongeloof, mee te knipperen, maar vooral om ze open re houden in directe verbinding met Uw vaste schijf.
Ja Walter, ik weet het maar al te goed. In ons oude heimatlanden lopen we een paar decennia achter bij de Cowboys uit De Nieuwe Wereld die vandaag precies één volle maand en 2 dagen den Donald op het schild hebben geheven, die in die korte tijd meer werk verzet heeft dan zijn voorganger, de Moslim-satan in 8 volle jaren. Vandaar dat de Leugenpers danig rumoer verkoopt om dat vooral onder ter sneeuwen.

De afrekening vanwege de Burger, Walter, die komt er aan. Land per land, verkiezing na verkiezing. En deze keer niet als met deze Nazi-kopstukken in Nürenberg waarmee korte metten werd gemaakt, bang om het ontstaan van wilde verhalen. Ophangen mag pas na jaren, na het ledigen tot de laatste druppel informatie van hun vaste schijven. Waarna die, tot hun ware aard herleid, aan de arenden mogen gevoederd worden.

 (Digitalia)







Geen opmerkingen: