zondag 19 maart 2017

5083


Zondag 19 Maart

4083 - HEEFT DE ISLAM INDERDAAD NU AL DE BEKER GEWONNEN, OF IS HET ZULTE-WAREGEM?
*
INHOUD: MOSLIM INVASIE / TURKIJE/NEDERLAND: Erdogan & C° ontpoppen zich met de  Umma tot inhalerige roofdieren. Umma is de wereldgemeenschap der moslims, zie Oemma
*
VENSTER OP DE WERELD
*
*
 ‘Turkije is de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims’
*
 Dictator Erdogan: ‘Nederland is het nieuwe Nazisme. Europa is kruistocht tegen islam begonnen’
*
 Commentatoren in binnen- en buitenland suggereren dat rel Rutte-Erdogan in scène is gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen

De dictator (met de zwarte schaduw van de Duivel op de achtergrond) die officieus nu al voor een groot deel de dienst uitmaakt in Europa.
*
In onze eerdere Turkije-artikelen van deze week ontbraken nog enkele op zijn zachtst gezegd brisante uitspraken van de hoogste Turkse leiders. 

Minister van Buitenlandse Zaken Cavusoglu
*
Huj voegde aan zijn dreigement dat er (islamitische) religieuze oorlogen in Europa zullen uitbreken toe dat ‘Europa zal leren hoe men met Turkije moet omgaan. Jullie zullen van jullie bevelende koers afzien. Turkije beveelt....


Turkije is dé Umma, de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims...
*
Jullie moeten netjes praten. Jullie kunnen om iets vragen.’ Dictator Recep Tayyip Erdogan herhaalde nog maar eens dat Nederlanders in zijn ogen de nieuwe Nazi’s zijn.
Xander
(1) Merkur
(2) Staatsstreich

*
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Huiveringwekkend, inderdaad. Maar moeten wok daarom nu echt bang zijn?
Bangmakerij voor platbroeken, dat is het zeker, maar onze ‘Leiders’ zien dat anders. Ze hebben de bedoeling zich te scharen achter.. de toekomstige Overwinnaren. Ze willen niet barsten, dus buigen ze als knipmessen, op voorhand bedacht op de wenkende vette nieuwe postjes. Dat daarbij de ziel van hun eigen Volk en van meteen gans het Avondland verkocht wordt, daar geven ze gewoon niet om. Integendeel: alles wordt opgeofferd om de ‘wereldharmonie’ te promoten. Zeggen ze.

Een zeldzame keer signaleren ze zelfs de dringende instructie van Sultan Erdogan aan zijn ‘volgelingen’ verspreid over jet te onderwerpen gebied voor de Umma: Europa, om niet per koppel 3 kinderen op de wereld te zette, maar minstens VIJF. Stof voor de Burger, om goed over na te denken. Want overal in het Westen gebeurt het omgekeerde. Men gaat er straks met ruime meerderheid liever ‘single’ wonen. Me dunkt dat er verder aangaan de toekomst geen tekeningetje moet bij gemaakt worden.

Na eerst de funderingen van onze Maartschappij, het Christendom dat gebaseerd is op Joods-Humanisische tradities, te hebben vernietigd, wordt nu direct en indirect de lof gezongen van de ‘religie’ der Afgehakte Hoofden. Na onze Beschaving van het Ongeboren Leven werd als verdovingsmiddel het intermezzo ingevoegd van Het Gouden Kalf, onder het motto ‘we leven maar één keer’. Hoera!
Gisteren Zaterdag  is bvb weer het betoverend wielerseizoen begonnen in Italië met Milaan-San Remo, nipt verloren in de sprint door Peer Sagan, de kontjesknijper, en  voor de voetbalmatch KV Oostende en EsseVee Zulte-Waregem reden van hier naar Brussel liefst 280 bussen met supporters. Waarvan de meesten, na de nachtelijke braspartij tegen de morgen nog altijd op straat rondhingen. Den EsseVee had inderdaad op het nippertje de beker binnengehaald. Dat moet en dan zal er gevierd worden. Tot iedereen de Maandag te vermoeid is om te werken…
Dan volgen de hele onafzienbare rijen van ‘zomer-festivals’ met drank, drugs, publieke seks met Jan en Alleman, en oorverdovend lawaai (goed voor de gezondheid, ‘is toch de Ziekenkas die betaalt) in uiterst primitieve omstandigheden. In een minuscuul kartonnen tentje. Of in open lucht. De hemel hangt ondertussen weer vol met  lawaaierige vliegtuigmotoren die dag en nacht vakantiegangers naar alle uithoeken van de planeet als in pendeldienst brengen en halen.
Ondertussen staan de lege kerken te vervallen maar het zorgeloos smijten met geld gaat onverminderd door. Als ’t op is, drukken we er gewoon wel bij.
Na ons: de zondvloed. Want als we dood zijn, groeit er gras (of onkruid?) op onze buik. Of zweven we overal de wereld rond in de lucht als roetdeeltjes en fijn stof …

Nieuwe aanslag Parijs (Orly): de dader wilde sterven voor Allah. De politie greep meteen in en deed het nodige..….
Maar het is en blijft onbegonnen werk om zo’n 2 miljard Umma-iêrs op te ruimen. Vandaar dat het voor het Westen aangewezen is, om eindelijk de rug te rechten….. En om kei-hard op te treden. Niet met woorden, maar deze keer met daden. Want proberen met woorden, staat gewoon gelijk met ons eigen graf delven.


Ach ja, het klinkt natuurlijk schrikkelijk ouderwets, maar Gerard van Ruddervoorde (zie zijn wapenschild dat dagelijks boven iedere bijdrage op deze blog prijkt), de 10de Grootmeester der Tempeliers, stierf met het zwaard in de hand bij de verdediging van Akko (Acoz), de laatste Middeleeuwse burcht waar de zich terugtrekkende Kruisvaarders zich hadden verschanst. Ik mag er niet aan denken hoe zijn strijd uiteindelijk tevergeefs zou geweest zijn. Alleen is er de zekerheid, dat uiteindelijk onze Beschaving al vele duizenden jaren, zij het lichtjes gewijzigd en verbeterd, overleefd heeft. Zo dat het altijd zo blijven moet, gewoon omdat wij met miljarden mensen, al-dan-niet Christelijk, met meer zijn.

Strijden om te overleven: het is nu eenmaal de Wet van de Jungle op mensenmaat.
*
(Digitalia)







Geen opmerkingen: