vrijdag 10 maart 2017

4067


Vrijdag 10 Maart
4067 - WIE BIJ DE HOND SLAAPT BETRAPT ZIJN VLOOIEN
*
INHOUD: CHRISTENDOM: de Bisschoppen laten zonder bezwaren iedereen als leraar binnenISLAMISERING: Linx houdt niet van integratie want wil niet dat ‘verrijkkers’ hun kinderen Nederlands leren, dan blijven ze gemakkelijker werkloos. Voordeel:zo zijn ze rapper het land weer uit…
VLAANDEREN RBUILT: BDW (in Turkey’s) geen verkiezingsmeetings voorvreemde landen: dit is òns land.

VENSTER OP DE WERELD
*
AANDACHT
Het Doopsel in het Katholiek Onderwijs niet primordiaal stellen, is natuurlijk ‘gefundenes Fressen’ voor de Islamisering van òns land. Of minstens voor de desorganisatie ervan. wat dan op hetzelfde neerkomt.
 Stel UI het gehuil voor van alle duivels ui de hel en omstreken, moest er ooit sprake zijn van ook maar één Christen te laten lesgeven in de Islam-landen. Daar zou, onder het goedkeurend oog van de Leugenpers,  meteen moord en doodslag van komen.
Oedereen weet dat, maar de meesten zwijgen daarover. Het is, net als het te pas en te onpas promoten  van de ongebreidelde seks, een beetje te gênant. Het is des te erger, als in de islamisering, de  hoofdverantwoordelijke van het Katholiek Onderwijs daarbij nog de leiding neemt. Of staat te trappelen van ongeduld om, zo denkt die, zichzelf onsterfelijk beroemd te maken.
Er is een tijd geweest dat zoiets hem of haar de brandstapel zou gekost hebben. Heerlijke tijden, toch?!!!!
**
‘Geef ongedoopte leraar meer kansen’
Katholieke basisscholen moeten veel vaker dan vandaag niet-gedoopte leerkrachten aannemen. Die oproep van de Antwerpse Karel de Grote Hogeschool vindt duidelijk steun bij Katholiek Onderwijs Vlaanderen, schrijven De Morgen en Het Laatste Nieuws woensdag.
**

Het embleem van die “Hogeschool’: zolas U zelf kunt zien, mankeert er wat aan die ‘school’.
*
In theorie mogen niet-gedoopte leerkrachten lesgeven in katholieke basisscholen. In de praktijk gebeurt het slechts bij grote uitzondering, juist omdat zij geen godsdienst mogen geven. En de juf of meester moet, ondanks allerlei alternatieven, doorgaans alle vakken geven.
Een humanistische, boeddhistische of moslimleerkracht zou voor het vak godsdienst dus vervangen moeten worden. Een stap die veel te weinig schoolbesturen ondernemen, zo stelt de ‘katholieke’ Antwerpse Karel de Grote Hogeschool in een open brief. Concreet vraagt directeur Veerle Hendrickx samen met de zogeheten A-Raad van de hogeschool, de raad van studenten met Antwerpse en Andere roots, dat katholieke basisscholen afstappen van de doopvoorwaarde voor alle leerkrachten.

Ook Lieven Boeve, topman van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, wil meer moslimleerkrachten zien, maar zegt dat schoolbesturen autonoom beslissen. Toch is hij blij met de oproep van de Antwerpse hogeschool. ‘De christelijke identiteit staat centraal, maar in onze scholen komen christenen, moslims, vrijzinnigen en andersgelovigen samen om door gesprek de eigen identiteit ‘vorm te geven’, zegt Boeve.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Ik had het eerst nog niet door, maar die ene ‘Katholieke’ Hogeschool springt dus in de bres ten voordele van alle Basisscholen van heel het land. Anders gezegd, de aanval komt uit slechts één hoek. De bedoeling om het Land te destabiliseren is dus duidelijk. In elke oorlogstijd (dus ook nu, in volle veroveringsoorlog) is dat gewoon… de dood met de kogel.
Wie realist is, weet dat tegenwoordig ineens  ZES op de TIEN (60%) kinderen die in onze steden geboren worden, van vreemde herkomst en dus dus meestal Moslim zijn/. Dat is al enkele jaren zo in die richting, maar daar werd niet over ‘gecommuniceerd’…. Twee keer raden waarom.
En ja, Vlaanderen is nu eenmaal het Land geworden, waar er geregeerd wordt met fluwelen handschoenen, waarin ipv een ijzeren hand, fluweelzachte wolkjes zitten…
Die ‘godsdienstvrijheid’, nietwaar. Schoon excuus van Groen-Linx, waarbij de Veroveraars fijntjes in hun vuistje lachen om zoveel naïviteit. ‘Komt en vermenigvuldig U, wij betalen alles, eten, drinken, slapen, jullie ‘bidmatjes’, jullie onderwijs, drugs en verkrachtings-ontspanning, een royaal leefloon, tot zelfs de Kalasjikovs in jullie geheime opslagplaatsen waarmee straks op het afgesproken signaal ons kunt overhoop schieten.
Spreek dus gerust thuis en op alle mogelijke openbare plaatsen onder elkaar Arabisch, Marokkaans, Creoolsof Hottentots: onze taalwetten zijn alleen voor ons bestemd, niet voor jullie. Net zoals al onze Wetten, trouwens: die zijn er alleen voor ons. Om zoveel mogelijk boeten te kunnen innen….
Jullie zijn gekomen om te werken, wordt ons voorgehouden. Maar statistieken hierover worden nog strenger bewaakt dan het strengste Staatsgeheim. In het Parlement tiert het Rood-Groene Genez(ver)-wijf als  ‘mandaatdrager’ dat onze Overheid jullie zich beledigd voelen als er aangedrongen wordt om van kindsbeen af, onze taal te spreken, zodat jullie met een beetje opleiding meer kansen maken op de arbeidsmarkt. Reactie van de ‘Premier’: geen. Reactie van de KamervoorzitterSiegheil Bracke: geen. En ik, die dat dat de Taalwetten toch wat meer waren dan een vodje papier….
Besluit, zoals toch deze keer zeer agressief, de BDW tegenover Sultan Erdogan: dit is òns Land. Onderverzwegen (zoals een goed poenpakker betaamt): óns mand waar ònze Beschaving geldt en niet die van een woestijnrover, Profeet en.. kinderverkrachter.
Om de liefde Gods: mensen wordt toch eindelijk eens klaarwakker!
*
(Digitalia)
++++



Geen opmerkingen: