dinsdag 14 maart 2017

4078


Woensdag 15 Maart
4078 - HET SPAANSE GRAAN HEEFT DE STORM WEERSTAAN: TOPJE VAN DE IJSBERG IS BLOOTGELEGD
*
INHOUD: SPANJE/MOSLIM INVASIE: illegaal militair wapen-arsenaal blootgelegd
*

VENSTER OP DE WERELD
*
Politie onderschept indrukwekkend wapenarsenaal
*
Meer dan 10.000 oorlogswapens, luchtafweergeschut, granaatwerpers, revolvers. Dat is de buit van een internationale politieactie tegen georganiseerde wapenhandel in Europa. De bende verkocht ook in ons land wapens.
**
De Spaanse Nationale Politie heeft vandaag de buit getoond die in beslag genomen is tijdens de operatie Portu. Met steun van Europol werd een internationale bende opgerold die grof geld verdiende aan wapentrafiek in Europa.
Politie onderschept indrukwekkend wapenarsenaal.
De buit is indrukwekkend. Een zaal vol. Honderden kalasjnikovs, allerlei types machinegeweren, revolvers en pistolen, maar ook zwaarder geschut zoals granaatwerpers en luchtafweergeschut.
De internationale bende wapentrafikanten was actief in gans Europa, ook in ons land. Hoeveel geld ze met hun wapenhandel verdienden, is niet bekend. Europol zegt dat het sinds 2014 een significante stijging ziet van de handel in dit soort van zware wapens die uiteraard verboden zijn om zonder de nodige vergunningen te bezitten of te verhandelen.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Waw! Wat ’n tegenslag, nietwaar? Al dat spminternieuw legermateriaal, een enorme voorraad, die door deze tegenslag in verkeerde handen valt.
Alhoewel slechts het topje van de ijsberg, was het, eenmaal ter bestemming, voldoende om héél het Avondland de stuipen op het lijf te jagen. En in de armen van De Profeet.
Wat meer is:  als de Spaanse politie haar werk (tot op het bot) naar behoren uitvoert,  worden de zwarte geldstromen meteen blootgelegd. En weet de wereld de dag nadien waar het geld van 1111.11, Ontwxikkelingshulp en andere NGO’s al die jaren naartoe is gegaan. Als er dan ook nog namen vrijgegeven worden, dan is ook de top van de Europese medeplichtigen bekend, en kunnen de zuiveringen beginnen.
U moet er toch geen tekeningetje bij gemaakt krijgen? Voor dergelijke hoeveelheden van diat soort koopwaar lopen de individuele kopers niet dik. Invasie-legers daarentegen die zich in alle stilte voorbereiden, nochtans wel.
Het is maar een idee, maar ook bij ons zou de Staatsvuiligheid best eens ’n paar razzia’s houden in buurten war veel gesloten garages worden verhuurd.
Dus stelt de vraag zich, minder naar de definitieve eindgebruikers (die laten zich gemakkelijk raden)  dan wel naar de bron van deze handel: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Met welke middelen? De vaudeville die Erdogan thans opvoert met Nederland mag ons niet verblinden. Veel geblaat maar weinig wol. Zij het dat daarvan ‘Europa Ontwaakt’ stilaan gestalte krijgt.
**
Wie dus wèl ontwaakt uit een diepe verdoving, dat is reeds morgen: Nederland en binnenkort ook Frankrijk en even later Duitsland zelf. En dan is het slechts wachten tot de (dom)koppen allemaal in dezelfde richting kijken zodat de nodige afspraken gemaakt worden zoals bij de Eerste Kruistocht (1096). Dus ruim 1.000 jaar geleden.
Met de middelen van toen duurde het slechts 3 jaar tot de Muzelmannen verslagen waren, en er in Jeruzalem, die symbolische plaats, een Vlaming tot Koning werd uitgeroepen. Iets dat zich wel niet meer zal herhalen.
Maar met de juiste wereldleider op de juiste plaats (en aan de juiste knoppen) die daarenboven beschikt over de juiste machtige vrienden (uniek in de Geschiedenis van Het Westen) zal dat niet lang op zich laten wachten. Al wordt dat dan wel de strijd van de Beschaving van het Leven, tegen de Beschaving van de Dood.
Moet dat nu echt nog duren, tot het eogen Avondland die éne ware Leider heeft gekozen na de roemloze aftocht van de huidige kibbelaars?
Net als in 1096 moet Het Volk de bezieling vinden om de wereldleiders tot handelen te dwingen. De stembus is daartoe de enige juiste gelegenheid. In 1096 ging het tenslotte nog maar om ‘de Bevrijding van het Heilig Land’? Nu gaat het om De Bevrijding van de Beschaving van de Dood.
PS
Er is een waterkansje dat, als het ooit ernst wordt, de ‘gematigde’ Islam wel zal willen praten ipv van vernietigd te worden. Alhoewel: de Geschiedenis bewijst het tegendeel…
*
(Digitalia)


   



Geen opmerkingen: