vrijdag 31 maart 2017

4085




Vrijdag 31  Maart

4095 - OVER DE KRIJTLIJNEN VAN DE GEALIEERDEN TEGEN DE WERELD-ISLAM DOMINATIE
*
INHOUD: WERELOORLOG 3: Verenigd Linx gaat (samen met de Islam als twee handen  op één buik), in stelling tegen het bondgenootschap in wording van de enige twee Grootmachten die de Westerse Beschaving moeten redden uit de klauwen van de ‘Globalisatie’: Amerika en Rusland.

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
"Moskou is actief betrokken bij de Franse presidentsverkiezing"
*
Rusland is "actief betrokken" bij de campagne van de Franse presidentsverkiezingen. Dat heeft
Brrr, dit is

Richard Burr, de voorzitter van de inlichtingencommissie van de Amerikaanse Senaat …
verklaard. De commissie buigt zich vanaf vandaag over de rol die Moskou speelde tijdens de Amerikaanse verkiezingen.
"De hoorzitting van morgen is specifiek gericht om het publiek beter te informeren over waarmee Rusland bezig is, niet alleen in ons land, maar overal ter wereld", aldus de Republikeinse senator tijdens een persconferentie. "Ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat de Russen actief betrokken zijn bij de Franse presidentsverkiezingen, zoals iedereen dat vermoedt."
We gaan ervan uit dat het onze verantwoordelijkheid is om te communiceren naar de rest van de wereld over wat er gebeurt, omdat we nu te maken hebben met de belediging van kandidaten." "Het is redelijk om te zeggen dat de Amerikaanse verantwoordelijken de landen hebben gealarmeerd die binnenkort verkiezingen hebben, over wat de overheid weet over de Russische mogelijkheden en intenties", aldus Burr.
Onderzoek

De Franse extreemrechtse presidentskandidate Marine Le Pen werd vorige week nog ontvangen door de Russische president Vladimir Poetin. Poetin verklaarde toen dat er geen Russische inmenging is bij de Franse verkiezingen.
FBI-directeur James Comey bevestigde op 20 maart dat de federale politie een onderzoek heeft geopend naar de betrokkenheid van Rusland bij de Amerikaanse verkiezingen, en de mogelijke "coördinatie" tussen de leden van de Trump-campagne en de Russische regering.
Hoorzittingen
Vandaag gaan in de inlichtingencommissie van de Senaat de hoorzittingen van start. De commissie wil 20 getuigen horen, aldus Burr volgens CNN. Eerder raakte al bekend dat Jared Kushner, de schoonzoon van president Donald Trump, en voormalige campagnevoorzitter Paul Manafort akkoord zijn gegaan om te getuigen, maar hun hoorzittingen werden nog niet vastgelegd.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Een welles-nietes spelletje vol hele leugens en halve waarheden. Het is voorwaar de specialisatie van onze pulpgazetten en verkopers van verspild papier.
Waarbij het voortouw wordt genomen door onze zelfbenoemde Leiders in Bruxellabad, de Verlichte Grote Verstanden die ze denken te zijn, zich al vele jaren nestelen in de Vleespotten van de Macht. Die zijn, en met reden, doodsbang dat hun jobke er aan gaat. En voor iets anders, buiten de politiek en het marchanderen, zijn ze niet bekwaam. De uitzonderingen (zoals ‘Crootje’) bevestigen de regel.
Waarom precies ‘Crootje’? Wel, omdat de Familie ooit bekend heeft gestaan als ‘Orangist’. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan…. Trouwens, is het ook niet zó, dat spijts alles, Heel-Nederland, dank zij Geert Wilders, steeds duidelijker in de verf komt te zitten? Blauw zoekt Blauw, ook dàt is een Natuurwet.
Houdt U zich intussen goed vast aan de nummers van de huizen: straks zal er weer ‘uit goede bron’ vernomen worden, dat ook de Poet hierachter zit.
Dat komt, ten laatste de dag dat Filip DeWinter door Poetin ontvangen wordt…
Ondertussen weten we, dat alles wat misloopt in ons Avondland, niet de schuld is van de Euro-graaiers, maar van de Poet.  Die heeft inderdaad een bred rug. Dus is Poetin de Grote Boeman uit de verloren droom van de Wereldverbeteraars.

Het anders zien dan de Grote Leiders die zich gedragen als de Rattenvanger van Hameln, is meteen zo extremistisch als het maar kan.. Al zou het wel eens kunnen dat de twee grootste Grootmachten ter wereld, thans geleid door ondernemers die in het zakeneven hun kunde hebben bewezen. Komt daarbij dat Rusland vanouds aan onze kant heeft gestaan, met uitzondering van de jaren van het verdomd communisme. Waarbij te onthouden valt, dat Sint Petersburg, na jaren versleten te worden voor Leningrad, uiteindelijk terug de Stad van Peter de Grote is geworden. Iets dat tot hiertoe niet gelukt is om van Istambul terug Constantinopel, de Stad van Constantijn de Grote te maken. Maar wat niet is, kan altijd nog komen.
Daartoe volstaat het Het Monster te bedenken met dezelfde rechtvaardige straf als waarmee de USA ooit het perfide Japan heeft gestraft… Wat des te erger is geweest, want Japan was men even of zelfs meer beschaafd dan de toenmalige Cowboys uit Amerika. Wat dus zeer duidelijk niet het geval is met de Saoudi’s, verantwoordelijke voor 9/11…

Het is mijn diepste overtuiging dat uiteindelijk het gezond verstand zal zegevieren. Want een confrontatie met de wapens omwille van de economische macht van het Avondland, zou wel eens kunnen eindigen zoals Corneille ooit schreef in Le Cid: ‘Le combat cessa faute de combattants’…. En wacht ons de Apocalyps.

(Digitalia)




Geen opmerkingen: