dinsdag 11 april 2017

4096




Maandag 10  April

4096 - DE MOSLIM TIJDBOM TIKT ONGENADIG VERDER
*
INHOUD: LEUGENPERS/CVP: Ontmaskerd als Moslim Bijhuizen: iets dat deze blog al vele jaren voorhoudt. DEMOCRATIE: politieke partijen zijn triestige voorbeelden voor Comedia del’ Arte: eche circus-scholen. Zij daaien en wij dansen. VLAANDEREN REBUILT: Joris Van Seveen: ‘La Belgique, qu’elle crève’

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Demir: “Geen reden om excuses aan te bieden”

Zuhal Demir Foto: BELGA
En geloof me: zeker en vast zonder hoofddoek!!!!
*
De Staatssecretaris voor Armoedebestrijding en Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) is niet van plan om haar excuses aan te bieden na de uitspraken die ze in een interview met De Zondag had gedaan. Dat heeft haar woordvoerder zondagavond meegedeeld aan Belga. Wel is ze bereid om in te gaan op de vraag van premier Charles Michel om de toon ‘iets te milderen’.
De reactie van Sjarel Michel…
*
Demir had in het interview de CD&V ervan beschuldigd “moslims te zien als kiesvee”. Ze verwees daarbij onder meer naar uitspraken van CD&V-leden als Mieke Van Hecke en de Genkse burgemeester Wim Dries en zijn schepen van Ali Caglar. CD&V-voorzitter Wouter Beke had daarop publieke excuses geëist.

*
Intussen is duidelijk dat Demir niet van plan is om daartoe over te gaan. “We weten niet waarom we excuses zouden moeten aanbieden”, zo zegt haar woordvoerder Luc Demullier. De woordvoerder erkent wel dat Demir een telefoontje van premier Charles Michel heeft gehad over de kwestie. “Hij heeft ons gevraagd om iets diplomatischer’ te zijn in onze formuleringen. En dat zullen we ook doen”, klinkt het.
Demullier benadrukt dat de uitspraken niet voor problemen binnen de regering vormen. “Dit is geen regeringszaak. Er is ook geen discussie over regeringsdossiers. Er is enkel een partijvoorzitter(tje) die zich aangesproken voelt over enkele vaststellingen die in het interview zijn gedaan.”
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

*
Andes gezegd, Markske tret het schentje aan omdat het hem als gegoten past. Maar het ventje heeft dat, zo e zien aan zijn opgezette kuif,  wel niet zo graag. Hij is gekwetst tot in de ziel, dus zal het wel waar zijn…
Naasr een Moslim-Krant (dixit De Tijd over De Schandaard) wordt nu de sluier der verdwazing weggerokken van de ziel der Tsjeven Partij. En wat een zekere Crombeen daarover vertelt, dat zien we later dan morgen wel weer. In een volgende blog… Beloofd! Want buiten is het geen weer iom een hond door te jagen. Dus is de tijd goed besteed om de Graiiers Aller Landen even aan de pels te zitten. Met een knik en een grom van de hond als toemaatje.
Mij is het ten andere al langer opgevallen, dat alle politieke partijen  onder elkaar een cluster vormen. Met als  enige reden van bestaan, hun strikt persoonlijk welzijn en dat van hun vriendjes. Al zeggen ze het wel anders. Ikke en de rest kan stikke…. De rest zijn toch maar ‘extreem-rechtse populisten en die kunnen de pot op.
*
Verbiedt al die dingen van politieke speelpleintjes dus bij Wet en biedt aan de Burger op vaste termijnen een (korte) lijst aan met namen die in hun carrière als ondernemer reeds hun waarde hebben bewezen Zij kunnen slechts een ‘postje’ krijgen, mits verantwoording achteraf tegenover een college van bekwame experten die optreden als Opperste Rechters, onder her devies: potje breek, potje betaal. Zelfs een twee-partijen stelsel, zoals in de VSn is op termijn dodelijk voor het land. Dat heeft het woord ‘Deep State’ ons ondertussen geleerd.
Als er geen ’partijen’ meer zijn, zijn er ook geen partij-beesten meer en kunnen die dan ook niet ‘verdelen om te heersen’, dat oude Romeinse adagio voor machts-wellustelingen. Trouwens, alle partijen beginnen steeds meer en mee op elkaar te lijken. Allen om ter meest Moslim-vriendjes. Beke is heus niet de enige.  Zelfs Mandoline Rutten draait hetzelfde plaatje. De Mimburg is er ziek van en bij Olio di Poepo is het nig erger.
Denk aan De Dikke van Diksia, bij wie het ooit uit diens strot ontsnapte, evengoed carrière te hebben gemaakt hebben bij de Sossen.. Of aan de Nieuwe Vlaamse Arrogantie, ‘le nouveau CVP est arrivé’.

*
Allez, ik wil zeggen, dat een Land het verdient om bestuurd te worden als elke onderneming, waarbij WINST maken het hoofddoel is. Dit alles onder  het oog van een streng toeziend team van échte boekhouders. Binnen een paar jaar zou de Staatsschuld op die manier kunnen herleid worden tot nul komma nul.
Schaf al die mik-mak van ‘Sociale Hulp’ van Staatswege af. Met de uithespaarde administratie-kosten daar rond, kan aan ieder werkloze authentieke deftige Burger een vast bedrag als een soort van..  ‘leefloon’ toegekend worden. Zodat die daarmee de plaatselijke economie kunnen mee helpen doen draaien Een leefloon die deze keer stopt bij het overlijden en alleen van toepassing is voor landgenoten die hier wonen Een niet in Turkije, waar er jaren na de dood ter goede of ter kwader trouw nog altijd verder uitbetaald wordt. Hetzelfde met het ‘kiendjesgeld’ van niet eensbestaande Jonge Turken in Turkije, of Maroc-haantjes in Marokko, die via vriendjespolitiek op de juiste lijst zijn geraakt. Heb ik op deze blog jaren geleden al aangeklaagd …
*
Voor wie ten minste een heel klein beetje ’n Italië-lover denkt te zijn, raad ik aan op zoek e gaan naar de Middeleeuwse Italiaanse Steden zoials Venetië, Firenze, Siena, Turijn, enz.  Daar zult U vaststellen dat toenderttijd vernuftige bestuursvormen voorkwamen, die stuk voor stuk tevreden Burgers kenden, maar ook, naast een commerciële en ë artistieke uitstraling kenden, die te vergelijken is met onze ‘Hanza-steden’ van aan Het Kanaal tot de Noordelijke IJszee. Dek gewoon aan de Gouden 14de-15de  Eeuw, toen de Nederlanden nog verenigd waren. Één en ondeelbaar.
U zult er niets ‘Middeleeuws’ vaststellen, maar figuren leren kennen zoals Lorenzo di Medidi in de Stad van Dante Allighieri. Of zegt het U niets, dat zelfs heden ten dage op de bronzen riooldeksels in Rome de letters SPQR voorkomen?  Die staan voor ‘Senatus Populusque Romanus, "De Senaat en het Volk van Rome". Dezelfde inscriptie als die voorkwam/voorkomt op alle Romeinse Triomfbogen en Openbare Gebouwen…
De lauwerkransen moet U er zelf bij denken…
*
In Coburgia kennen we ook iets dergelijks. ‘Eendracht Maakt Macht’, ofte EM², omdat dei ‘eendracht’ maar bij manier van spreken is, als het over de Rde Duivels gaat..
*
PS 1
Over wat de volksmond denkt te weten over de hardnekkigheid van de Islam doorheen de eeuwen, gewoon even ingaan op het gezegde ‘als de berg niet gaat tot Mohammed dan gaat Mohammed tot de berg…
PS 2
Eenmaal het Staats-apparaat  draait als elke gezond geleide onderneming, dan zijn ‘schandalen’ zoals we die al jaren kennen, niet meer mogelijk. Denk aan Gent (SPA) met Parisis en Optima en de nu afgevoerde biomassa-centrale die miljoenen subsidies zou gekost hebben. Schadelijk voor het milieu? Ach komn koeienvlaaien zijn veel schadelijker! Ban de koe, en voer bedorven vlees in uit de Ontwikkelingslanden!
Denk aan Dexia en de 800.000 ARCO ‘Spaarders’ die hun geld kwijt zijn, en dus de CVP nu misschien onder de kiesdrempel zullen blazen. Denk aan het dioxine-schnadaal dat de Dikke van dikia de kop kostte…
Denk aan die vele ‘Intercommunales’ speciaal in leven geroepen om gebuisde politiekers aan een vetbetaalde job te helpen – denk aan de de  vakbond-maffia die rechtskundig niet eens bestaan en dus nooit en nergens voor iets of iemand verantwoordelijk zijn – denk aan de onwettelijk geworden ’Wet Major’ die maar niet afgeschaft geraakt – denk aan de al jaren aan de gang zijnde strooptocht in Vlaanderen, door Wallo-Brux, oplopend tot 12-16-18 miljard per jaar – denk aan de jaarlijkse aalmoes van de Koninklijke ‘dotaties’ boven op de royale vlieg-vakanties op kosten van Honré Gepluimd…
Denk aan de vele misbruiken inzake ‘leefloon’ & kiendjesgeld. Om nog maar te zwijgen over de miljoenen subsidies  om de Moslim-Mosketen-Kazernes de mond open te houden.
En denk vooral aan de misbruiken inzakle de ‘Hulp aan Vluchtelingen’, die in feie niets anders zijn dan kiesvee, in afwachting van het Uur ‘U’ – we worden dagelijks verkocht als slaven van de toekomstige Sultan van Allah in Europa.
Neen; die georganiseerde zwendel  van ‘partij-politiek’ moet zo vlug mogelijk in de Grondwet verboden worden. Hoe meer mensen bereid zijn daarover na te denken, des te vlugger kan het genezingsproces beginnen.
Weet U trouwens hoe oud die woorden zijn en wie ze heeft uitgesproken; ‘La Flandre?! Qu’elle crève’…
Over dat laatste is Wikepdia zeer dudelijk. Dat dient U zekerlijk na te lezen in het Libraal Archief op
(Digitalia)



Geen opmerkingen: