zondag 2 april 2017

4091


Zoete Zondag 2 April
4091 - ZE MOETEN BRAAF ZIJN EN PROPER. ANDERS ZAL MOEKE IETS ANDERS UIT HAAR DUIM ZUIGEN
*
INHOUD: DUTSLAND REBUILT: ‘Verrijkers’ moeten de boerenbuiten op: daar is er nog plaats in overvloed en daar vallen ze minder op0 Waardoor er nog veel kunnen bijkomen…

DAKVENSTER OP DE WERELD


Merkel raadt vluchtelingen aan om op platteland te gaan wonen
Vluchtelingen die in Duitsland een leven willen opbouwen, moeten volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel open staan voor een leven in meer dunner bevolkte gebieden in plaats van grote steden. Ook moeten ze wat nieuwsgierig zijn naar de Duitse cultuur.
"We verwachten dat zij die hierheen komen, onze wetten volgen en dat ze wat nieuwsgierig zijn naar onze levens", zei Merkel in een wekelijkse videoboodschap, die zaterdag is verschenen.

Leven op de boerderij…..
*
Merkel erkende dat vele nieuwkomers de voorkeur hebben om te leven in grote steden. Daar een plekje vinden, kan echter vaak moeilijk zijn. "Daarom raad ik aan in de landelijke gebieden te blijven... waar het op het eerste gezicht misschien wat minder aanlokkelijk lijkt", aldus Merkel. "Vaak kunnen de mensen in die plaatsen beter zorgen voor de belangen van de vluchtelingen en hen integreren."

De bondskanselier zei nog dat nieuwkomers de Duitse waarden moeten omarmen: "tolerantie, openheid, religieuze vrijheid en vrijheid van meningsuiting".
Politieke en sociale druk
"Aan de andere kant moeten wij als Duitsers ook open zijn", zei Merkel. "We moeten begrijpen dat de vluchtelingen (is eufemisme voor invansie-leger) uit een onbekende wereld met andere gebruikers en tradities komen. We moeten daar dan ook begrip en belangstelling voor tonen."
… ze zelfs al eens op de schoot nemen (als de echtgenoot niet tè jaloers is….
*
Duitsland heeft sinds 2015 meer dan een miljoen migranten en vluchtelingen opgenomen. Sindsdien kampt het land met politieke en sociale druk, nu de nieuwelingen in het land worden geïntegreerd.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Voilà: Merkel in de voltooid tegenwoordige tijd: die nieuwelinge. zijn al geïntegreerd. Wij hebben het samen, zij en wij, allemaal tot in  de puntjes ‘geschafft’. Die Deutsche Grundlichkeit, hé!!
M.    a.w.: alle verzet is nutteloos. Het mens drijft toch haar willetje door. Want ze staat als gewezen DDR-politica  onder de curatele van de Rote Armee Fracion, de Germaanse tegenhanger van de Koninklijke Engelse R.A.F.
Ach, neen: dit verhaal blijkt geen sarkasticu bedoelde 1-Apeil grap te zijn, maar de barre werkelijkheid.  Maar nog even: de afrekening volgt. In het najaar. De Duitse Madame ’Non’, nog duizend keer erger dan de echte CdH-teef, breidt - voor de tijd dat ze dat nog kan, haar ‘Geschäft’ nu uit tot het platteland, waar de bomen dunner staan dan in de grootsteden. Zodat de ‘verrijkers’, minder gestresseerd,  elkaar daar minder in het hat kunnen vliegen. Want minder koppen per Vierkante Kilometer.
Of de plattelanders daarmee zulle gediend zijn, zullen we spoedig weten. Door het aantal doden te tellen die met een riek in de buik  van hun dochters zijn af gebleven.
*
Maar mathematisch klopt haar redenering wel.  De Duitse bevolking moet inderdaad weer op peil gebracht wroden, na het verlies van miljoenen jonge mannen in de twee wereldoorlogen waarmee Duitsland Europa wilde verocveren.. Werkelijk geniaal van Moeke Merkel om de gelederen verliezen weer op te vullen met nieuw vreemd bloed. Zo gaat het ‘Arische’ er misschien voorgoed uit weg. En kan het voor de 3de Keer ‘Deutschland über Alles’ geprobeerd worden.
Of het resultaat dan beter of slechter zal zijn, vraagt U? Persoonlijk twijfel ik er niet aan: Hitler-bloed gemengd met het bloed van Allahs’s zonen, is per defintie nog explosiever dan het al was… Ja, in zekere zin kan er zelfs gesproken worden van ‘Heim ins Reich’:
Germania, waar Turken thiis zijn.
PS
Wist U trouwens dat er in Berchtesgaden op de Obersalzberg, in de onmiddellijke nabijheid van de ‘Berghof’ waar de Führer Aller Germanen in zijn vrije tijd verblijf hield, in tempore non suspecto een soort ‘Kebab’ moet geweest zijn onder de naam ‘Zum Türken’????
*
Een overblijfsel van WO I, waar het Ottomaanse Rijk toen zij-aan-zij samen vocht met het verslagen Duitse Leger.…. De geheime toegang naar de door SS uitgraven ‘Stollen’ (vluchtweg) was er verstopt in de gelagzaal van dat romantisch eethuisje in de vergen……
U vindt dat hele verhaal in elke biografie van Hitler, volgens JFK, ‘het grootste Genie aller Tijden’, maar ook ‘de kleine Korporaal’ – volgens Generaal von Hinderburg die in 1932 de duimen moest leggen tegen dit fenomeen). Hier is wel bedoeld Adolf Hitler, het kleine korporaaltje-estafette-lopertje met hondje ‘ratier’ tijdens WO I, die ooit vocht in onze Verwoeste Vlaamse Velden, waarover meer in een volgende bijdrage over… Peter Pan.
Ja Ja, het loont zich klaarblijkelijk veel te hebben gelezen over de Nationaal Socialisen aldaar. Zo leert men beter hun trukken doorzien… Jammer voor Merkel en haar vrienden van de Geglobaliseerde Sossen droom. Die weten blijkbaar niet, dat Loontje altijd om zijn Boontje komt. Zij niet, neen, maar Trump en Poetin wel…..
(Digitalia)



Geen opmerkingen: