donderdag 16 maart 2017

4079


Donderdag 16 Maart

4079 – TEN LAATSTE OP 1 APRIL ZOU DE ARABISCHE LENTE ZICH ZEER NADRUKKELIJK MOETEN LATEN VOELEN
*
INHOUD: MUZELMAN INVASIE: IS verlegt vanaf einde Maart hun oefenterreur naar bij ons
*

VENSTER OP DE WERELD
*
Officier special forces: 35.000 ISIS strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland
*
‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’


Een onbevestigd bericht uit november 2016 is gezien de recente aanslagen in Berlijn, Heidelberg, Düsseldorf en Hamburg, en de voorkomen aanslag in Essen, een stuk geloofwaardiger geworden. Volgens een officier van de Duitse special forces KSK trainen de troepen niet langer op inzet in het buitenland, maar in Duitsland zelf, compleet met 3 bataljons paratroepers. De reden is dat er al alleen al in Duitsland zo’n 20.000 tot 35.000 ISIS terroristen klaar zouden staan om op commando een terreuroorlog tegen de bevolking te beginnen. Naast Duitsland zouden Nederland en Frankrijk de belangrijkste doelwitten zijn.
 Volgens de officier, die vanwege de gevoeligheid van de informatie anoniem wil blijven, draaien de politiek en media de bevolking een rad voor de ogen door het aantal vermoedelijke ISIS terroristen in Europa – maximaal 5000 - zo laag te houden. ‘Het gaat daarbij enkel om zelfmoordterroristen, waar wij geen enkele kans tegen hebben om iets tegen te doen, omdat zij zich aan de Westerse manier van leven hebben aangepast. We kunnen enkel afwachten totdat er iets gebeurt, en er misschien hier en daar tijdig eentje uitschakelen.’
Echte doel vluchtelingenstroom is terroristen naar Europa brengen
‘Dat wordt echter tegen niemand gezegd, ook niet dat er alleen al in Duitsland tussen de 20.000 en 35.000 ISIS strijders zijn. Valt het u niet op dat ISIS volgens de nieuwsberichten overal wordt teruggeslagen, en de terreinwinsten van de Amerikanen, het Syrische leger en de Koerden steeds groter worden? Dat is omdat ISIS zijn mensen geleidelijk terugtrekt en naar Duitsland brengt. Het krijgen van controle over Syrië, Libië of Afghanistan was nooit het doel. Hèt doel was altijd om een vluchtelingenstroom op gang te brengen, en zich daarmee te vermengen. Dat heeft jaren geduurd, maar het plan is nu duidelijk geworden.’


Uitsluitend burgers het doelwit, tienduizenden slachtoffer verwacht
‘Volgens onze informatie zou er eind maart 2017 een groot offensief in Europa moeten komen, dat zal beginnen met tegelijkertijd honderden aanslagen op verschillende plaatsen. Niet politieke of militaire locaties, maar winkelcentra, parken, kermissen, volksfeesten etc. zullen het doel zijn. Direct daarna, als er chaos uitbreekt en de reddings- en nooddiensten nog bezig zijn, begint de aanval van de grondtroepen. Ook dan zijn ALLEEN burgers het doelwit. Totdat wij kunnen reageren zullen er al duizenden, mogelijk zelfs tienduizenden doden zijn. En omdat ze in groepen van 10 tot 20 man opereren, zal dat nog complexer worden.’


*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Einde Maart, wordt gezegd? Ja, juist. Maar misschien ook een vroege 1 april-grap. Ziet U mij niet lachen??? De Dood, net als de Profeet, komt als een dief in de nacht. Wie het weet mag het zeggen. Wie zal het zeggen?  Wie zal dat betalen? Wie heeft zoveel ping-ping, wie heeft zoveel geld? Nog wat meer pamper-zalf, en klaar is Kees. Dat de terreur-aanslagen ondertussen wel degelijk en in een wellustig tempo verder gaan, dat is niet alleen ’n feit, maar een grote zekerheid.
Weet U, ik schrijf hier al jaren dat het best uitkijken is naar die getaande vriendelijke buurjongen of dat lief ingesnoerd meisjes-koppeke, als die plots bij de BBQ me dat lekker geurend  varkens koteletje, in Uw tuin staat en met een van haat verwrongen gezicht al Uw huisgenoten inclusief Uzelf omver knalt. Het duurt echt niet lang. Niet bij U en niet wat verder in de straat waar het ook zo goed rook naar gebakken varkensworst. Weer ’n speciaal ‘aitem’ op het Nieuws, met veel schrijnende beelden. En ingehouden gegrinnik elders. De Media zullen dat weer uitleggen, als de onbegrijpelijke daad van een geestesgestoorde die dringend, naast medische zorgen, ook een hoger ‘leefloon’ vandoen heeft.
Volgens Francken Theo kost iedere dubbele paspoorter € 40 per dag aan de Gemeenschap. Maakt      meer dan € 1200 per maand. Gelezen in ‘de boekskens’ en nergens tegenspraak gevonden. Het zal dus nog meer zijn. Reken maar eens na: € 1240 x 1 miljoen gelukzoekers en U zit in de miljarden. Per jaar. Met nog zwaarder vooruitzichten voor de toekomst. Net voor zolang dat wij dat ‘schaffen’ kunnen. Daarna komt de ontnuchtering dat wij er allemaal en vooral de Leiders … beter door zullen geworden zijn.
Zo’n vaart zal het heus niet lopen. Wordt ons voorgehouden. Buurjongens zijn bovenste beste kerels, die zelfs nog geen appel zouden stelen die niet de hunne is. Maar moest ik U zijn, ik zou toch maar goed uit m’n doppen kijken. ’n Ongeluk zit soms in een klein gaatje….


Zo moeten we toegeven, dat onze ‘Leiders, de zogeheten Verlichte Grote Verstanden, geen kaas hebben gegeten van religieuze strategie. Spel en miserie omdat de bij ons levende dubbele paspoort-Turken hun willetje niet krijgen? Erdogan laat ’n paar miljoen van zijn privé voorraad ‘vluchtelingen’ via de fameuze Balkan-Route op ons los. Dat zal ons leren. Ach zo, en weet U nog wel wat er door onze schuld toen in Srebrenica is gebeurd? En is het koloniale Europa niet de bakermat van zowel Nazisme als Fascisme?! Zijn wij ook niet allemaal potentiële Kruisvaarders die de arme Muzelmoeders en Muzelkindjes  in hun eigen land, zo erg hebben wezen uitmoorden? Alleen al omdat hun vaders of wederhelften als ‘verrijkers’ ergens anders aan het plunderen of aan het bidden waren?
U hoort het al: we zijn geen haar beter. Dus zit alles snor om er eindelijk weer ‘ns tegenaan te gaan. Nu of nooit. Er is haast bij, anders krijgen we weer ’n zoveelste ‘Kruistocht’ op de nek. Of maalt President Trump er met een luide paddenstoel knal een einde aan.
Die Tiende en Laatste Kruistocht zal dan wel de Kruistocht der Goddelozen moeten zijn. Want het Christendom is, als voorzorgsmaatregel vanwege de ‘progressieve wereldverbeteraars, zo goed als weggepest en uitgeroeid….
*
(Digitalia)
 


Geen opmerkingen: