vrijdag 3 maart 2017

4055


Do 2 Maart
4055 - DIT IS HOE LINXEN SPREKEN ALS DIE IN HUN BLOOTJE STAAN
*
INHOUD: AMERIKA REBUILT: The Donald voor de 1ste keer voor het voltallige Amerikaans Congres: twee tegengesteld berichtgevingen
*

*
De visie van de Leugenpers
AANDACT
Er wordt, uit bezorgdheid  voor Uw geestelijke gezondheid, dringend aangeraden eerst de volledige toespraak tot Het Amerikaans Congres (1 uu) te zien en te beluisteren op https://youtu.be/KD3HgraX1WE om pas daarna de presentatie van DM door het strot geduwd te krijgen via https://youtu.be/ZzR6hVCkFxs
De eerste versie is volledig gelaten en on-gecensureerd, zoals verspreid op de ‘Socciale Media’, de tweede is de versie van de Leugenpers. Merk op: het Frans is inderdaad geen wereldtaal meer…
Te onthouden: dat The Donald een intelligente, kordate vlotte spreker is, die niet eens  spiekbriefjes vandoen heeft, en 2° dat het Congres overwegend zeer enthousiast reageerde, buiten een zeldzaam nors kijkende ‘Demcraat’ die dus buiten de prijzen was gevallen.
Graag toegegeven, dat  Trump wel een beetje mee heeft van (in diens glorietijd) Benito Mussolini, met de opgeheven kin, en zo. We moeten dat er maar bij nemen: het is een beetje schoolmeesterachtig, maar bij De Duce was dat zeer graag gezien bij de vrouwen. Zelfs de zus van Leopold III, Joséé van Seksen-Coburg-uit-de-Goot, de latere Italiaanse Koningin, was ervoor gevallen.
**
VENSTER OP DE WERELD
*
Lof voor "presidentiële" Trump uit eigen partij, Democraten blijven sceptisch
*
Republikeinen waren er als de kippen bij om Trump te prijzen voor zijn ingehouden, zelfs "presidentiële" toespraak voor het Congres.
Democraten zagen dat heel anders. Sceptisch over Trumps pleidooi om eensgezind de problemen van Amerika aan te pakken, wezen ze op het grote gat dat er gaapt tussen Trumps woorden en zijn beleid. "Nooit eerder stond een presidentiële toespraak zo ver af van de realiteit", reageerde de Democratische minderheidsleider in de Senaat, Chuck Schumer (*****). "Het maakt allemaal niet uit wat hij zegt. Dit is net als in de campagne: hij zegt iets, maar als hij regeert doet hij iets anders."
Trump riep de Democraten, in zijn eerste toespraak tot het Congres, op de krachten te bundelen. "Alles wat gebroken is in ons land, kan worden hersteld", aldus de president. "En iedere familie met pijn kan genezen en hoop vinden. Democraten en Republikeinen moeten samenwerken. Dat is goed voor ons land."
De Republikeinse meerderheidsleider Mitch McConnell (******) prees de president meteen voor zijn toon en de handreiking naar de Democraten. Volgens hem was Trump "presidentieel". Newt Gingrich, de Republikeinse oud-voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, zei dat hij "volledig was weggeblazen" door de speech.
Maar de Democraten reageerden zoals verwacht direct negatief na de toespraak, hoewel Trump voorstellen deed waar zij al jaren voor pleiten. Een van die voorstellen was een flinke verhoging van de investeringen in Amerika's infrastructuur en betaald familieverlof. Vrouwelijke Democraten waren gisteren overigens in het wit gekleed uit protest tegen Trumps presidentschap.
Vergeten
Schumer wees erop dat de Democraten van Trump tot nu toe helemaal niks hadden gehoord over de voorstellen die zij al eerder deden om de infrastructuur aan te pakken. Schumer: "De mensen willen geen toespraak horen. Ze willen horen wat de regering wil bereiken. Deze toespraak is net als die bij zijn beëdiging. Het is al een beetje vergeten, omdat alles wat hij doet volledig anders is."
Democratische Congresleden, zoals Nancy Pelosi, schudden duidelijk zichtbaar het hoofd tijdens Trumps toespraak van een uur. Uit een snelle peiling van CNN onder kijkers bleek echter dat zo'n 78 procent was te spreken over de positieve toon die de president aansloeg. De houding van de Democraten viel niet in goede aarde, bij onder andere de conservatieve commentator Kayleigh McEnany. Zij wees via Twitter ook op de Democratische beleidsplannen die Trump omarmde. "De Democraten willen niet eens staan als Trump het heeft over het verlengen van de behandeling van drugsverslaafde Amerikanen", tweette McEnany over de Democratische parlementariërs die demonstratief bleven zitten toen de president zich schaarde achter sommige van hun voorstellen. Ook de media waren kritisch. "Weinig details", oordeelde The New York Times over de voorstellen van de president. Presentator Jake Tapper van CNN, die vaak wordt aangevallen door Trump-aanhangers, vond de verzoenende houding van Trump wel meevallen. "Veel personen in de zaal, Democraten in het bijzonder maar ook gematigde Republikeinen, zullen zaken vinden die ons niet bepaald verenigen."
*
Chuck Schumer (*****): met zo’n naam (Schuimer?) is deze man dus mede-verantwoordelijk voor de krom-nederlang van the Clinton Wife.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Allez: hier en daar zit er dus toch een goed kantje aan die Trump.
Wat zei Voltaire nu ook weer over dat liegen van zijn clan? Inderdaad, ook deze keer heeft die gozer weer gelijk: de (vroegere) man in de straat die niet graag ‘Thuis’, zijn voetbal, zijn pintjes of zijn cyclocross mist en dus maar al te graag naar zijn ‘gazet’ grijpt, zal weer content zijn.
Maar de huidige man en vrouw in de straat zijn ondertussen wel wijzer geworden, en weten dat ze in de ‘gezet’ bij het 14de worden.. gezet. Maar buiten het wekelijks Pallieterke kunnen ze niet anders: waarop zou Moeder-de-Vrouw anders haar patatten op schillen?
Het faillissement van al die Leugenbladen zou dus het leven van veel bomen kunnen doen sparen, wat bijzonder goed zou zijn tegen de opwarming van de aarde en tegen de verloedering.
Maar ja, dan moeten we verdorie meteen spijtig genoeg de welsprekendheid van Goedele Liekens (het lief van de Kanaal-duiker uit Hasselt) missen zoals deze morgen in http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/3093159/2017/03/01/De-ideale-pornofilm-moet-deze-drie-elementen-bevatten.dhtml

(Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: