zondag 12 maart 2017

4074


Zondag 12 Maart

4074 - HEBBEN HOLLANDERS NET ALS VLAMINGEN DAN GEEN OREN AAN HUN KOP?
*
INHOUD: NEDERLAND: na de Nazi, nu de Türkse bezetting: geen voet aan de grond voor de ene miinister, de tweede wordt met zwaailichten terug naar ‘af’ gereden. In Ancara rijdt men de muren op….
*


VENSTER OP DE WERELD
*
Turkse minister dreigt Nederland met sancties
*
ROTTERDAM - Turkije dreigt met zware politieke en economische sancties als Nederland verhindert dat
….
de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu,
(zeg maar Mê flut Çavusollu)

… zaterdag (met fluit en al) een ça va sul-bezoek kan brengen aan Rotterdam. Çavusoglu zei zaterdag tegen CNN Türk dat hij een Turkse campagnebijeenkomst in Rotterdam wil bijwonen.
De minister is van plan zaterdag om 18.00 uur genodigden toe te spreken in de ambtswoning van de Turkse consul in de wijk Hillegersberg. Maar zijn bezoek is tegen het zere been van de Nederlandse regering. Çavusoglu pleit voor een 'ja' voor meer macht voor Erdogan in het Turkse referendum van 16 april. Turkse Nederlanders worden nu gegijzeld door Nederland met een verbod op campagnebijeenkomsten, herhaalde de minister.
Maar..

de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (ook ’n Türk)
*
… zei vrijdag al dat er geen sprake van is dat Çavusoglu de toegang tot Nederland zal worden ontzegd. Nederland kan en zal hem niet weigeren, maar een eventueel bezoek zal wel omgeven zijn door strenge veiligheidsmaatregelen. Publiek is in elk geval niet welkom op de openbare weg bij de ambtswoning aan de Straatweg. De woning en tuin zijn Turks grondgebied.
CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt heeft premier Rutte en minister Koenders (Buitenlandse Zaken) gevraagd te bezien of de wet mogelijkheden biedt om politieke bijeenkomsten ,,van niet geheel vrije regimes" in ons land te verbieden.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Met welk recht wordt hier zonder enige rechtsgrond zomaar verklaard, dat privé-eigendommen van ingeweken (ofter plaatse geboren) Türken zomaar, zoals ik elders las, Türks grondgebied worden?! Evenveel enclaven als soevereine staatjes op Nederlands grondgebied? Alleen de onderlinge verbondenheid moet nog uitgeroepen worden, en klaar is Kees: heel Nederland is een deeltje van het Türks wereldrijk. Dat geregeerd en bestuurd wordt van uit Ankara. Consulaten en ambassades, tot daar toe. De Türkse aangeboren veroveringsinstinct  doet de rest. Want niet te vergeten; waar ooit ook maar één Moslim gebeden heeft, behoort minstens voor de eeuwigheid aan Allah. En wij mogen fluiten….
De rest is larie en apekool. Maar dan in ’t Arabisch. Want straks zal de Sultan op zijn grondgebied alle vreemde talen, dus ook het Nederlands of het Vlaams, verbieden. Met, uiteraard, de gebruikelijke tuchthuisstraffen voor iedereen die deze goddelijke bevelen niet stipt naleeft.

Het ligt verder in de lijn der verwachtingen der Türkse logica, dat kerken, tempels, synagogen, kapellen, standbeelden, stadhuizen, wind- en watermolens, zo typisch voor de Lage Landen, moeten verdwijnen. Om plaats te maken voor de verdere uitbreiding van kazernes en Koranscholen voor de dagelijkse hersenspoeling der definitief onderworpen bevolking.

Visiue van ‘tSCHELDT
**
Groen-Linx, en alle verdere partijen die eventueel de Onderwerping zouden overleefd hebben,  in het heel bijzonder vooral de PVV zijn ondertussen voor de Uitzonderings Rechtbanken verschenen waarvan, net zoals bij de Nat.Socialiqsten in de jaren ’32-’45, de uitspraak bij voorbaat vast staat.  Als “onnutte eters’ allemaal naar de Vernietigingskampen. Daar zal dan niet meer boven de poort staan’ Arbeid maajt Vrij’, maar ‘Vijf x daags bidden maakt vrij’.
Onze huidige ‘Mandaat-dragers’ vraagt U? Die zitten ofwel met de kop in het zand, ofwel zitten hun broeken vol en doen ze hun job zoals gewoonlijk via hun individuele achteruitkijk-spiegels.
Hen treft dus geen schuld. Ze kunnen niet anders. De ware schuldigen dat zijn wij, de kiezers en de extreem rechtse populisten die de zegeningen van de multicultuur niet willen inzien.

Klaar? Of moet er meer zand zijn?
*
ACTUALISERING
Op Zaterdag 11 Maart om 11.55u verspreidde TROUW het bericht dat ‘’Het Kabinet’ in extremis de landingsrechten voor de vlieger van de Türkse minister BuZa had ingetrokken. Zijne Excellentie de  Sultan is woedend en woest tegelijk. Briesend, met het schuim op de lippen, verwijt hij de Hollanders voor Nazistische Fascisten, of Fascistische Nazisten (hij is er nog niet helemaal aan uit) en tiert dat hij als weerbots de landingsrechten op Türkse bodem voor alle, maar dan ook alle Nederlandse vliegtuigen van klein tot groot zal intrekken. En daarenboven zal hij op staande voet alle NL-diplomaten uit zijn land zal verjagen als gebeten honden. Of laten opsluiten, want ook daar is hij er nog niet aan uit.
Besluit
Zou, een paar dagen voor de Verkiezingen van de Laatste Kans, het kabinet dan werkelijk de hete adem van Geert Wilders zo erg en zo warm in de nek voelen? Maar ook daar is Marc Rutte, de Dikhuid, nog niet aan uit….
*
(Digitalia)
++++


Geen opmerkingen: