dinsdag 28 maart 2017

4091


ULTRAMONTANA · Bericht

Plaatsen als italia


Dinsdag 28  Maart
4091 - OVER ‘OORLOG EN VREDE’ OF ALS U WULT: VIA ‘VREDE NAAR OORLOG’
*
INHOUD: WERELDOORLOG 3/ EUROPA REUILT/ RUSLAND: onze bestaande Grootmachten gefileerd


DAKVENSTER OP DE WERELD
*

*
Acuut oorlogsgevaar in Europa’
*
 ‘Groot deel van Europese bevolking is totaal geïndoctrineerd en heeft geen benul van dreigende oorlog’
Onze wereld dreigt opnieuw in brand te vliegen, en wéér wil bijna niemand het zien aankomen.
De gerenommeerde Duitse auteur, journalist, jurist en gastprofessor Wolfgang Bittner
*
… schrijver van onder andere ‘De Afschaffing van de Democratie’ en ‘De Verovering van Europa door de VS’, waarschuwt in een speciaal interview dat hij heel bang is dat
de ‘deep state’ anti-Trump schaduwregering in Amerika
… vastbesloten is om een oorlog tegen Rusland te beginnen, waarin Europa opnieuw het slagveld zal zijn. Tevens verkettert Bittner de reguliere Westerse media voor het blindelings  verspreiden van leugenachtige oorlogspropaganda, bedoeld om de burgers zover te krijgen het uitbreken van een groot conflict te accepteren en daar Rusland de schuld van te geven.
Xander
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*

Wordt  Europa opnieuw het slagveld, of het slachtveld? Het antwoord las U hierboven en is a.h.w. het nu al geschreven resumé van de Aller Laatste  Grote Oorlog Aller Tijden. Waarbij ons goede oude Avondland net als het verdwenen wereldrijk van Atlantis van de aardbol is weggeveegd.
En dit is voorwaar geen vervroegde  1-April-grap….
In Amerika werden de ‘Vaders’ van deze revolutie op 20 Januari 2117 door één enkel selfmade zakenman gestopt en nu zinnen die op wraak. De socialistische misbruikers van de ‘democratie’ all over the world volgen daarbij zo goed als de voorschriften van de Koran: list, bedrog en bedotterij. Het Arabisch woord daarvoor (Taqyilla) is zo goed als onvertaalbaar. . Die woestijn-cultuur regeert, waar ze een voetje aan de grond krijgt, met de onmenselijke wreedheid waarvan we dagelijks de beelden te zien krijgen
De enige twee lichtpunten die de ramp kunnen… uitstellen, zijn enerzijds de nieuwe Amerikaanse President Trump, en anderzijds de Titanic-tragedie van alles wat pretentieus Linx is in Europa.
Voeg daarbij het groeiende bijna spontane verweer van het Burger-Verzet overal in onze Landen, en er is, voor wie het wil zien, een straaltje hoop. U kent ook de troetelnaampjes waarmee de Elite hen bedenkt: extreem rechts, neo-nazi’s, populistisch, Islamofoob, enz, enz….
Mooi voorbeeld is na de Verkiezingen de houding van het allegaartje der  zittende zwaar aangeslagen Linxelende Partijtjes tegenover de tweede grootste partij in Nederland, de PVV van Geert Wilders. Liever het land maandenlang onbestuurbaar laten, dan samenwerken met positieve mensen. Ook in Saarland (Duitsland) doet zich hetzelfde fenomeen voor: Linx die weggeveegd wordt. In Frankrijk walst het Front National alles overhoop die niet alleen het Land zelf naar de ondergang hebben geregeerd, maar die ook, samen met Merkel, deze EU hebben verziekt.
Of er nog tijd is om alles ‘Nieuw’ te maken?
Die vraag kan ik alleen maar beantwoorden met het spreekwoord, dat ‘als de nood het hoogst is, de redding dan nabij moet zijn. Want eenmaal op de bodem van de Oceaan, is het met de Titanic definitief gedaan….
(Digitalia)
++++
**

Geen opmerkingen: