woensdag 8 maart 2017

4064


Woensdag 8 Maart

4064 - BOVEN JERUALEM  GAAT  DE ZON DER VERRIJZENIS EINDELIJK WEER OP
*
INHOUD:ISRAËL/AMERIKA: USA ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem?


VENSTER OP DE WERELD
*
Delegatie van het Amerikaanse Congres in Israël om de verhuizing van de ambassade naar Jeruzalem te onderzoeken
President Trump is de eerste Amerikaanse president die de “Jerusalem Embassy Act” van het Amerikaanse Congres uit het jaar 1995 serieus neemt en zijn verkiezingsbelofte van een verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem voorbereidt.
Daarom is er een officiële delegatie van het Amerikaanse congres naar Israël gekomen die overleg over deze stap is gestart.
Uit een verklaring van een parlementariër van het Israëlische parlement, de Knesset, Jehuda Glick (Likoed), bleek dat de Amerikanen zouden zijn aangekomen en “het onderwerp van een verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem diepgaand zullen onderzoeken – zowel vanuit praktisch als politiek oogpunt.”
*
Jehuda Glick voegde er aan toe dat hij aan de delegatie “de unieke geschiedenis en politieke realiteit van Jeruzalem in het verleden en het heden” duidelijk zou maken.
De delegatie zal ook een ontmoeting hebben met minister-president Benjamin Netanyahu om naar mogelijke plekken voor de bouw van de ambassade te zoeken.
Het doel van deze reis is om aan president Trump een volledige en accurate analyse over de beste manier en beste tijdstip van een verhuizing van de ambassade te overhandigen.
*
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Volgens mijn spontaan aanvoelen is het een natuurwet dat het beter zaken doen is, zelfs op grotere afstand, met mensen van het type  Jehuda Glick (zoe afbeelding boven) dan met 100 Arabieren in Uw achtertuin. Waarom ik dat zeg, is omdat bij mijn weten nog nooit ook maar één Jood (of Griek) met het zwaard of de Kalasjnikov in de hand, onze leefwereld is komen bedreigen. En dat is dat wel nog zeer zacht uitgedrukt. De Romeinen deden dat wèl, maar ze brachten ons meteen de hoogste beschaving die we ooit zullen kennen. Ze gaven ons een wereldtaal die zelfs in onze dagen geldt als het summum van intelligentie….. De Geschiedenisboeken staan, sedert het ontstaan van deze woestijn-‘religie’, vol van geweld met de ene Moslim-invasie na de andere. En het is niet omdat ze in deze moderne tijden het ook moderner aanpakken, dat hun bedoelingen anders zouden zijn. Deze keer ondernemen ze de poging van de laatste kans, met de harde onderbuik der mannen en dus met de volle buiken der vrouwen vooruit, als ‘bootvluchtelingen’/.  Maar het venijn (en de antrax) zitten in het staartje…
Overal zijn de Rood-Groene wereldverbeteraars niet afkerig van deze methode, want het is, voor wat betreft het gebruik van onderduims geweld, hun eigen manier van werken.
Neem dus de leefwereld van de Joods-Christelijke Geschiedenis weg uit onze Beschaving (wat het einddoel, de Endlösung, is van de Rode Globalisten) en het is voor eeuwig gedaan met … het toekennen van Nobelprijzen.  
Waarom ik dat verder ook nog denk? Omdat Muzelmannen, waar ook ze komen, het een kleine moeite vinden om eerst uit luiheid (of door hun pietrol) de natuur te verwoesten en om door verwaarlozing om te vormen tot woestijn. Reden waarom ze ook het Land dat nu weeral overloopt van melk en honing, terug willen afnemen van de vervolgde en bijna uitgemoorde Joden. Omdat die het sedert 1948, toen ze daar uit eerlijke schaamte mochten terugkeren van de Grote Mogendheden, het vruchtbaar hebben gemaakt. Niet door 5 keer per dag met de kont omhoog te zitten buigen, alleen onderbroken door het afvuren van speelgoed-raketjes op hun buren, maar door noeste arbeid van het hele gezin. Laat onderstaand wereldberoemd schilderij van Monnet voor altijd op onze netvliezen gebrand staan: het is de poëtische weergave hoe welstand gestalte krijgt. De meningen kunnen verschillen, maar het is in ieder geval niet door die welstand elders te gaan stelen.
PS
Zo’n beduimeld kadertje, ergens op een Italiaanse antiek-markt voor weinig geld op de kop getikt, hangt (tot ieders verwondering) sedertdien als een soort nostalgie naar vroeger dagen, altijd dicht bij mij, bijna onder handbereik. De jeugd vindt het maar niks…..
*
(Digitalia)
++++






Geen opmerkingen: