maandag 6 maart 2017

4063


Maandag 6 Maart
4062 - PARIS VAUT BIEN UNE MESSE
*
INHOUD: FRANKRIJ/AMERIKA/EUROPA : kamp russen Trump en Hollande: Parijs is al jaren Parijs niet meer: de waarheid kwetst
*


VENSTER OP DE WERELD
De Franse president Hollande
zet Trump op gevatte wijze op zijn plaats
*
De Franse president François Hollande heeft zijn Amerikaanse ambtgenoot Donald Trump van antwoord gediend, nadat die zich negatief had uitgelaten over de Franse hoofdstad. “De wereld houdt van Parijs”, zei hij. “En niks kan haar ervan weerhouden erheen te gaan.”
“Parijs is een uitzonderlijke stad vanwege het belang van zijn inwoners (????), de schoonheid van het patrimonium, de diversiteit van zijn locaties en zijn internationale uitstraling”, zei het staatshoofd op een ceremonie op het voorplein van het Parijse stadhuis.
“Frankrijk is fier dat het de wereld mag ontvangen in Parijs, de wereld die blijft komen, trouw aan de geschiedenis van Parijs, trouw ook aan de cultuur in Parijs. De wereld houdt van Parijs, niks kan haar ervan weerhouden erheen te gaan en niets zal de wil van de wereld kunnen stoppen om hier aanwezig te zijn.”
Eind februari zei de Amerikaanse president dat “Parijs niet langer Parijs (is)”. Hij citeerde een kennis, een zekere Jim, die geen voet meer wou zetten in de Franse hoofdstad. Tegelijk hield Trump een pleidooi voor zijn migratiebeleid, dat Frankrijk, Zweden en Europa in het algemeen als slecht voorbeeld aanwees.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
De waarheid kwetst, zullen we maar zeggen. Want Parijs, Frankrijk, Zweden, heel Europa tot in de vier windstreken, zijn rijp voor de schroothoop der beschaving. Dat is zo, als tenminste de Islam niet teruggedrongen wordt tot helemaal binnen de poorten van De Hel die daarna dicht gaan. Drugs, ontsporing, geweld, zedeloosheid: met de ‘doortastend’ van deze Overheid die gewonnen-verloren blijft ijveren voor de Nieuwe Wereld Orde valt daarmee niet te leven.
De Wet, geheel de Wet en niets anders dan de Wet. Zo helpe mij God Almachtig. Zolang onze Samenleving niet terugvalt op de fundamenten van onze Beschaving, gaat het steeds rapper berg-af. Integendeel, als Trump onverwacht uit de hoek komt, dat ‘Zweden brandt’, wordt daar eerst mee gelachen ‘waar haalt ‘em dat nu weer uit’- ‘daar is niets van aan’. Om er vervolgens beschaamd te moeten over zwijgen, want het blijkt in werkelijkheid nog erger te zijn. Het  volstaat even te Googelen naar de Internationale Media, de betere en vooral de Sociale, om de waarheid te ontdekken.
Onze Leugenpers vergoelijkt de wanorde en de wetteloosheid door er ofwel over te zwijgen, ofwel door de feiten te verdraaien. Eigenlijk zitten die wetens en willens in een dodelijke spiraal door iedereen in de armen te willen drijven van de Islam. Wetteloosheid en dure pietrol is daartoe het gedroomde middel.

Neem nu nog maar de Taalwet waarvoor generaties Vlamingen heel hun leven geijverd hebben: het is ’n vodje papier, want de Koran heeft meer gezag. De Overheid in Europa waaronder ons Crevitske, strijdt een hopeloze strijd om de landstaal door te drukken, want de ‘verrijkers’ hebben al een eigen wereldtaal waarmee ze geboren worden en sterven: het Arabisch. Al gaat die voor 99 % niet verder dan lezen en schrijven wat in de Koran staat. Om dan regelmatig uit d band te springen met weer eens ’n Allahu Akbar.

Als President Trump en het Gezond Verstand het nog halen, dan zal dat op het nippertje geweest zijn…. Als de nood het hoogst is, is de redding nabij.
*
(Digitalia)
++++






Geen opmerkingen: