donderdag 2 maart 2017

4049



Woensdag 1 Maart
4049      - DE MASKERS VALLEN INZAKE DE NIEUWE WERELD-ORDE IN VERVANGGING VAN ONZE BESCHAVING
INHOUD: NIEUWE WERELD- ORDE/AMERIKA: de ‘Sociaal Democraten’ preken de passie

VENSTER OP DE WERELD
*
De kern van Het Kwaad is net als in 1789 en 1940, weer…. Het perfide ….imperialisme.
Waarschuwing: vòòr U onderstaande geschiedenisvervalging ‘consumeert’, wordt aangeraden via Google https://nl.wikipedia.org/wiki/Arabisch-Isra%C3%ABlisch_conflict het totale (voorbeeldig geschreven) historisch overzicht van ‘de Palestijnse Kwestie’ na te lezen. Het begin hiervan situeert zich op 14 mei 1948 bij het uitroepen van de piepkleine Joodse Staat. .Waarbij zoiets als de Verenigde Naties van toen, er niet in slaagden hun beloftes waar te maken door de onwillige Arabische omgeving. Denk daarbij aan Spanje vòòr de Reconquista. De oorspronkelijke Joodse bevolking daar was vermoord, overmeesterd, onderworpen of verdreven in de Diaspora, de Christelijke voorstelling  van de goddelijke straf voor de Kruisdood van de Zoon Gods. Het land Israël was inderdaad sinds Bijbelse Tijden het aan Mozes Beloofde Land, dat ‘overliep van melk en honing’, maar sindsdien tot meestal dorre vlakten was verworden.
Als een soort morele schadevergoeding voor de Holocaust en de 6 miljoen doden die de ‘Geallieerden’ noch hadden kunnen of willen beletten, werd aan het Joodse Volk toegezegd dat er als compensatie, een klein deeltje van hun historische eigendom zou worden teruggegeven. Om hen een thuisgevoel te bezorgen? Zodat deze mensen, die ondertussen over de ganse aardbodem verspreid, zouden kunnen terugkeren naar een eigen Vadermand. Wat, zeiden ze ok toen, een eigen Vaderland hebben, is een Mensenrecht. Maar niet zo voor Vlamingen….
Door de militaire onmacht van de ‘Grote Mogendheden’ na WO II, was dat buiten de onwillige Islam gerekend…. Het kleine maar dappere Israël werd jarenlang door de machtig geworden Arabische Wereld geprobeerd onder de voet te lopen… Het Westen, net als de USA deed er het zwijgen toe. Want er stonden toen met o.a. de Koude Oorlog met de Communistische Wereldmacht van Moskou, grotere belangen op het spel.
In de Zesdaagse Oorlog (1967) lukte het Israël tegen alle verwachtingen in, om op eigen kracht de omringende gezamenlijke Moslim-aanvallers militair te verslaan. Waardoor het zich gerechtigd voelde de heroverde gebieden, waaronder een deel van hun Heilige Stad Jeruzalem, met de Tempelberg, in te lijven.
Het is die toestand (de uitslag van de Zesdaagse Oorlog (1967), dus precies 50 jaar geleden zoals de Amerikaanse Vredestichter Bernie Sanders zegt,  die hij in het voordeel van de Moslims wil terugdraaien.
**
Voor nadere bijzonderheden, zie
**
‘We moeten een einde maken aan 50 jaar bezetting’
*
De voormalige Sociaal-Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders
… vindt de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden tegenstrijdig met de Amerikaanse én de Israëlische waarden. ‘We moeten een einde maken aan 50 jaar bezetting’, zei Bernie Sanders.
Sanders hield maandag een toespraak op de jaarlijkse conferentie van
J Street, een Amerikaanse organisatie die zich inzet voor de tweestaten-oplossing.
Daarin dreef hij de spot met Donald Trumps onverschilligheid over de tweestaten-oplossing, toen hij vorige maand Netanyahu ontmoette. ‘Ik denk dat hij dacht dat hem gevraagd werd of hij van Coca Cola of Pepsi Cola houdt. Dat is niet het antwoord dat een president moet geven’, zei hij onder luid applaus. Hij drukte het publiek op het hart dat de progressieven de vrede in het Midden-Oosten nooit mogen opgeven. ‘Onze job is om weerstand te bieden aan alle politieke krachten, in ons land en in de wereld, die ons uiteen willen rukken. Dit is een globaal fenomeen.’
Ook juichte hij de beslissing van de Obama-administratie toe om zich te onthouden bij de stemming eind vorig jaar in de VN-Veiligheidsraad over Resolutie 2334. Daarin werd van Israël geëist dat het land stopt met het bouwen van nederzettingen in de Palestijnse gebieden.
‘Degenen onder ons die Israël steunen, moeten de waarheid zeggen over het beleid dat de kansen op een vreedzame oplossing schaadt’, zei hij.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Zoals U ziet: zoveel hoofden, zoveel zinnen. Als men de Islam maar naar de mond kan praten…. Dat Bernie Sanders (en met hem al de Clinton Globalistische Beschavings-vernietigers) nog niet aan de hielen reiken van The Donald, moge blijken uit diens grap met de 2 Coca-soorten.  Want in dat conflict blijft Trump bij zijn vroegere keuze die voor iedereen duidelijk zou moten zijn. Hij heeft de historische kant van Israël gekozen. Om het even hoe zijn tegenstrevers over de Joden denken: het zal hem worst wezen.
En geloof me: het is worst die Globalisten niet lusten, want van puur varkensvlees…..
Ach, deze planeet is ‘n grote ronde bol en alles, buiten het palet metn de Linx-getinte bloedrode kleuren, komt altijd op zijn pootjes terecht. Zie maar naar de Reconquista. Die heeft ook honderden jaren op zich laten wachten, maar uiteindelijk werd de Islam uit Spanje verdreven. Tijdens de Nationaal Socialistische Periode (1932-1945, verkeerdelijk afgekort i.p.v. Naso tot Nazi-periode, kenden we reeds De Nieuwe Orde. Dek daarbij aan de onzalige repressie van de jaren na WO II…. Maar die ‘Nieuwe Orde was vòòr har tijd. Dat Rode Ideaal kwam toen te vroeg en was (vaststelling achteraf) veel te onmenselijk. Vandaar de verbloeming, want ‘socialisme’ kan immers nooit bloeddorstig zijn….. Nu legt de Islam als tweede en verbeterde probatie het veel voorzichtiger aan boord. Niet met militair geweld, met het kanon en met bajonetten, maar o.a. met ‘bootvluchtelingen’ uit hun oorlogsgebieden.
Met Mobama als (verdwenen) wereldleider, hebben die inderdaad een reuzenstap vooruit kunnen zetten en nu denken zijn handlangers overal ter wereld dat hun Globalistische dromen door Donald Trump zouden kunnen mislukken.  En dat is maar goed ook, want zonder de ziel van zowel de Amerikaanse als de Europese Gewone Burger zou dat het einde van het begrip ‘Vrijheid’ hebben betekend.
Neen, dat Vierte Reich komt er definitief niet. De telling is gestopt op 8 Mei 1945 met de capitulatie van Het Derde Reich. Alleen moet de ondertussen opgegroeide en volwassen geworden generatie publieke poen-graaiers nu nog de laan worden uitgestuurd.
En ja, voor ik het vergeet: Japan diende de vernedering van Pearl Harbour met amper een paar doden te bekopen met twee kernbommen op hun kop. Weerwraak voor ‘9/11’ met nog een veel grote belediging en met een paar duizend  doden, is er nooit gekomen. Wat hebben  de duivel-steden Mekka en Medina dan voor op Hiroshima en Nagasaki? Tja, dat is een vraag waarop The Donald tot nader order ook het antwoord schuldig blijft. Maar hoop doet leven…
(Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: