woensdag 8 maart 2017

4066



Donderdag 9 Maart

4066 – MANILLEN, KLAVERJASSEN OF BROEK VAN ‘T GAT?
*
INHOUD: ZWEDEN: is vlg Nigel Farage de verkrachtings-hoofdstad van Europa en het is nog waar ook.
*


VENSTER OP DE WERELD

OPMERKELIJK
Volgens de weer-profeten in Vlaanderen, zou tegen 2050-2060 de helft der inwoners ‘single’ (=ongehuwd) zijn. Een goed idee om samen weer, net als we kind waren, met de kaarten te beginnen spelen…Broel van ’t gat, bijvoorbeeld.

HOGER LAGER
*
De Zweedse minister Ylva Johansson.
 Ze werd gedwongen zich te verontschuldigen voor haar leugenachtige bewering dat het aantal verkrachtingen in het land afneemt, nadat Nigel Farage Malmö ‘de verkrachtingshoofdstad van Europa’ had genoemd.
Ze (de Zweedse Troela) hield vol dat het aantal verkrachtingen ‘meer en meer daalde’
De opmerking werd gemaakt nadat Nigel Farage zei dat Malmö ‘de verkrachtingshoofdstad van Europa’ was
De minister van Integratie gaf later toe dat het aantal seksuele misbruiken ‘toenam’.
Een Zweedse minister heeft toegegeven dat zij ongelijk had, nadat zij had verkondigd dat het aantal seksuele aanslagen in het land was gedaald. De minister van Integratie, Ylva Johansson, beweerde in een televisie-interview dat het aantal verkrachtingen in Zweden ‘steeds maar naar beneden ging’. De vermelding kwam, nadat de voormalige UKIP- leider Nigel Farage de vorige maand had beweerd dat de stad Malmö ‘de verkrachtingshoofdstad van Europa was, als gevolg van het migrantenbeleid van de EU’. Maar dagen later bleek dat, ondanks een daling van 12% in 2015, het aantal seksuele aanslagen in 2016 in feite met 13% was gestegen.
Johansson erkende haar fout in een verklaring aan de krant Dagens Nyheter: “Ik heb mijn antwoord gebaseerd op de informatie die ik toen had, namelijk dat het aantal meldingen van verkrachtingen in 2015 was gedaald. Het was verkeerd van mij om van een ontwikkeling [hier: daling] te spreken als die slechts op één jaar was gebaseerd. De voorlopige cijfers voor 2016 laten helaas zien dat die stijgen. Het is natuurlijk belangrijk om die juist weer te geven”.
Walter Capiau, de gewezen specialist van ‘Mag ik het zeggen, Walter’ die pedofilie nooit heeft toegegeven
**
Johansson had eerder, toen zij in een interview met de BBC het immigratiebeleid van het land verdedigde, beweerd dat het aantal verkrachtingen in Zweden daalde. Toen haar werd gevraagd wat de gevolgen waren van het geven van een verblijfsvergunning aan 150.000 vluchtelingen het vorige jaar, hield ze vol: “We kunnen geen verband tussen criminaliteit en immigratie ontdekken”.
Toen haar specifiek werd gevraagd naar seksueel misbruik en de kritische opmerkingen van Farage [in die richting] voegde ze eraan toe: “Als we onderzoek doen of een vrouw is … als zij verkracht is of dat er ongewenst seksueel gedrag is geweest, kunnen we zien dat het niveau steeds meer daalt”.
Volgens The Local is het aantal gemelde verkrachtingen gestegen van 4208 in 2006 naar 6560 in 2016. Maar die haalt de Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie aan, die vermeldt dat dit mogelijk het gevolg is geweest van wetswijzigingen die de definitie van verkrachting hebben verruimd.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Als Minister van de Zwöotse (verwelkte) Rode Roos, spreekt het mens Ylva Johansson de taal der verwarrong. Dus had die betere gezwogen. Nu komt Nigel Farage, de persoonlijke vriend van President Trump, weer meer en beter in the pictire.  Wat zeker heel bevorderlijk is voor de wereld-heropstanding.
Linx, dat zich graag vergrijpt aan andermans’ kruis (zeker als daar een religieus begrip achter schuilt) heeft moedwillig dat vergrijp begrip verkrachting, eigen aan de altijd op oorlogsvoeten zijnde Islam, ingevoerd  en bevorderd.
Het is dus niet meer dan ‘Loontje die om z’n Boontje komt’. Met ezelsoren op, vooraan in de klas te moeten staan… Eigen schuld, dikke buik….
Versta me niet verkeerd: U las daareven geen schrijffout. Bulten zijn een lichaamsgebrek en daar wordt niet mee gespot. Met dikke buiken trouwens ook niet. Ofwel steekt er een ‘vrucht van de zonde’ achter, ofwel is het een lepe truc van een of ander Slinx politicus. Want van ‘single’ zijn of ‘single’ worden, blijft men toch mager en schraal? We (d.i. onze kleinkinderen) gaan er dus op vooruit: Vlaanderen wordt het land der Ousz Bikken en der Oude Vrijsters….
Ons Ma moest zoiets nog beleefd hebben!
Voor wat betreft Zwöden: enig nadeel: daar valt op de duur geen normale administratie meer over bij te houden. De cijfers dansen er op en neer. Net trouwens als de resultaten die evenens ‘wippen’, net als de daders, op en neer. En de goegemeente zit ermee. Konijntjes in de natuur kunnen er nog iets van leren….
*

Als toemaatje

De socialistische Zweedse minister-president Stefan Löfven,

die net als onze Premier, blinkt in zijn vel..

Socialisme is blijkbaar, net als de Islam, vooral goed voor wie zo hoog mogelijk op de sociale ladder is geraakt 
Zweden is daar wel het verst in  gevorderd. Maar de vaas gaat net zo lang te water tot er gee bloemen meer zijn.
(Digitalia)
++++





Geen opmerkingen: