vrijdag 24 maart 2017

4087



Vrijdag 24  Maart
4087 - HET ‘KANAALPLAN’   IS ROND DE TAFEL GAAN ZITTEN  VOOR DE GENERALE REPITIE
*
INHOUD: COBURGIA REBUILT: de Overheid wil eindelijk het terrorisme aanpakken, maar spijtig genoeg nog niet dor de handen uit de mouwen te steken.- ENGELAND: terreur aan de voet van Big Ben op Westminster Bridfe. Is eens wat anders….
VANDAAG: H. Katharina van Zweden
RIDDERO:  ‘k peinze nu op die lange blonde toeriste die binnenstapt in Oostende op een mooie lentedag. “Ik Zweed”, zegt ze.  “in zulk were , ik ook,” antwoordt de bediende!

VENSTER OP DE WERELD
*
Topvrouw federale politie wil heel België "opkuisen"
(ook met de Kärcher?)
*
De commissaris-generaal van de federale politie
Zoek de 7 verschillen
Catherine De Bolle
wil dat het Brusselse Kanaalplan wordt uitgebreid naar het hele land. Dat zegt ze vandaag in een interview met De Tijd en L'Echo. Dat plan kwam er na de aanslagen in Parijs en de belofte van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) om Molenbeek "op te kuisen".
Mont St Michel, ook in Het Kanaal…..
"Met het Brusselse Kanaalplan gaan we eigenlijk 'back to basics'", zegt De Bolle. "Op alle domeinen, van bouw-inspecties tot de controle van vzw's, gaan we na of de wet wordt nageleefd. We leggen de onderliggende geldstromen bloot die terreur financieren, zoals de drugshandel. Justitie staat in voor een vervolg op de politie-acties. Die integrale aanpak, waarbij het lokaal bestuur, de preventiediensten, het gerecht, de lokale en de federale politie samenwerken, levert goede resultaten op."
Honderden Kanaalplannen
De Bolle steekt de hand uit naar alle politici, zowel in de regeringen als in de steden en gemeenten, om werk te maken van honderden Kanaalplannen over heel België. Waar een integrale aanpak nog ontbreekt, moeten alle partijen om de tafel gaan zitten, vindt ze. "De burgemeester neemt de leiding, de federale politie kan steun bieden."
De Bolle doet ook een oproep aan de burgers om verdachte handelingen te melden aan de politie. "De burger draagt de verantwoordelijkheid om ook zelf voor zijn veiligheid in te staan."
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
VZW”s (Winstgevende Verenigingen Zonder Doel) zijn voor de Islamisten een waar geschenk van de Hemel.  Net als een serie andere verworvenheden eigen aan de Democratie, als daar zijn  Vrijheid van Godsdienst, Vrije Meningsuiting, Vrijheid van Vergaderen, Vrij Verkeer van Personen, Goederen en Diensten, enz. Het zijn de verwezenlijkingen van onze Joods-Christelij-Humanistische Beschaving, en die staan als een tang op een halal varken op de ziel van de Islam.. Nu zijn die ineens a.h.w. de snelwegen voor de Verovering van het Vrije Westen, de vogelvrij verklaarde aartsvijand van alle Kontheffers ter wereld.
Dat is de waarheid der feiten. Waarheid en feiten door onze Leugenpers  stelselmatig verloochend, ja zelfs moedwillig omgedraaid en voorgesteld als een ‘verrijking’.
Een beetje hetzelfde als de Stadhuis ‘Wever’ die zijn politie-cordon vol allochtonen steekt. Ik noem dat de tot de tanden gewapende kat bij een kommetje melk zetten….
En wat doen onze Verlichte Grote Verstanden? Het Opperhoofd van de de Sterke Arm der Wet nodigt iedereen uit om… rond de tafel te gaan zitten. Daar drinken ze ’n glas, ze laten ’n plas en laten alles zoals het was. Volkswijsheid waar De Bolle nog ’n rond punt kan aan zuigen. Ronde Punten hebben inderdaad hun nut, maar ze laren ook toe daar ter plaatse eeuwig rondjes te blijven draaien.   
Is het dan zo moeilijk om te Wet te doen toepassen? Het Eigen Volk betaalt zich blauw (wat toevallig ook de kleur is van de politie-uniformen) voor een waslijst van pietluttige ‘inbreuken’. Vijf minuten ergens te lang parkeren, en U hebt 10 keer per dag ‘n ‘overreding’ aan Uw frak. Cenrum-verkeer gedurende het Groot Verlof in ergens een nietig gehuchtje van niemendalle, rond het kleuter-schooltje: U reed daar 15,3  Km/u ipv de toegelaten 15Km/u: procesverbaal. En bij herhaling: de politierechter.
Maar in de straten: handel in drugs. Is geen prioriteit. Meisjes en vrouwen die lastig gevallen worden? O, is ’t al? Zolang daar geen door de Wetsdokter  vastgestelde verkrachting bij is: de politie doet geen verloren werk, want klacht worden toch van ”Hogerhand’ geseponeerd. Dezelfde Overheid (na de werkuren) die in louche VZW’s indirect de bezettingstroepen geld toedekt? Ja, en dan?!!!! Ons land behoort immers aan iedereen!
Zonder de handen uit de mouwen te steken, en die desnoods vuil te maken om het Gespuis hard aan te opakken? Kan niet. De Moslim Executieve zou per direct klacht neerleggen. Die zou al even direct ‘ontvankelijk’ verklaard worden en in geval van ‘slagen en verwondingen’ zal de tegenpruttelende dader vergoed worden, en de politieman verantwoordelijk voor de Openbare Orde, bestraft. Want Allah is de Grootste.
Laat het toeval zijn, maar gisteren werd Londen tijdens WO II in het hart geraakt zoals Hitlers Luftwaffe. het nooit heeft gekund. Het United Kingdom toen was in oorlog, nu is er daar al bijna 75 jaar vrede… Al is het een ‘Vrede’ gelardeerd met aanslagen op onschuldige burgers…
Maar onze goede vrienden van de Leugenpers hadden die dag net het Breaking News van de Eeuw: President Trump zal aftreden. Weten ze nu al.
‘Mijdt den achterklap en ’t liegen’: 7de Gebod. En verder ’doodt niet geeft geen ergernis’: 5de Gebod. Wat ’n geluk dat voor Hoernalisten met Christelijke achtergrond het Sacrament van de Biecht is afgeschaft. Het zou anders dag en nacht een ware volkstoeloop zijn geweest naar de donkere kamertjes die sedert                   eeuwen in elke Kerk voorkomen. Wat Ongelovigen dan wel moeten? Gewoon lijk elk beschaafd wezen: altijd denken dat Uw laatste uur is geslagen. Met daaraan vastzittend gevolg.  De ‘Uitersten v/d Mens’ indachtig zijn. Die zijn voor iedereen gelijk, te beginnen met de Dood, tot… Pasen.

En ik bedoel waarachtig niet het Paasverlof.
*
(Digitalia)



Geen opmerkingen: