zaterdag 18 maart 2017

4082


Zaterdag 18 Maart
4082 - DE ONDERWERPING KRIJGT STEEDS VASTERE VORM
*
INHOUD: ISLAMISERING: Turken willen via de afgedankte SP.a'er Ahmet Koç een eigen partij over heel het land – Ahmet werd wegens ‘slecht gedrag’ uit de partij gezet en is als nu werkloos….

VENSTER OP DE WERELD
*
Ook België krijgt migrantenpartij
*
Een Vlaamse migrantenpartij, naar analogie met het Nederlandse DENK. Daar mogen Gent, Antwerpen, Brussel en Limburg zich bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aan verwachten.

Initiatiefnemer is de voormalige SP.a'er Ahmet Koç.
*

Vorig jaar werd Limburgs provincieraadslid Koç nog wegens opruiende uitspraken uit de sp.a gezet, nu broedt hij op een nieuwe partij. Hij spiegelt zich aan

het Nederlandse DENK.
DENK is behalve de gebiedende wijs van het werkwoord denken ook Turks voor gelijkheid.
*

… en is de multiculturele partij die afgelopen woensdag nog drie (3) parlementszetels kon veroveren. DENK werd opgericht door

Groep Kuzu/Öztürk, twee parlementsleden van Turkse komaf die zich afkeerden van de Partij van de Arbeid (PvdA).
*
Ze haalden vooral stemmen bij de conservatieve Nederlanders van Turkse origine.
Samen met gelijkgezinden wil Koç in 2018 in enkele steden en in Limburg opkomen. Hij maakt zich sterk dat politici van andere partijen zich zullen aansluiten. "Als de tijd rijp is, zullen we naar buiten komen", zegt hij in een gesprek met de krant 'De Morgen'. "Het gaat om mensen met verschillende migratieachtergronden, maar er zitten ook autochtone Belgen bij. We hopen dat het een nationale partij wordt."
"Ik ben ervan overtuigd dat België nood heeft aan een nieuwe politieke beweging die zich afzet tegen de sociale ongelijkheid en de onverdraagzaamheid. De establishmentpartijen hebben daar geen antwoord op."

Koç, momenteel politiek dakloos, wil niet dat de partij zijn naam zal dragen - hij ziet zichzelf slechts als een van de vele initiatiefnemers. "Maar ik ga me uiteraard wel verkiesbaar stellen op de nieuwe lijst."
PS
Die paar foto’s van hierboven zijn een aanhangsel-initiatief van deze Redactie om de argeloze lezer ervan te overtuigen dat deze initiatiefnemers echte moord-Turkeys zijn, en geen halfzachte kerstkalkoenen. En ja, geweld of moordzucht zijn er net bij. Nog niet.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

"Als de tijd rijp is, zullen we naar buiten komen": is dat een dubbelzinnige bedreiging voor het uur ‘U’ of is het de gewone politieke manier van woorden in de wind? De man in ieder geval een vooruit geschoven pion van die Turkse Erd Han(swors). Hij is zefs geboren       en getogen in Istanbul (Constantinopel tot A.D. 1483) op 5 mei 1977 en heeft een drukke loopbaan achter de rug als gewezen medewerker van


Vande  la la liere van aan ’t Zèètje, thans nog een schaduw van zichzelf,

… en van het Limburgs genie: Peter Van Velthoven, Minister van Geen Werk.
… De man, oud-leerling vaan het St Jozefscollege te Beringen, heeft universitaire titels Pol & Soc bij de vleet en is ‘Master’ In internationaal en Europees Recht Allemaal op kosten van ’t Gemeen. Hij is/was ‘werkzaam’ bij de Provincie en gaat door het leven als beroemde Rod   e Mandariijn-Mandaatdrager in alle soorten ‘Intercommunales’ in het Limburgse. Heeft dus alle kwaliteiten om in de hand te bijten van zij die hem voeden.
*
"Allah, bescherm ons tegen de landverraders. Mensen kom in opstand, verenig u, geef hen geen kansen." (Juli 2016, na de ‘mislukte staatsgreep in Ankara). Deze opriuende taal kostte hem op staande voet zijn erepenning bij de Rode Kameraden wegens maanden en misschien wel jaren te vroeg. En dus was/is hij voor zijn levensonderhoud tot aan het Uur ‘U’ verplicht uit een ander vaatje te tappen. En wij allemaal zullen het geweten hebben….

PS
Sedert kort beweegt de man zich ook in de radar van de Staatsvuiligheid met Code Oranje, de op een na allerhoogste score. Maar verder dan de kop in het zand steken geraken die niet.
(Digitalia)





Geen opmerkingen: