woensdag 8 maart 2017

4065


Woensdag 8 Maart

4065 - NIET NODIG NAAR SYRIË TE GAAN VEHTEN: STRAKS GAAN DE POPPETJES OOK HIER AAN HET…. SCHIETEN
*
INHOUD: BRUXELLABAD: Molenbeek, wordt toegegeven is de wereld- hoofdstad van Het Kwaad.


VENSTER OP DE WERELD

Normaal gaan de poppetjes aan het dansen. In Molenbeek gaan ze aan het schieten….. Dat is dan de prijs van de vooruitgang.
Zelfs 12-jarigen geradicaliseerd in Molenbeek (HLN)
*
Het aantal jongeren in Molenbeek die zich aangetrokken voelen tot een ‘radicaal discours’ blijft nog altijd stijgen. Dat heeft de dé-radicaliserings-ambtenaar Olivier Vanderhaegen van de Brusselse gemeente gezegd in de onderzoekscommissie naar de aanslagen van 22 maart.
Bovendien daalt de leeftijd van die jongeren. Sommigen zijn er al op hun 12de van overtuigd dat het Westen een groot complot voert tegen de islam. "Dat verontrust ons uiteraard", zegt korpschef Johan De Becker van politiezone Brussel-West. Er zouden ook nog altijd ronselaars actief zijn in Molenbeek.
De geradicaliseerde jongeren zijn vaak betrokken bij drugshandel of andere criminele activiteiten, maar slagen erin onder de radar te blijven. Daadwerkelijk naar Syrië gaan, doen ze nog amper.
Molenbeek: de beek daar bij die mooie molen, een vage herinnering van toen Broekzele nog Broekzele was….
**
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Zo ongeveer met 30 jaar vertraging stelt de Overheid officieel vast, dat daar in dat ‘hellegat’ .. ‘something is rotten in the state of Danmark’. Of zou Shakespeare toen al Zweden bedoeld hebben? ‘His kingdom for a horse’ stamelde de held toen, en meteen trok hij vierklauwens ten strijde tegen het onheil dat zijn land had getroffen.
Nu stijgt niemand te paard, maar kijkt als verlamd toe naar het resultaat van 50-60 jaar tolerantie. Wat gewoon ’n ander woord is oor lafheid.
En zie: het is om twee stenen te doen vechten: weerom worden de rollen altijd omgedraaid, zodat het het Westen is dat de Islam bedreigt. Duivelachtiger en Linxer ka het niet, of het zou moeten zijn zoals de Progressieven het zeggen over anderen, dat het Nationalisme van ‘Uiterst Rechts’ volgens hen de nieuwe Neo-Nazi’s zijn. Ge moet maar durven!
Het is nochtans zo simpel als het groot is: de ware aard van het beestje kent men aan… zijn zijn…. stoelgang.
Uitleg van Fluppe Moustache, de PS ex-burgemeester van Moulin du Ruisseau (of is het Ruisseau du Moulin?) toegeeft: hij is de voorbije jaren misschien, heel misschien, een beetje onvoorzichtig geweest.  Meer niet. Maar dat de broer van de hoofddader van de aanslagen in Parijs en Zaventem werkzaam was op het Stadhuis van Molenbeek, tja, da’s raar hé, maar het heeft er totaal niets mee te maken.
Waarom niet?
Omdat ‘zij’ het zeggen…..
*
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: