woensdag 12 april 2017

4098


Dinsdag 12  April

4098 - OVER GOEDE EN VERKEERDE FRANSMANNEN
*
INHOUD: FRANKRIJK: de collaboratie kijgt daar eindelijk, dank zij Marine La Plume en tot de grote woede van de Rode Broefers,, de juiste dimensie aangemeten.

DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Marine Le Pen: "Geen Franse verantwoordelijkheid in razzia's tegen joden in WOII"
*
De Franse extreemrechtse presidentskandidaat Marine Le Pen heeft gisterenavond grote consternatie veroorzaakt. In een gesprek op de Franse zender RTL heeft ze ontkend dat de Franse staat verantwoordelijk is voor razzia's waarbij in 1942 meer dan 13.000 joden werden opgepakt.
*
"Frankrijk is volgens mij niet verantwoordelijk voor de razzia van de Vel d'Hiv", zegt Le Pen. In het wielerstadion van Vel d'Hiv werden duizenden joden samengebracht door Franse agenten alvorens ze werden overgebracht naar nazivernietigingskampen.
"Als er mensen verantwoordelijk zijn, dan zijn het zij die toen aan de macht waren, niet Frankrijk", vindt Le Pen. Het drama ligt in Frankrijk erg gevoelig, omwille van het groot aantal collaborateurs met de Duitse bezetting.
Kregen die na het uitbreken van de VVrede eind 1944 ook de Dood met de Kogel, of genoten die van een genzraal pardon?
*
Oud-president Chirac had in 1995 de verantwoordelijkheid van zijn land erkend. Ook huidig president Hollande heeft zich in het verleden al geëxcuseerd voor de rol van de politie.
"Grote fout"
De opmerkingen van Le Pen kregen vrijwel onmiddellijk kritiek, onder meer van de ‘centrumkandidaat’ Macron. "Sommigen waren vergeten dat Marine Le Pen de dochter van Jean-Marie Le Pen is", aldus Macron. Ze heeft volgens hem "een grote fout gemaakt" en "ze heeft nu haar vader vervoegd op de bank van het negationisme".
‘Negationsme wordt allen gebruikt tegenover de verliezende partij in WO  II – SDe ‘verering’ voor Stalin, de tienmaal grotere crimineel daarentegen, is door Slinx nooit  officieel opgeheven…. Slinx is dus zeer selectief in het veroordlen…
*
Jean-Marie Le Pen deed in het verleden verschillende vergelijkbare uitspraken over de jodenvervolgen tijdens de oorlog. De holocaust was volgens hem "een detail in de geschiedenis".
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen


*
Hoe erg en onmenselijk ook, het Joodse drama  toen meer en meer bleek dat Hitler de oorlog niet kon winnen,heeft niet één seconde de ‘Geallieerden’ geïnteresseerd toen die  het meest onmenselijke sedert het Begin der Tijden  nog hadden kunnen voorkomen. Of beperken. Door die crematoria plat te bombarderen, zoals ze wel deden met de Duitse steden. Die miljoenen doden hebben - nuchtere vaststelling – dan ook op geen enkele manier het verloop van de oorlog beïnvloed… Zowel ‘Rome’, ‘Londen’ als ‘Washington’ kenden vanaf 1942 het lot van het Joodse Volk. Maar dat te voorkomen was… een voetnoot in het verloop van de strijd. Een valse noot tussen het gedreun van kanonnen.
Natuurlijk pleit deze vaststelling de Duitse Socialisten van A.H. niet vrij. Het is een collectieve schuld die voor eeuwig kleeft aan de naam van dat zogezegd ‘cultuurland’. In die zin is de herinnering aan de slachtoffers een mes dat snijdt aan twee kanten. Omdat het in wezen de kiem draagt van het volgend conflict. Deze keer van de Kontheffers teen de rest van de Vrije Wereld.
Anders gezegd: heden ten  dage de kant kiezen van Israël is, volgens Linx extreem-rechts en dus verkeerd, omdat de Islam tegen beter weten in, verplicht de gedroomde vrienden moeten zijn. En door de Familie Le Pen daarover aan te vallen, verhopen ze dat de mensen vergeten, dat zij, de Sossen Aller Landen, toendertijd de bloedbroefers van de Duitse Sossen zijn geweest. Weet U nog de hoofdlijnen van het programma van juni 1940 van het Hoofd der Belgische Socialistische Partij, de BSP. ‘Samen met de Duitse arbeider, terug aan het werk’. Plan Deman.
Het optreden van de Franse Gendarmen in de Parijse Wielerpiste heeft niet te maken met het Land Frankrijk, maar met het slecht geweten van Linx.
*
En als het regent in Parijs, druppelt het in Wallo/Bruxellabad. Al zou dat wel eens kunnen, dat eenmaal Marine La Plume het vertrouwen heeft gekregen van de modale Fransman en Fransvouw, het weer voor altijd zou kunnen omslaan.
Linx hagt wereldwijd verdoofd in de touwen, maar schijnt dat nog altijd niet te kunnen geloven… Blijft vooral te onthouden, dat het Kwaad dat ze hebben begaan, nog lang zal nazinderen…
*
(Digitalia)
++++




Geen opmerkingen: