vrijdag 31 maart 2017


Zaterdag 1 April
4088  - EEN HORROR VERHAAL ALS 1 APRIL GRAP
*
INHOUD: AMERIKAANSE BEMOEIZUCHT/AMERIKAANS GANGSTERDOM: ‘Deep State’-complotten ‘all over the world’ en nu in de eerste plaats tegen President Trump. In memoriam JFL -
*
RIDERO: In het Vlaams Parlement is het het vragenuurtje en plots roept er een deputé in zijne micro: ”Mijnheer de Voorzitter, doet hem zwijgen, want hij staat te liegen dat ’t schouwe geeft.”.  De voorzitter begint direct in zijn grondwet te bladeren en buigt hem naar zijn raadgevers: “Liegen, is dat voor òns parlement of is dat federaal?”
*
VANDAAG: APRIL  of  GRASMAAND of GERSMAAND of OOSTERMAANDValt in
*
April veel nat,
Dan zwemmen de druiven tot in ’t vat.

DAKVENSTER OP DE WERELD


*

‘Deep state’ oorlog van elite tegen Trump gaat door totdat hij is uitgeschakeld
*
Donald Trump dreigt zelfde lot te ondergaan als John F. Kennedy, de laatste president die het tegen de ‘deep state’ durfde op te nemen – Nieuwe kleurenrevolutie (de Paarse) in de maak, en wel in de Verenigde Staten zelf
Die dag de wereld in sock…
*
Eén van de gevaarlijkste figuren in de ‘deep state’, die tevens nauw samenwerkt met de Europese Unie in de oorlog tegen het ‘populisme’, is
de extreemlinkse miljardair-globalist George Soros (****)
*
Rechts: De Clintons dragen opvallend vaak paars, de kleur van de geplande revolutie tegen Donald Trump.
Bij Trump waren het alleen maar woorden. Bij Bill Clinton, als échte socialist, waren het geen woorden, maar daden….
*
Op de rand van april 2017 is het duidelijk dat de Amerikaanse ‘deep state’, de schaduwregering die bestaat uit het Democratische en Republikeinse establishment en de belangrijkste inlichtingendiensten, niet zullen stoppen voordat ze president Donald Trump op wat voor manier dan ook hebben uitgeschakeld. Analisten denken dat Trump en zijn team niet opgewassen zijn tegen deze vrijwel almachtige ‘deep state’. Deze strijd toont ondubbelzinnig aan dat de Verenigde Staten –net als de Europese Unie- al heel lang geen democratie meer zijn, maar worden geregeerd door een totalitair elite clubje.
Xander
*
George Soros (****): is dit wel de juiste foto? Want telkens U Google Chrome opent io naam van deze geslepen duivel, ktijgt U bladzijden foto’s van…  Donald Trump. Een ‘farce’ echt op maat van wijlen Dr. Joseph goebbels….


Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
De moord op Kennedy, de sympathieke glamour-boy ‘die de wereld ons benijdde’: en vaste loverboy van Marilyn Monroe: iedereen weet nog verduiveld goed waar hij of zij die dag toen was en wat hij of zij toen deed. Zo ook de dag dat de Saoud-Arabische ‘terroristen’ van Al Quada met maar liefst VIER gekaapte passagiersvliegtuigen Amerika wilden vernietigen door op 9/11 hun pretentie, net als de Tin Towers, neer te halen. Vele mensen hielden toen hun hart vast, maar Amerika reageerde niet. Buiten wat rouwen. Om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag.
Ook dit verhaal over de verborgen krachten van Het Kwaad is huiveringwekkend. Net als de in scène gezette ‘zelfmoord’ van de gevierde actrice Marily Monroe. Of niet, soms. Ik wist tot hiertoe (voor de story van ‘Deep State’) niet waar de klepel hing, maar instinctmatig spreek ik op deze Blog al jaren over ‘Amerikaans Gangsterdom’ en ‘Amerikaanse Bemoeizucht’, zonder te weten dat deze omschrijvingen de nagel op de kop was. Ook zodanig, dat toen Donald Trump, mij favoriet als succesvol selfmade man, tegen alle verwachtingen in het haalde op ‘the Clinton Wife’, ik mezelf in rare bochten moest wringen om het droomland Amerika als koren tussen al dat kaf  terug te vinden.
De keerzijde na dit alles is en blijft het feit dat Amerika ook het  land is van Buffalo Bill en het Wilde Westen. Waar, vergeten we het niet, we de ‘colt’ rapper horen knallen dan het kraaien van de haan van het verraad.
*
In deze bijdrage worden heel wat dekels van heel wat stinkende potjes gelicht. Echte slangenkuilen waar one succesvolle zakenman en vriend van de Russen in is terecht gekomen. Waarbij het serpenten-gif van het Marxisme nooit ver weg is. Geen wonder, dat dergelijke gecrispeerde geesten in de Islam een vererend gezelschap vinden: die twee vullen elkaar  perfect aan. Daar is zelfs een nieuw mode-woord voor ontworpen: de wereldsolidariteit waarover Etienne Vermeersch het heeft.
(Digitalia)

 

Geen opmerkingen: