donderdag 30 maart 2017

4093


Donderdag 30  Maart

4093 - NA  BIJNA 50 JAAR LUKT DE BESCHAVING ER BIJNA IN OM EEN WET TE MAKEN DIE DE ISLAM NIET AANSTAAT
*
INHOUD: DIERENWELZIJN: maar 2 jaar meer voro het dierenleed verboden wordt

DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Verbod op onverdoofd slachten vanaf 2019
De Joodse Aartsvader Abraham was de oorspronkelijke initiatief-nemer….
*
De Vlaamse meerderheid (en dis niet de Brusselse of de Waalse) heeft een akkoord bereikt over onverdoofd slachten. Vanaf 2019 is elektro-narcose verplicht voor schapen en klein herkauwers, Runderen en kalveren moeten worden verdoofd onmiddellijk na de halssnede.
In oktober vorig jaar werd een voorstel om een verbod op onverdoofd slachten in te voeren nog weggestemd in het Vlaams Parlement. Meerderheidspartijen CD&V, Open VLD en N-VA wilden het resultaat van een bemiddelings opdracht afwachten die aan voormalig Boerenbond-baas Piet Vanthemsche was gegeven.
Die is nu klaar met zijn bemiddeling en stelt zijn eindrapport deze voormiddag voor. De Vlaamse meerderheidspartijen hebben zijn conclusies onmiddellijk overgenomen. Concreet worden slachthuizen vanaf 1 januari 2019 verplicht om elektro-narcose toe te passen op schapen en kleine herkauwers. Dat is een techniek waarbij het schaap bedwelmd wordt, maar die niet dodelijk is.
Het kietelt wat, maar ’t duurt niet lang….
*
Voor runderen en kalveren is die techniek nog niet voldoende ontwikkeld. Daar wordt de zogenaamde post cut stunning verplicht, een verdoving die onmiddellijk na de halssnede wordt toegepast. Als de techniek evolueert kan ook voor deze dieren later de elektronarcose worden ingevoerd.
Bemiddelaar Vanthemsche gaat ervan uit dat de moslimgemeenschap akkoord kan gaan met dit voorstel, maar zegt te beseffen dat het voor de Joodse gemeenschap onaanvaardbaar is.
Een grote stap: voorwaarts of naar omhoog, terug de boom in?
*
Vlaams parlementslid Hermes Sanctorum, die zelf brak met zijn partij Groen, wegens dit dossier, zegt 'dolgelukkig' te zijn. 'Dit is een zeer grote stap voorwaarts', zegt hij. 'Voor schapen en kleine herkauwers is er een definitieve oplossing, voor runderen en kalveren een voorlopige.'
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
‘In 2010 gaf de Raad der Theologen een negatief advies. Dat schrijft dus de V.V.K., de Volks Verraderlijke Krant
en daarmee is alles gezegd. De Vlaming wikt, maar de Islam beschikt. En dus zal eerder het omgekeerde gebeuren: alles, ook mensen, worden voortaan onverdoofd geslacht, zodat iedereen, ook wij, als Halal-vreters dor het leven zullen moeten gaan.
Geert Burger zegt dat de Wet primeert boven de religies. Maar dat is een verouderde mening, die dateert van vòòr de Islamisering va onze gewesten.
En daar is dan ’het milieu’ en ‘de opwarming van de aarde’. U moet ook denken aan complicaties in de voedsel-distributie. Al was het maar om de kosten te sparen om de Bevolking te moeten bevoorraden met twee soorten voeding: die van de Beschaafdfe Wereld, en daarnaast gelijklopend die van de primitieve  nomaden in de woestijn.
Is dat trouwens ook niet ‘historisch’ te noemen, dat de Islam nu ineens de kant van de Joden, die ook ui religieuze redenen,  onverdoofd slachten, kiest? Weeral een uitstekend slim gevonden toeval, ware het niet dat het nog mar eens gaat om een brutale religieuze naäpenij van de oorspronkelijk Joodse traditie. De Aartsvader Abraham leefde duizenden jaren eerder dan de dementerende Pedofiel-Profeet die de Islam heeft ‘uitgevonden’ doordat hij stemmen in zijn hoofd hoorde.
Zou er iemand te vinden zijn die een Wetenschappelijk Onderzoek aandurft over de afstand die ons nog scheidt  van de 100% “onderwerping’?  Dat zou wel de ogen kunnen openen van de man in de straat, voor de Islam die sluit. Al zou dat geen verrassing meer mogen zijn voor onze Verlichte Grote Verstanden onder leiding van onze Sjoemelende Nationale Sjarel.
Europese Nationale Klederdracht…
*
Ondertussen werkt Gaia wel met ‘undercover’ reportages, om een werkzaam West-Vlaams vleesbedrijf af te slachten. Niet omdat die dieren onverdoofd zouden afslachten, maar omdat ze niet met voldoende zachtheid worden behandeld.

Ach jan ik zie het al. In Tielt ging het om … het slachten van varkens en varkens zijn net als Joden en Christenen, de aartsvijanden van de Islam…. Het eten van varkensvlees beletten of verbieden is inderdaad een dienst bewijzen aan de Islam…
De goeie kant van de zaak is, dat er nog eens het bewijs voorligt, dat Vlaanderen geen deel meer uitmaakt van Coburgia, daar Bruxellabad en Francofonia duidelijk apart gaan. Die hebben het blijkbaar veel te druk met sjoemelen en graaien, dat er geen tijd meer over is om regerings problemen aan te pakken.
(Digitalia)
**



Geen opmerkingen: