vrijdag 3 maart 2017

4054


Do 2 Maart
4054 - HET SLINXE ESTABLICHMENT IN LA DOUCE FRANCE LAAT IN ZIJN KAARTEN KIJKEN
*
INHOUD: FRANKRIJK: Koekje Macron versus Marine La Plume: moeten de Fransen echt wachten tot half Mei?
*

VOORWOORD
Als het regent in Parijs, druppelt het al heel z’n leven in Brussel. Tenzij ondertussen… de grenzen dicht zouden gaan en de meerderheid der Bewuste Vlamingen zichzelf zonder verder verwijl eindelijk onafhankelijk zouden hebben verklaard. Door, om te beginnen  andere Leiders met ballen aan hu liijf te kiezen.
Want in het andere geval mogen de Geschiedenisboeken toe want Europa wordt dan een kolonie van… Turkije.
*
VENSTER OP DE WERELD
*
crons kunnen zwaar op de maag blijven liggen….
**
Franse presidentskandidaat Macron vindt dat Europa nog miljoenen moslims moet toelaten
*
Marine Le Pen: ‘Fransen kunnen immigratie niet meer aan – Grote wereldwijde beweging van mensen die wakker worden en terug willen naar nationale grenzen en nationale trots’
De kandidaat van de elite, globalist en oud Rothschild bankier Emmanuel Macron, neemt het op tegen de kandidaat van het volk, Marine Le Pen.
De Franse presidentskandidaat Emmanuel Macron, die tussen 2014 en 2016 minister van Economische Zaken was in de socialistische regering van premier Valls, heeft tijdens een debat over klimaatverandering gezegd dat Europa zich moet neerleggen bij het feit dat de massale immigratie van moslims nog veel groter zal worden. Macron, voormalig investeringsbankier van de beruchte Banque Rothschild, is de gewenste tegenkandidaat van de elite tegen Front National leider Marine Le Pen, die de immigratie juist wil stoppen. Vorig jaar werkte Macron nauw samen met Hillary Clinton, en hadden beide politici een privé ontmoeting om te bespreken hoe de snel groeiende vrijheidsbewegingen in Amerika en Europa in de kiem moeten worden gesmoord.
‘We zijn een wereld van grote migraties ingegaan waar we meer en meer van zullen krijgen,’ zei Macron tegen het publiek. ‘In de komende decennia zullen aanhoudende geopolitieke conflicten tot migraties leiden, en ook migraties door klimaatverandering, omdat de planeet in een ernstige staat van onbalans verkeert.’ De linkse kandidaat beweerde dan ook dat klimaatverandering een van de redenen is van de massale immigratie van moslims naar Europa sinds 2015.
‘Frankrijk zal dit niet kunnen tegenhouden, en Europa zal onmiddellijk getroffen worden,’ vervolgde hij. ‘We zullen een migratie fenomeen zien dat nog veel groter is dan we hebben gezien met Syrië.’ In 2016 richtte globalist Macron de D66-achtige links-liberale politieke partij ‘En Marche!’ op, die erg pro-EU en pro-immigratie is.
Media voeren hysterisch campagne voor linkse elite kandidaten
Zijn tegenstrever Marine Le Pen verweet de reguliere media ‘hysterisch campagne te voeren’ voor Macron, net zoals de media in ons eigen land voortdurend D66 leider Alexander Pechtold en GroenLinks lijsttrekker Yasser Feras (beter bekend als ‘Jesse Klaver’) naar voren schuiven en in een zo positief mogelijk daglicht stellen.

Le Pen: ‘Meneer Macron ging onlangs naar Duitsland om zijn bewondering uit te spreken voor hun besluit om 1,5 miljoen migranten toe te laten. Het Franse volk kan de massa immigratie niet meer aan!’, een uitspraak waarvoor ze luid bijval kreeg van haar toehoorders.
De eerste ronde van de Franse presidentsverkiezingen vindt in april plaats. Als geen van de kandidaten een meerderheid behaalt, wordt in mei de tweede ronde georganiseerd. Steeds meer opinie-peilers geven haar een serieuze kans om (ook) deze tweede ronde te winnen en de nieuwe president van Frankrijk te worden.
‘Mensen worden wakker en willen nationale grenzen en trots terug’
Tijdens een bijeenkomst in Nantes vergeleek Le Pen zich met Donald Trump. ‘In de nieuwe wereld die nu ontstaat ben ik de beste persoon om namens Frankrijk te spreken.’ Ze wees op de ‘grote wereldwijde beweging waarin mensen wakker worden en terug willen naar nationale grenzen en nationale trots.’
De Front National leider beloofde van Frankrijk weer een ‘modelnatie’ te maken en het volk te ‘beschermen tegen de macht van het geld, de hebzucht van de private sector en het Trojaanse Paard van de EU.’
Buiten het gebouw probeerde de politie gewelddadige linkse demonstranten in toom te houden. Die verwondden drie agenten en gooiden talloze winkelruiten in. Le Pen noemde hen ‘krankzinnigen die een gevaar vormen voor de democratie.’
Xander
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Geo-Politieke klimaat-verschuivingen staan op het punt, of we dat willen of niet, ons te verzwelgen. Volgens The Cllinton Wife en dus volgens de Rode Macron is dat een zegen, en moeten er alles aan gedaan worden om tijdig alle verzet in de kiem te smoren. Daarom was het stuntelig videootje van Antwerpen Centraal met de aankondiging dat IS iets zal ondernemen, zo illustratief. We zijn verwittigd en moeten dus achteraf niet komen klagen.
Mossul, Aleppo, Homs, Palmyra, Antwerpen Centraal en ga zo maar door…..
**
Bakiers hebben er overal ter wereld belang bij, dat de kapotgeschoten leefomgeving van de mensen terug wordt opgebouwd. Hoe meer er in puin gelegd wordt, hoe meer er moet herbouwd worden. Wij in de Westhoek  lijden al vele honderden jaren met die vaststelling, vooral sedert WO I, die het hele landschap van de Zee tot aan de Bergen vol witte zerkjes achterliet. Niemand kan er naast kijken. Maar heeft het geholpen?
Gesneuvelde Moslims daarentegen willen liefst begraven worden in de thuislanden, en zijn dus een stuk gemakkelijker dan Britten, Nieuw Zeelanders en Australiërs. Zodat onze landschappen, buiten minaretten en luidsprekers die oproepen voor het Gebed, bijna niet zullen geschonden worden. Van kerktorens en klokkengelui zal tegen dan al lang geen sprake meer zijn….
Dat is het beeld dat we beter voor ogen zouden houden, moesten ‘onze jongens’ blijven de andere kant opkijken, als Vlaanderen hen roept.

(Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: