zondag 9 april 2017

4095


Palm-Zondag 9 April
*
4095 - EEN SPLINTERNIEUWE  NEANDERTHALER ONTDEKT
*
INHOUD: WETENSCHAOOEN: nieuwe Neanderthaler ontdekt in volle oveaan. Mijn tweede jeugd, eenmaal terug in de Heimat

DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Eilandbewoners Stille Oceaan bezitten mysterieus DNA


*
Onderzoekers hebben ontdekt dat de bewoners van enkele eilanden in de Stille Oceaan DNA hebben dat niet terug te voeren is op de voorouders van de mens die we al kennen: de denisovamens en de neanderthaler.

Wetenschappers van het MD Anderson Cancer Center aan de universiteit van Texas vonden sporen van een onbekende uitgestorven voorouder in het genetisch materiaal van de Melanesiërs, die op

de eilanden wonen ten noordoosten van Australië: onder meer Fiji, Papoea-Nieuw-Guinea en de Salomonseilanden.
*
Het zou om materiaal van een verre verwant kunnen gaan van de neanderthaler. En het kan misschien helpen een van de mysteries van de Melanesiërs te verklaren, die zo donker zijn als de bevolking van Afrika, maar waarvan een kwart wel blond haar heeft. En niemand weet hoe dat komt.
Fossielen
Van de neanderthaler zijn heel wat fossielen overgebleven in Europa en Azië, van de denisovamens amper een vingerkootje en wat tanden in een grot in Siberië. Maar allebei zijn ze goed gedocumenteerd. Van de nieuwe voorouder zijn nog geen fossiele resten ontdekt.
Complexer
"We missen een voorouder", klinkt het bij onderzoeker Ryan Bohlender. "Of er is iets wat we niet begrijpen in hun onderlinge relatie. De menselijke geschiedenis is nog een stuk complexer dan we al dachten."

Het  lijkt er op dat dit vooral de voorouders zijn van onze politiek Verlichte Grote Verstanden
*
Het onderzoek toonde ook aan dat er twee keer zo veel mensen leefden in Afrika toen onze soort ontstond en dat de afsplitsing van de neanderthalers 100.000 jaar later gebeurde.
*

Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

Et Dieu créa la femme….
*
Als U iet of wat bekomen bent na de lezing van deze spectaculaire ontdekking (!!!),  spreek dan nooit meer over ‘een witte neger’ als U iets totaal onmogelijks bedoelt.
Ja Ja, wijj, d.i. de gehele Mensheid is weer een hele stap vooruit-achteruit in de Wereld Hegemonie. Niet alleen worden ‘Alle Menschen Brüder, ze beginnen meer en meer op elkaar te lijken. Straks komen we nog uit in het Twee Stromen Gebied (*) bij Adam en Eva in de Tuin van Heden….
Om nog maar zedig te zwijgen over alles wat dààr volgens de Bijbel ooit geschiedde. Dat is best te vergelijken met de perfecte calamiteit van wereld van nu, mar dan de in mini-formaat.

Boom der Kennis van Goed en Kwaad…
*
 Vooral de drang naar algehele kennis  om alles beter te weten en te kùnnen wat uitstijgt boven de menselijke natuur.
Oef, het is er uit.
*
Al die lange volzinnen, om te zeggen, dat het verhaal van de Tuin van Eden  absoluut niet goed eindigde…. Want voortaan zou de mens, i.p.v. de hele dag te luieren, moeten werken ‘in het zweet zijns aanschijns’ en zou de vrouw haar kinderen in de grootste pijnen moeten ter wereld brengen.
*
Ja, en dan, beste Lezer en nog bestere lezeres, is er nog iets. U had het hoogst waarschijnlijk al vastgesteld, deze blogs verschijnen momenteel veel te onregelmatig. Maar troost U, dat is waarschijnlijk maar tijdelijk.
Het zit zo, want eenmaal terug in de Heimat (na 15 jaar Buitenlands Betaald Verlof) voel ik mij kiplekker in m’n eigen Pïep-Klein Aards Paradijs. Met als gezelschap één van onze drie Duitse Herders. De twee anderen zijn samen me Zij-die-niet-mijn-zorgen-deelt-maar-ze-wegneemt nog voor korte tijd daar gebmeven. Tot alles aan de man is gebracht. Voorbij, finito, noodgedwongen, die mooie Italiaanse Droom. Aan alles komt een end, zelfs aan de kat haar staart en die is zò lang. Vooral als die kat oud, kreupel, en bijna blind is geworden.
Ja, dat is zo. Als geboren Ieperling
 heb ik iets met katten…
Ieperling je staartje stinkt,
Van ouderdom joen neuze is krom…
*
Een huis met een tuintje gelegen in een gezellige buurt. Helemaal op onze maat. Waar de Grote en ook de Kleine ‘pilletiek’ net eens meer bestaan. Kortom: de dagen zijn veel te kort. Ook al omdat bij mij alles 10x meer tijd vergt.
Vorjaars tuinieren; wat hen ik dat al zo lang gemist. En de hond kijkt en ziet dat het goed is. Als we alle twee maar verlaten door God en Klein Pierke (Hi Hi) niet omkomen van honger en dorst… Maar dat zijn zorgen voor morgen.
Bij leven en welzijn: tot de volgende keer.
PS
De villa in Italia staat te koop. Is na te zien op Tinternett. Wie eerst komt, eerst aalt….Vijf procent korting voor Kroostrijke Gezinnen…
*
(*) Twee Stromen Gebied; d.i. tussen Tigris en Eufraat, wat nu Bagdad zou moeten zijn…
*
(Digitalia)





Geen opmerkingen: