zaterdag 25 maart 2017

4088



Zaterdag 25  Maart
8 - NEUs DICHT GEKNEPEN MOND WIJD OPEN OM NIET TE STIKKEN EN DAN IS HET GEBEURD
* 
INHOUD: ISLAM INVASIE: per geweigerde ‘vluchteling’ bedraagt EU-Boete € 250.000,-
VANDAAG:. Onze Lieve Vrouw Boodschap
RIDERO: Evarist had ook een boodschap ontvangen zij het dan per telegram: schoonmoeder overleden. Wat wenst U: begrafenis, crematie of balsemen?  En Evarist die zijn schoonmoeder nooit had kunnen uitstaan, zond een berichtje: pak maar alle drie, ’t is het zekerste!

VENSTER OP DE WERELD
*
Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen
*
EU ‘minister’ van BuZa

Federica Mogherini

(Beleid via kokerzicht?)

(°1973 Italië)

‘Europa zal en wil zijn grenzen nooit sluiten’ om migrantenvloedgolf te beperken, want ‘wij hebben migratie nodig’ – Sociale zekerheid begint overbelast te raken: 80% - 90% migranten permanent aan uitkeringsinfuus


Ziedaar de toekomst van Europa als het aan de Europese Commissie ligt.
De Eurocommissarissen Dimitris Avramopoulos (Immigratie en Asiel) – niet te verwarren met Andreas Kaniepoupolos)
en ‘onze eigen’ vicepresident (die blijkbaar uiterst tevreden is met de vet-betaalde job)
Frans Timmermans
zeggen dat lidstaten die weigeren meer moslimmigranten op te nemen, tot september de tijd krijgen om alsnog te gehoorzamen. Doen ze dat niet, dan zullen ze door Brussel worden gedwongen, desnoods met harde strafmaatregelen. De eurocraten zijn vast van plan om de islamisering van de EU onverkort in hoog tempo door te zetten.  
Xander
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Wat had U gedacht? Commentaar overbodig, me dunkt. Deze EU doet me denken aan Blauwbaard (de medeplichtigen van de de Islam)  die Sneeuwwitje (de burger) bij hem tussen de lakens trekt. Zogezegd om als twee peuters naar prentjes te kijken.
aar er is meer, namelijk zaken die ons opzettelijk totaal verzwegen worden, zoals onder meer de Moslim-Burgemeester van London (!) die openlijk zegt dat we moeten leren leven met aanslagen.
Waarom ook niet? Want wie ‘A’ heeft gezegd tegen de zachte Islam-invasie, moet ook “B’ zeggen voor de vernietigende gevolgen. Dat is een primitieve samenleving van dood en vernieling. Kijk gewoon naar de wereld rond U: bloed, bloed en nog ‘ns bloed.
En: ‘als lammeren worden ze ter slachtbank geleid, en ze doen hun mond niet open’. Maar zij die  wel de mind open doen, worden als extreem rechtse populisten aan de kant geschoven. Later volgt dan de ‘Schuitzhaft’ achter prikkeldraad.
De woorden van die lammeren die naar de slachtbank gedreven worden, zijn haast vergeten (of verloochende?) woorden uit de Bijbel. Weer er o.a. ook in staat ‘Oog om oog, en tand om tand’.
Maar zoals in de 21ste Eeuw de tijden evolueren, had daar beter gestaan ‘Haat voor haat, en bom voor bom’. Na alles sluit zo’n uitspraak ook dichter aan bij de Koran, en dat is toch ook wat de Paus wil, toenadering tot elkaars ‘Godsdienst’. Want, zegt die, het gaat tenslotte om één en dezelfde God….
Het is alleen maar te zien hoe de Mens die God ervaart.
Meteen zou daarbij ook het voordeel komen, dat ‘ongelovigen’ vanwege de druk der miljoenen immigranten, sneller terug naar de ene of naar de andere schaapstal terugkeren. Liefst met dezelfde dwangsommen als waarmee de EU-commissarissen dreigen: betalen of plaatsvervangende straftijd achter prikkeldraad in de SosDemo-kampen.
Ik noem het de Grote IJstijden van Adolf Erdogan.
(Digitalia)
++++






Geen opmerkingen: