zaterdag 4 maart 2017

4058


Zaterdag 4 Maart

4058 – DE ‘PEDO PIZZA GATE’  IN AMERIKA IS DE VOLLE MAND MET ROTTE APPELEN
*
INHOUD: AMERIKA/RUSLAND: de Clintons en (hoe verrassend) de artiesten-wereld van Hollywood zullen hangen
*


VENSTER OP DE WERELD
*
INLEIDING
Bij ons aller Nederlandse vriend Xander vinden we een kleine rechtzetting i.v.m. de vele zo gezegde verdachte Russische ‘connecties’ in de USA. Te onthouden: de Coburger Leugenpers zou beter stikken in haar eigen vuil….
Pizza-gate: me dunkt: er roert entwat, dat ons werd verzwegen, en dus moest Google mij bijspringen. Lees eerst wat dar te lezen valtl. Corrupte heeft meteen een bijzondere dimensie gekregen: geheimtaal voor kindermisbruik.
En deze keer is Bisschop Roger Van Gheluwe er niet omtrent…
“Fasten seat bells’ and there we go.

In de VS is vlak voor de verkiezingen een e-mail schandaal losgebarsten rond Hillary Clinton. Zij maakte gebruik van een onbeveiligde privé server voor staatszaken, maar ze stuurde ook mails naar haar “fixer” John Podesta en haar assistente Huma Abaden. Huma was getrouwd met Anthony Weiner en op zijn computer werd kinderporno aangetroffen. De e-mails van Podesta werden gehackt (door de FBI?) en gepubliceerd door WikiLeaks. Iedereen kon deze e-mails inzien en men ontdekte dat er vreemde dingen in stonden. Het ging over pizza’s, hotdogs, cheese en pasta, maar de context klopte niet, tenzij deze woorden een code waren voor seks met kinderen! Aldus ontstond pizza gate.
FBI-directeur James Comey had inmiddels besloten om Hillary niet te vervolgen wegens schending van het staatsgeheim, maar op internet bleven mensen de e-mails van Podesta onderzoeken. Pizza gate groeide snel uit tot een gruwelijk en satanisch seks-schandaal. Om de geest weer in de fles te krijgen, is alles wat u leest op internet nu een valse complot-theorie en alles wat u hoort en ziet op YouTube is Fake News.
Een belangrijke schakel in Pizza gate wordt gevormd door de pizzeria van Jimmy Comet, die zichzelf James Alefantis noemt (j’aime les enfants). In de Comet pizzeria werden ping pong party’s gehouden voor volwassenen en kinderen. Ook werden er tentoonstellingen gehouden van perverse kunst. De pizzeria hield ook fund-raising dinners voor Hillary. Een andere schakel is Marina Abramovic, die “Spirit Cooking” party’s organiseerde, waar de seksuele perversie hoogtij vierde. Het is een kluwen van geheimtaal, kindermisbruik, satanische rituelen en perverse seks in een netwerk van invloedrijke politici en beroemde Hollywood-sterren.
Het meest verontrustende element is dat John Podesta en zijn broer Tony sprekend lijken op de tekeningen die door de politie zijn gemaakt van de ontvoerders van Maddy McCann, een meisje van 3 jaar oud dat in 2007 werd gekidnapt in een vakantieoord in Portugal. Zelfs de wrat op het voorhoofd van Tony (links) blijkt te kloppen. Oordeel zelf:
De eerste journalist die op YouTube aan de bel trok, was David Seaman. Al snel stroomde YouTube vol met video’s over Pizza gate. Er ontstond een discussie op het Reddit-forum, maar Reddit heeft het hele (Fake News!) topic gewist. De discussie wordt nu voortgezet op het VOAT-forum. Op de website van Corbett Report (uiteraard ook een Fake News site) wordt de informatie besproken. Een overzichtsartikel met veel foto’s is: Spirit Cooking Pizzagate: on John Podesta, Marina Abramovic, cannibalism & child trafficking
De volgende YouTubes geven een goed overzicht en zijn afkomstig van Reality Calls.

#PizzaGate: What We Know So Far duurt 22 minuten.
*
‘Deep State’ valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizza-gate te saboteren
*
Woorden van deze man,
Minister Jeff  Sessions
aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen
Met het aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate vormt Sessions een grote bedreiging voor de ‘Deep State’ Democraten, en de Clintons in het bijzonder.
De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.
*
De Washington Post haalde de ondervraging van Sessions in de Senaat opzettelijk compleet uit zijn context, en deed voorkomen alsof hij een ontmoeting met de Russische ambassadeur had verzwegen. De waarheid is dat hem enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd NIET gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.
Volgens de New York Times heeft de zaak nog een extra dimensie, omdat de regering Obama alles blijkt te hebben gedaan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over veronderstelde –maar onbewezen- contacten tussen Trumps campagneteam en ‘de Russen’. Dat wijst op een gecoördineerde verhulde aanval, en tevens op spionage van zowel de Russische ambassadeur als het team Trump.
Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken
De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.
Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’. ‘De Democraten hebben eerst de verkiezingen, en nu hun contact met de realiteit verloren. Het echte verhaal gaat over alle illegale lekken van geheime en andere informatie.’ Desondanks trok Sessions zich terug uit het onderzoek naar de beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed (4).
We hebben dus weer te maken met het zoveelste staaltje nepnieuws, omdat Sessions volgens het volledige transcript enkel de waarheid te hebben verteld.
De ware reden waarom de minister zo wordt aangevallen lijkt dan ook voor de hand te liggen: de schaduwregering, de ‘Deep State’, media en Democraten, willen ten koste van alles voorkomen dat Sessions zijn aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate – met een onder meer vanuit WikiLeaks aangetoonde zeer kwalijke rol voor de Clintons (in o.a. mensen/kinderhandel) en hun vertrouwelingen- doorzet. (1)
*
Congreslid: Pedoschandaal reikt tot hoog in de top
*
Voormalig Congreslid Cynthia McKinney
spoort Trump aan om zijn plannen om de kinderprostitutie en –handel hard aan te pakken, snel uit te voeren. Ze waarschuwde onlangs dat ‘dit zowel Democraten als Republikeinen zal raken’, en dat het pedoschandaal ‘toch hoog in de top’ van de elite rijkt.
Het Free Thought Project berichtte in februari over een Britse politiechef, die bevestigde dat wijlen oud Brits premier Sir Edward Heath (1916-2005)vele tientallen kinderen heeft misbruikt, en dat diverse regeringsleden hebben meegeholpen om zijn misdaden verborgen te houden.
Volgens het Free Thought Project komt pedofilie in de politieke elite zowel in Amerika als in Europa heel vaak voor. In december werden in Noorwegen 51 leden van een pedoseks ring gearresteerd, waaronder twee politici, een sociaaldemocraat uit Oslo en een voormalige politicus van de (liberale) Vooruitgangspartij.
Deep State en de media beschermen pedo’s in hoogste kringen. In Amerika zijn op dit gebied nog amper arrestaties geweest, wat geheel te danken is aan de ‘Deep State’ gecontroleerde linkse media, die iedereen monddood maken die het waagt serieuze vragen te stellen, laat staan aankondigt hier een onderzoek naar te willen verrichten en tegen op te willen treden.
Om een idee te geven van de gewetenloosheid en kwaadaardigheid van deze figuren: in januari eiste de veroordeelde kindermisbruiker Dennis Hastert, voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, dat zijn slachtoffers hem het geld moeten terugbetalen dat hij hen destijds gaf om hun mond te houden. Omdat één van hen zijn verhaal deed bij de FBI, belandde hij in de gevangenis. Daarom eist de dader nu een ‘schadevergoeding’ van zijn slachtoffer van $ 1,7 miljoen. (2)

Minstens zo opmerkelijk en veelzeggend is dat de Amerikaanse media geen enkele aandacht besteedden aan deze even schaamteloze als schandalige eis, net zoals ze het vanuit WikiLeaks bewezen Pizzagate-pedoschandaal vrijwel geheel negeerden, enkel omdat de Clintons en enkele van hun naaste medewerkers hier een centrale rol in spelen. Waar de media en de elite zich daarentegen wèl op focusten, was een platte opmerking die Donald Trump 11 jaar geleden tegen een vriend over vrouwen maakte.
Uitzonderingen bevestigen de regel
Hier en daar is er in reguliere Amerikaanse media nog een eerlijke, niet door de elite gekochte journalist te vinden. Verslaggever Ben Swann besteedde in januari op het lokale station CBS46 in Atlanta aandacht aan het Pizzagate schandaal, en niet om dit als een zogenaamde complottheorie belachelijk te maken. Hij noemde zelfs de nauwe banden van Hillary’s campagnemanager John Podesta met de hierboven genoemde veroordeelde pedofiel Dennis Hastert, alsmede ook Podesta’s grote ‘kunst’verzameling van schilderijen en foto’s van naakte kinderen.(3)
Antichristelijk pact tussen  linksgroen, linksliberaal en islam
Dat ook bijna de complete film- en muziekwereld in Amerika Donald Trump dagelijks verkettert zal minder vreemd worden gevonden in het licht van de uitspraken van acteur Elijah Wood, die in een interview zei dat heel Hollywood één grote pedofielen ring is en vol zit met acteurs, regisseurs en producenten die letterlijk op jacht zijn naar kinderen. (zie link onderaan).
Het bevestigt daarnaast het overwegend anti-christelijke en pro-islam (dat gedwongen kindhuwelijken toestaat, en wiens pedofiele profeet als de ‘beste mens ooit’ wordt gezien) wereldbeeld van linksgroen en links-liberaal, dat in zowel Amerika als Europa de nieuwsmedia als de entertainment industrie beheerst, en tevens waarom de islamisering van onze samenleving kritiekloos door hen wordt toegelaten, ondersteund en zelfs gepromoot en beschermd.
*
Xander
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Zoals U hebt kunnen vaststellen, windt Vriend Xander er deze keer echt geen doekje om. Waarom zou hij ook. Want het zou wel eens de kern van de Islamisering kunnen zijn.
Het was mij al een hele tijd opgevallen, dat veel begrippen die onlosmakelijk met de Islam verbonden zijn, zoals harems en eunuchen, alhoewel nog altijd springlevend in het Midden-Oosten, hier dood gezwegen worden. Vandaar dat Islam de vrouw a.h.w. minachtend voorstelt, wat volgens mij voor een groot deel als schaamtegevoel kan uitgelegd worden.
Zo wordt ons voorgehouden, dat in de Islam er geen prostitutie bestaat. Dat is ook zo, want er is zelfs geen woord voor. Nochtans (heb ik hier al meerdere keren uitgelegd) kan een Moslom-Geestelijke, uiteraard tegen betaling, een ‘tijdelijk huwelijk’ toestaan, waarvan de duur, in uren  of dagen uitgedrukt, afhankelijk is van de financiële draagkracht  van de ‘bruidegom’. Het gaat dan ook meesstal om dezelfde vrouwen…
Dus geen Kassa, Kassa, Kassa voor de vrouw in kwestie, maar voor de organiserende door Homans gesubsidieerde Islam-‘geesstelijke‘
*
Wonder is het, dat in heel dit verhaal Bisschop Van Gheluwe als oogverblinding er nog niet bij de haren werd bijgesleept.  Misschien omdat dan om het hoekje de hele Linxe liberale en ‘Christelijke’ elite van de Staatsdragende Partijen dreigt in opspraak te komen?
Op die manier geredeneerd is het dan bijna normaal dat de Islam aangemoedigd wordt. Als iedereen schuins marcheert wordt dan wie recht in zijn schoenen staat, de uitzondering.
Nog een geluk, dat Jahweh in de Bijbel eerst Zijn Getrouwen een seintje gaf voor Hij het ontuchtige Sodoma en Gomorha vernietigde, zodat die de stad konden ontvluchten.
JaJa, The Donald staat nog heel wat werk te wachten. Een beetje veel werk voor een man alleen in maar één mensenleven. Maar te zien hoe de vis spartelt, is zijn aanpak wel degelijk ‘to the pont’.
May God bless him.
(Digitalia)




Geen opmerkingen: