maandag 6 maart 2017

4063


Maandag 6 Maart

4063 - LIEVER WERELDOORLOG DRIE DAN VRIENDSCHAP TUSSEN AMERIKA EN RUSLAND
*
INHOUD: WEEDLVREDE/RUSLAND/AMERIKA: het ‘Trump Team’  (met namenlijst) wil vooral geen verdere Islamisering…
*


VENSTER OP DE WERELD
Waarschuwing
De lezing van onderstaand artikel uit DM kan Uw gezond verstand schaden. Mond spoelen achteraf wordt aangeraden.
*
Dit zijn de leden van team-Trump die spraken met
de Russische Diplomat Sergei Iwanowitsch Kisljak (**)
*
Meerdere leden van het team van president Trump zijn in de problemen gekomen door de gesprekken die zij voerden met Sergej Kisljak. Welke leden van Team Trump spraken allemaal met deze Russische diplomaat?

Jeff Sessions, de nieuwe Minister van Justitie onder Trump, en daarmee de hoogste baas van de FBI, heeft twee keer gesproken met de Russische ambassadeur tijdens de verkiezingscampagne van Trump. Een van die gesprekken vond plaats tijdens de Republikeinse conventie afgelopen zomer. Tijdens de hoorzitting voor de Senaat over zijn (nieuwe) benoeming ontkende Sessions de contacten. 'Ik heb geen weet van zulke activiteiten. (...) Ik heb niet gecommuniceerd met de Russen', zei hij onder ede.
The Washington Post (U weet wel, de krant die gezworen heeft Trump onderuit te krijgen) onthulde deze week dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest met ambassadeur Kisljak. Sessions hield vol dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Hij zou enkel contact hebben gehad in de rol als senator en niet als campagnemedewerker van Trump. In een verklaring liet hij donderdag weten dat hij 'nooit met een Russische functionaris de campagne heeft besproken'. Toch blijven Democraten in het Congres hem beschuldigen van meineed en willen dat hij aftreedt. Onder druk besloot Sessions zich niet meer te bemoeien met het FBI-onderzoek naar Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse verkiezingen, maar hij weigerde af te treden.
Trumps nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn diende 13 februari zijn ontslag omdat hij had gelogen over zijn contact met de Russische ambassadeur in Washington. Eerder had The Washington Post onthuld dat Flynn met de Russische ambassadeur Sergej Kisljak had gesproken over het terugdraaien van Obama's sancties tegen Rusland als Trump eenmaal president was.
Daarmee overtrad hij mogelijk een wet die het burgers verbiedt zonder toestemming van hogerhand met buitenlandse regeringen te onderhandelen. Wat hem de kop kostte, was dat hij tegenover vicepresident Mike Pence had bezworen dat hij met Kisljak niet over de sancties had gesproken. Pence herhaalde dat op televisie, waarmee Flynn volgens het ministerie van Justitie chantabel werd.
Tijdens de Republikeinse conventie vorige zomer sprak Kisljak ook met Carter Page en J.D. Gordon, twee adviseurs van Trump. Page wil niet zeggen waarover. 'Iedereen gaat er meteen van uit dat het niet deugt. Bedankt, maar ik heb geen commentaar.' Gordon wilde wel reageren en zei dat het vooral ging over hoe beide landen kunnen samenwerken op gebied van terrorismebestrijding. Volgens hem is het niet ongebruikelijk om tijdens een campagne met een diplomaat te praten.
**
Ivanka Trump, haar man Jared Kushner en hun kinderen. ©AP
Ivanka is net als Dimitri, mooie Russische naam. Bij Witze werd dat dan rap ‘den Dimi’…
*
Gebleken is dat ook Trumps schoonzoon Jared Kushner, tevens een van zijn voornaamste adviseurs, met de Russische ambassadeur heeft gesproken. Samen met voormalig veiligheidsadviseur Michael Flynn maakte hij in december een afspraak met Kisljak, dus na de verkiezing van Trump. Een woordvoerder van het Witte Huis bevestigde dat de drie elkaar in de Trump Tower hebben gesproken, maar zei dat het een 'beleefdheidsbezoekje' was in de aanloop tot Trumps presidentschap.
*
PS
Meer over de Diplomat Sergei Iwanowitsch Kisljak (**) op https://de.wikipedia.org/wiki/Sergei_Iwanowitsch_Kisljak
Deze foto (zie bovenaan) omdat U vooral die man zou herkennen, moest U hem in het straatbeeld ontwaren. Het is inderdaad zo goed als zeker, dat als de Oliesheiks (en hun Godsdienst van de Wrede) hier buiten vliegen, dat eindelijk de oude historische vriendschapsbanden met Moedertje Rusland zullen hersteld worden. Stel U even voor: een muntstuk, dollar of roebel: identieke waarde, met aan de ene kant de kop van Trump, en aan de andere kant de kop van Poetin.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Omdat ‘The West’, sedert 20 Januari, d.i. minder dan anderhalve maand geleden, eindelijk niet meer het land van de ver-van-mij-bed-show is geworden, dit artikel uit DM, als wel zeer uitgebreide namenlijst van Amerikaanse Wereldspelers rond Trump. Goed voor ieders archief, ieders geheugen en hopelijk.. voor ieders bankrekening..
Linxe graai-politici hebben in Europa straks ook afgedaan.
Clinton Gate, Pizza Gate, Obama Gate: neen, het zijn geen triomfbogen zoals in Parijs, een stad die voor Trump verwant lijk met het ‘Hellhole’ van Bruxellabad. Want wat verschil is er tussen Molen- Schaar en Etterbeek met de Parijse banlieus waar de riolen ook bovengronds lopen tussen de vele nog-gp zones? Hollande trok meteen dat schoentje aan, want het paste hem en de hele Europese PS, wonderwel.
Volgens mij bedoelt Trump dan ook niet de Eiggeltoren, de Notre Dame, de Sacré Coeir of de Moulin Rouge en al zeker niet de Place Pigalle, de speeltuin van die andere
Ieperling, Leterminator, korte tijd geleden nog ex-premier van Coburgia; die  nu ook vernoemd wordt in... Kazak Gate.
Algemeen Besluit
Water Gate, het einde voor President Nixon,  was het begin van de chantage via spionage. Bill Clinton ontsnapte omdat die Het Congres van Gelijkgezinden kon overtuigen dat seks hebben met iemand zonder voortplanting  eigenlijk geen echte seks was. Hij zwoet bijn God  ‘that he never had sex with that woman’. Dat betje sperma van hem op haar bovenkleed bewees niets. Hoogstens dat hijh raak geschoten had. Hij kon dus verder regeren en verder doen en laten wat  hij wilde. Ook Hilary keek de andere kant op. Want ze kende toch wel zeer goed die Monica Lewinsky, zeker. Één pot nat, als het ware….
En neen, voorlopig is er nog geen link tussen misbruikte verdwenen migranten-kinderen en handel in menselijke organen. Dat wordt zoveel mogelijk diep onder de korenmaat gehouden Tot de eindafrekening er zit aan te komen ….
*
(Digitalia)
++++






Geen opmerkingen: