zaterdag 11 maart 2017

4072



Zondag 12 Maart
4072 - KIJK EENS AAN: PRESIDENT TRUMP HAD DUS TOCH GELIJK OVER ZWEDEN
*
INHOUD: ZWEDEN/VLAANDEREN REBUILT: doodsgevaar erger dan Mossul in oorlogsgebied, het geldt als vooruitblik op wat ons binnenkort ook nog te wachten staat. REPRESSIE – ‘heulen met de vijand’ dat betekende ooit de doodstraf, nu heet dat progressief en politiek-correct zijn
*
VENSTER OP DE WERELD
*
*
Rapport ministerie van Defensie: Moslim Broederschap bouwt met behulp van tolerante multiculti overheidsbeleid parallelle islamitische samenleving in Zweden op; gevaar op oorlogstoestanden wordt steeds groter

Grote delen van Malmö (43% inwoners met migrantenachtergrond) zijn islamitische ‘hellhole’ no-go zones geworden. De eerste bedrijven beginnen de stad te verlaten, omdat het er te onveilig is geworden. Met 3,4 moorden op de 100.000 inwoners is Malmö inmiddels de gevaarlijkste stad van West Europa (7).


*
De prijswinnende Zweedse oorlogsjournaliste (van allochtone komaf) Magda Gad schrijft dat de Zweedse steden dankzij de massale immigratie zo gevaarlijk zijn geworden, dat een vrouw inmiddels veiliger over straat kan in het zwaarbevochten Iraakse Mosul dan in de Zweedse hoofdstad Stockholm.


*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Het ziet er dus naar uit, dat Vriend Xander een heleboel onwetende lezers zal bijkrijgen, namelijk de voltallige redacties van zowel de VRT als de  VTM als de complete meute  van de Leugenpers. Gewoon omdat men  daar op al die plaatsen helemaal niets wist over de helse toestanden in Zwöden. Stel U voor: President Trump in Amerika weet het, en hier, niet aan de andere kant van de wereld is men daarvan niet op de hoogte. Wij weten niet eens wat en hoe er bij de naaste buren gebeurt!

*
Of – wat waarschijnlijker is – is het hier van mondje toe uit schuldige medeplichtigheid.  Maar weeral: dat is volksverraad, en in tijden van oorlog, zoals nu, zegt het oorlogsrecht dat op verraad (en ‘samenheulen’) met de vijand, de doodstraf staat. In de onzalige repressietijden (1945 en volgende jaren) werd daar heel wat minder spel rond gemaakt. Naar de IJzerbedevaart geweest, Lid zijn van het Davidsfonds, een zoon hebben aan het Oostfront: zelfs de schijn van een dezer dingen, was al voldoende om als VNV-landverrader voor het vuurpeloton te komen.…. Vooral als de Leider van de Witte  Brigade een oogje had op Uw vrouw…. Als die maar ‘vriendleijk’ genoeg bleef, werd soms ook genoegen genomen met broodroof. Of als U als Ondernemer tijdens de Bezetting 25 huishoudens te eten had gegeven door jute-zakken te maken voor diene smerige Duits, dat waren omstandigheden waarvoor men als Vlaming zwaar diende te boeten. Want zoiets, dat was ‘heulen met de vijand’, vooral als men daarbij Christelijk was en een onberispelijk leven leidde.
Ja Ja: andere tijden, andere zeden! Maar uiteindelijk blijft de basius dezelfde: Uw hekken naar de wind hangen.En vooral Uw mond houden of geen principes hebben.

*
 (Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: