vrijdag 10 maart 2017

4071


Zaterdag 11 Maart
4071 - AANSLAGPLEGER LEIDT NU AAN PSYCHOLOGISCHE PROBLEMEN DIE TE OMSCHRIJVEN ZIJN ALS GODSDIENSTWAANZIN
*
INHOUD: DUITSLAND: aanval met bijl in Düsseldorf is deze keer echt geen terreurdaad door Moslims: de media zijn slimmer geworden…
*


VENSTER OP DE WERELD
*
AANDACHT
Bij GvA (Gazet van Allah) lijdt men tegenwoordig niet aan iets, maar leidt men er aan. Heel slim: op die manier leidt lijdt men er de ezels beter mee naar de slachtbank.
Dader bijlaanval Düsseldorf geïdentificeerd: geen vermoedens van terrorismeµ
*
De vermoedelijke dader van de bijlaanval van donderdagavond in het station van Düsseldorf is bekend. Het gaat om een 36-jarige man (kleur?) uit ex-Joegoslavië, die leidt aan psychologische problemen. De politie sluit een terroristisch motief dan ook (bij voorbaat?) uit, aldus een woordvoerder van de autoriteiten in de nacht van donderdag op vrijdag (dus kort op de bal, om alle misverstanden te coorkomen?).
Bij de aanval van donderdag raakten zeven mensen gewond. Drie van hen raakten zwaargewond, vier anderen liepen slechts lichte verwondingen op, aldus de politie, die eerder sprak van vijf gewonden (de politie daar is blijkbaar niet sterk in tellen) . Volgens de lokale krant Rheinische Post liep een van de gewonden een schedelfractuur op. En ook de vermoedelijke dader raakte zwaargewond toen hij bij een vluchtpoging van een brug sprong.
De vermoedelijke dader kon ondertussen (niettegenstaande zijn zware verwondingen) verhoord worden. Het gaat (met zekerheid) om een 36-jarige man uit ex-Joegoslavië die nu in Wuppertal woont en die klaarblijkelijk aan mentale problemen lijdt, aldus de politie in een persbericht (dot is een bericht die door de pers dient verspreid te worden).
In Düsseldorf wordt het treinverkeer stapsgewijs opnieuw opgestart, nadat het vier uur lang had stilgelegen vanwege de aanval. De politie pakte, naast de vermoedelijke dader, nog twee mensen op, maar het lijkt er toch op dat er slechts één dader zou zijn, aldus een politiewoordvoerder.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Spelfouten in GvA door een broodschrijver: een hele stap vooruit in de ‘verrijking’. Schrijffouten daarentegen veroorzaakt door slecht zien, zoals bij ondergetekende, zijn ook erg. Bijna even erg als struikelen over de eigen voeten. Zo’n fouten zijn even storend als schrijffouten van helderzienden, want voeten zijn er precies om mee vooruit te komen,  en niet om er mee te leren vliegen. Toch zijn ze min of meer te vergeven. Zoiets als al die invaliden-kaarten die overal de voorrang opeisen….
Do you snap the kees (case)?
*
Enne o ja: het GvA-artikel werd stiekem door ondergetekende  gelardeerd met een paar persoonlijke bijvoegsels, (telkens cursief tussen haakjes) die de on-nadenkende mens moet behoeden voor valstrikken… In de wereld van de wilde konijntjes zou dat zijn, als bij iedere strop van de stroper, een blauw zwaailicht te voorzien….
Kijk, dat is het grote verschil tussen iets aan het papier toevertrouwen dat voor iedereen duidelijk is en niet vatbaar voor mistverstanden. . Een tekst dus die U zelden of nooit aantreft bij onze Leugenpers. En waar de achterliggende bedoeling  telkens beschermd wordt door het ‘brongeheim’. Wat meestal neerkomt  op het geheim van de eigen duim.
Wedden dat er de volgende dagen, weken, maanden, jaren, een oceaan van stilte zal vallen over die aanval met de botte bijl in het station van Düsseldorf? Ook in Düsseldorf zal, net als in Stockholm, het deksel voor altijd op de beerput blijven! Tot er daarover ooit ’n twitter-bericht komt van President Trump….
Vroeger werd voor zoiets schamper opgemerkt, dat het wel weer ‘in Amerika’  gebeurd zal zijn. Maar heden ten dage is Düsseldorf voor die ene en on-loochenbare waarheid, evengoed het verre buitenland als de USA 100 jaar geleden….
(Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: