vrijdag 17 maart 2017

4080


Donderdag 16 Maart
4080 - EEN GEROETINEERDE FOEFELAAR HEEFT ‘HO’ GEROEPEN MET DE BEDOELING DE LOOP DER GESCJIEDENIS TE STOPPEN
*
INHOUD: NEDERLAND: in volle galop heeft Rutte (is het Hollands woord voor ‘Platzak’) ‘ho’ geroepen.
*

VENSTER OP DE WERELD
*
WOORD VOORAF
Den O ZO ‘historische avond’ van Woensdag 15 Maart 2017 bij de Noorderburen, ‘Telwerk-avond’ of ‘Bedot-avond’ (****) zou beter zijn.
 U kiest maar,  maar deze avond is in de ganse Internationale Leugenpers samen te vatten als volgt hieronder in het geciteerde krantenartikel. Het is de Rode Zonsondergang van De Morgen die onze geesten moet voorlichten. Wie eerst lacht, daarom niet best lacht, zullen we maar zeggen.

Let wel: wat U zult lezen, zijn de woorden van Mark Rutte zelf, die als Keizer Nero in het Colosseum van het Antieke Rome , met de duim naar beneden, het vonnis velt over de verslagen gladiator.


Wat vooral tot uitdrukking moest gebracht worden, was dat de ‘democratie’ gewonnen had, in tegenstelling met wat dezelfde ‘democratie’ had uitgespookt met de woordbreuk der Brexit en de nederlaag van The Clinton Wife in Amerika. De ene keer is democratie ‘goed’, en de andere keer is ze ‘slecht’, al naar gelang de resultaten voor Linx meevallen . In NL had deze keer de democratie goed gewerkt. Want ‘de anderen’ werden gestopt… Ho, paardje. Ho.

Democratie op deze manier is gewoon een ander woord voor ‘Dictatuur’. Of als U wilt: tirannie, Of  ‘Onderwerping’…
’Alle mensen worden (gedwongen) Broeders: dat was recent nog zo onder Hitler, en dat is al vele honderden jaren zo onder de Religie van de Vrede.
(Diepe zucht)
Hoe gaan we in ’s hemelsnaam met zo’n Leiders ooit nog die reeds zo ver gevorderde Islamisering terugdringen? 
*
EEN GEROETINEERDE FOEFELAAR HEEFT ’Ho’ GEROEPEN
*
Mark Rutte noemde in aanloop naar de Franse en Duitse verkiezingen later dit jaar de Nederlandse verkiezing de "Europese kwartfinale in de strijd tegen het populisme".
++++
“We zijn voor de derde keer op rij de grootste partij bij landelijke verkiezingen, deze keer een feest voor de democratie door de hoge opkomst.” Rutte's VVD lijdt met 31 zetels weliswaar een verlies van 10 zetels maar heeft in vergelijking met zijn naaste achtervolgers een riante voorsprong.
++++
Vanavond al belde hij met mogelijke coalitiepartners, Sybrand Buma van het CDA, Alexander Pechtold van D66 én Jesse Klaver van Groen-Links (GL) die allemaal fors vooruitgingen - ten koste van de verschrompelde PvdA
+++
De PVV van zijn rechtspopulistische rivaal stevent ondanks een lichte vooruitgang slechts af op 19 zetels. “Het is een historische avond voor Europa, omdat Nederland na de Brexit, en na de Amerikaanse verkiezingen ho! heeft gezegd tegen het verkeerde soort populisme”, zei Rutte triomfantelijk.
*
(****) Bedot-avond: de stemlokalen waren open tot 21u, de verkiezingen waren nog in volle gang – en om 21.15 kon Merkel al gelukwensen Twitteren naar Rutte. Precies alsof ze alles op voorhand wist. Enne, heeft U ook dat ‘telwerk’ gezien, dat zo urenlang uitvoerig en demonstratief op de TV werd getoond? Er werd nogal rommelig met open wijd uitgespreide  armen omgegaan met de kolossale tafelgrote stembrieven, telkens er een nieuwe aflevering daarvan werd leeg gekieperd. Het ‘tellen’ bleef zo maar doorgaan, terwijl ondertussen de zegevierende politici tegenover hun ‘achterban’ uitdrukking gaven aan hun goede resultaten. Precies allemaal helderzienden die de Lotto hadden gewonnen.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen


‘Vlaanderen Ontwaakt’.
Zelfs al moest dit echt zo zijn, dan is dat nog maar een kleine fractie van de totale bevolking van Het Avondland. Maar het zou de toon aangeven en anderen kunnen inspireren om ook wakker te worden.
*
Heeft U ook problemen met Rutte, de Verliezende Overwinnaar? Of is het eerder de Overwinnende Verliezer? ‘Mooie democratie is dat’ waren de woorden van Pim Fortuyn toen Walter Zinzen hem ooit eens had uitgelegd dat de Heren Politici in Coburgland niet wilden praten met ‘die van het Vlaams Blok” – en nu kunnen de twee grootste partjen van NL, de VVD en de PVV niet samen het Land besturen, want Rutte zal proberen een meerderheid te vormen met God, met Klein Pierke en met al de rest, koek van één deeg.
Wat integendeel goed nieuws is, was dat de PvdA van de kaart is geveegd. Als symbool voor de rest van de Europese Rode Leefwereld kan dat tellen. De Protest Polletiekers van Groen Linx van het formaat van Calvo en Almacy daarentegen zwemmen in de goede cijfers. Net dansende lammetjes in de voorjaars-wei onder de leiding van  Klaver, dartel e naïef maar zo stom als ze groot zijn.
*
Ach, het koelt wel zonder blazen. Want wat hebben we vandaag op school geleerd? We hebben geleerd dat er minsens twee soorten ‘populisme’ bestaan: het juisten het verkeerde.. Marc Rutte heeft de vergissing van zij leven begaan. Er is maar een soort vandat vervloekte ‘populisme’, en dat is het populisme dat hem straks de kop zal kosten. Moeten we nu lachen of schreien?
*
Ps 1
Ritte is 25% achteruit gegaan en Geert Wilders bijna even sterk vooruit, maar dat wordt weg gemoffeld.
PS 2
Ook gezien dat Rutte, net als alle Linxe potentaten overal ter wereld, ook de economische heropleving claimt als een verdienst op zijn conto? Deze is echter beter, niet dank zij, maar in weerwil van hun bemoeiingen. Zij steken andermans pluimen op hun hoed ipv in hun achterste. Goed draaiende economie is dank zij de energie van de ondernemerswereld. Die rijst of daalt naargelang een veelvoud van factoren waar de slimste geleerde koppen altijd maar verder veel geleerde uitleg aan geven, die ze zelf niet geloven. Één ding is zeker: Overheids tussenkomsten zoals invoerrechten die van land tot land verschillen zijn altijd en overal nefast want ze ondermijnen de Wet van Vraag en Aanbond. En die is precies de basis van alle Ondernemers.
Marxistische theorieën daarentegen zijn op lange termijn dodelijk voor mens en dier. Maar wel goed voor de Vakbonden die heden ten dage, het doel ver voorbij geschoten, gewoon parasiteren op het zweet van anderen. Ze doen in ’t klein wat hun mandaatdragers doen in ’t groot.
*
(Digitalia)




Geen opmerkingen: