dinsdag 14 maart 2017

4077


Woensdag 15 Maart
4077  EEN DROGE KIJK  OP HET NIEUWE WERELDRIJK
*
INHOUD: BRAZILIE/MOSKIM INVASIE: waterschaarste is de dader
*


VENSTER OP DE WERELD
*
Waterschaarste
Door deze man, Hoofd Inspecteur B.B.I.

Karel Anthonissen (Gent)
*
Zoek op internet eens naar het woord ‘waterschaarste’ of ‘water scarcity’. Vier miljard mensen hebben ermee te maken, een half miljard het hele jaar door. Je vindt ook kaartjes die aangeven waar het probleem het grootst is. Zoals dit kaartje van een Braziliaanse website die stelt: waarom uw land verlaten en emigreren naar Brazilië?...


... De rode gebieden met ‘zeer hoge stress’ en de oranje gebieden met ‘hoge stress’ komen niet toevallig helemaal overeen met de islamitische landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, een groot gebied van Marokko tot Pakistan. De oorzaak van deze waterschaarste is met één woord uit te drukken: overbevolking. De landen die u hier in rood en oranje gekleurd ziet, hebben hun bevolking sinds 1945 allemaal minstens zien verviervoudigen.

Irak en Syrië, om zomaar twee landen te noemen, deden het maal zeven. Irak groeide van 4,6 naar 32 miljoen mensen, Syrië van 2,9 naar 20 miljoen. Geen wonder dat daar oorlog van komt, strijd om water, strijd om lebensraum. In 1945, nadat Duitsers en Japanners een vreselijke oorlog gevoerd hadden, hebben de Verenigde Naties alle bestaande grenzen bevroren. Binnen die grenzen zou er plaats genoeg zijn voor iedereen. Of anders gezegd: elke natie zou zijn eigen veilige grenzen krijgen, genoeg plaats, zodat er niet meer om hoefde gevochten te worden.
De enige natie die op dat moment te weinig levensruimte had, was China. China was in 1945 al schromelijk overbevolkt. Daarom werd er toen gesproken van het ‘Gele Gevaar’. Maar de Chinezen hebben daar tamelijk drastisch een mouw aan gepast. De communisten hebben zeker geen demografische expansiepolitiek gevoerd. Anderen hebben dat wel gedaan. Het volstaat nog eens naar de kaart te verwijzen. Je kan dat nu het ‘Groene gevaar’ noemen. Groen is zowel de kleur van de ecologische partijen als van de islam. De waterschaarste is een ‘groen’ probleem te noemen en de overbevolking een ‘groen’ gevaar. En hoewel Brazilië mensen uit deze gebieden misschien met tienduizenden wil uitnodigen, komen ze nu met honderdduizenden de Middellandse Zee over. Dat is nog niet echt een probleem voor Europa. Wat er nu al binnengekomen is, dat ‘schaffen’ we nog wel.
Maar niet zo lang meer. De ‘groene’ overbevolking loopt in de honderden miljoenen.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Zò hadden het er heel zeker nog niet veel bezien. En ikzelf beken maar al te graag dat deze vaststelling een schot in de rode Roos is. Zoals trouwens alles wat deze selfmde man aanpakt, uitgenomen het verstolen fraude-gedrag van Kareltje De Gucht, EU-Crommissaris.
We waren allemaal al veel te lang vergeten, dat het menselijk lichaam voor +90% uit… water bestaat.
En voilà, hier is, en dan nog uit mijnen koker, de oplossing. Pijpleidingen voor pietrol van daaruit, met als ‘retour’ daar boven op gemonteerd waterpijpen van uit de hoge onbezoedelde Noordelijke ijszeeën naar al die droge gebieden. A.h.w. een 2de Ei van Columbus

Revolutionair, of niet, soms? . Echt geniaal, al zeg ik dat zelf.
*
Maar zou de Heer Anthonissen, beroepshalve (zoals reeds en overvloede gezegd en gezwegen) werkzaam bij de BBI (U weet wel, de Straffe Gasten van bij de Fiscus) dat de Nasa onder het woestijnzand al vele jaren terug overal ondergrondse waterlopen heft vastgesteld? Anders gezegd: zet daar een paar duizend Vlaamse boeren neer (ipv dat die naar Canada uitwijken), en binnen tien jaar staat dat daar in de Sahara vol met korenvelden…
Komaan, beste wereldverbeteraars, begin er maar aan. Handen uit de mouwen, want Uw ‘groen’ ideaal wacht op U. En als jullie dan toch bezig zijn: stopt dan de zuur betaalde ‘ontwikkelingshulp’ en zorg dat al die volkeren daar, als er dan overal water zou zijn, gewooin leren vissen. En vooral leren hun verstand te gebruiken, ipv hun dagen door te brengen met kontheffen.
Wat denken jullie dat onze voorouders heel hun leven lang gedaan hebben? Vergaderd of verdorie heel hun leven geslaafd en gewroet in het zweet huns aanschijns?!
**
‘Luctor et emergo’: da’s verdorie geen kattepis!
(Digitalia)





Geen opmerkingen: