zaterdag 15 april 2017

4103



Paas Zatersag 15 April

*
4103 - SPREEKT GEENS ALS ADVOCAAT VAN HET STELENDE EN BEDRIEGENDE ACW OF ALS GEWONE SUPPER CLASS TSJEEF?
*
INHOUD: ARCO/COBURGIA REBUILT: Geens van het ACW Bedonderend.net verkiest de problemen van de gender-foefelaars boven het daaddrachtig samenwerken om het land te besturen. Hij verdraagt  daarbij de Waarheid niet over zijn Moslim-Partij. Wat zal hj dus moeten uit de duim zuigen om Mandoline Rutten uit het zadel te lichten? Lees eerstvolgende Blog Nr 4105 en U zult ingelicht zijn.


DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Geens: “Hoop dat Demir meer doet dan haar toon milderen”

Laat ons in godsnaam behoorlijk samenwerken.” Die boodschap lanceerde minister van Justitie Koen Geens (CD&V) vrijdag in De Ochtend op Radio 1, na een week van scherpe uithalen heen-en-weer, vooral tussen coalitiepartners CD&V en N-VA. Hij benadrukte dat er nog ontzettend veel werk op de plank ligt. We moeten elkaar nog iets kunnen gunnen. Er is geen reden om van peiling tot peiling te gaan. Dit is niet werkzaam”.
*
De oproep van de Justitieminister kwam er als reactie op de uithaal die staatssecretaris Zuhal Demir vorig weekend richting de Vlaamse christendemocraten afvuurde. Ze “waarschuwde” de Vlamingen toen voor “moslimpartij” CD&V en stelde dat partijvoorzitter Wouter Beke de moslims als “kiesvee” beschouwt. Die eiste daarop verontschuldigingen van Demir. Tussen de lijnen werd vooruitgeblikt naar de beleidsbrief die Demir dinsdag in de Kamer moet voorstellen.
Ook deze speler was er even met het hoofd niet bij…
*
“Het is bij ons hard aangekomen”, verklaarde minister Geens vrijdag. “Ik heb het gevoel dat het rechtse en extreemrechtse stuk van het politieke terrein zo hard mogelijk moet bezet worden en dat CD&V de partij is die best af en toe moet worden gebasht”. Hij onderstreepte dat “zo’n uitspraak niet hoort” en riep op in goede verstandhouding samen te werken. Volgende week staat overleg gepland tussen zijn kabinet en dat van Demir over een wetsontwerp rond transgenders. “Het zou toch leuk zijn niet de hele tijd in mijn achterhoofd te moeten afvragen of ze mij vliegen gaat proberen af te vangen?”

“Ik zou hopen dat staatssecretaris Demir meer doet dan de toon milderen”, ging Geens voort. Wat bedoelt hij met ‘meer doen?’ “Ze zou iets kunnen ‘clarifiëren’.” De minister trok daarbij de vergelijking met de “verduidelijking” die Vlaams N-VA-fractieleider Matthias Diependaele donderdag de wereld instuurde, nadat hij eerder die dag fors naar minister Geens had uitgehaald.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Die Geens is misschien wel ’n bolleboos maar me zo’n paters-gezicht ben je dan best af als biechtvader ergens in een donker hoekje.

’n kouwelijke Pastoor!
Alleen de Romeinse col ontbreekt…
*
Van dat soort mensen zei ons Ma altijd, ‘dat ze in de kerk zouden sch..ten om dat dan op de heiligenbeelden te steken. Nogal cru uitgedrukt maar helemaal in de sijl van toen. Als de Kerken nog vol zaten. Met vooral de ‘Rijke Stinkers’ helemaal vooraan de Zondagsmis. Tegenwoordig is hunHun bestemming te fungeren als vogelschrik in de kriekenboom. Waar ze kunnen hangen bengelen in de wind.

*
“Laat ons in godsnaam behoorlijk samenwerken.”
Nog zo’n Tsjeven-wens uit de oude doos, van in de tijd dat de CVP nog de absolute meerderheid had. Maar dat is exact 50 jaar geleden… Sindsdien is de spoeling altijd maar dunner geworden wegens teveel muilen in de trog. Waar het smaakt naar nog.
Geens bedoelt het echter nog altijd zo: Zij draaien en alle overigen dansen. Naar hun pijpen, wel te verstaan. Braaf zijn en stilzitten. De handen boven de bank….
**

*
De man sprak echter voor zijn beu Want de volgende dag zal Mandoline Rutten daar zijn met nog veel straffere paté. Echte gezonde boerenkost. Vers van ’t zwijn. Maar d’s voor straks.
“We moeten elkaar nog iets kunnen gunnen
Dar is tenminste nog eens recht voor de raap. Afblijven van andermans vliegen, heet dat. Geven en nemen, als ’t maar blijft duren. Vooral niet opvallen bij de Kiezers. Tenzij positief. En vooral de koek eerlijk verdelen. Niet op basis van de Wil van het Volk, maar op basis van voordien gemaakte afspraken. waar de Kiezer niets mee te maken heef. Ridders van den Swiggenden Ede a.h.w. Uiteraard in ’s  Lands Belang, en al zeker niet in ’t Vlaams Belang. Ze hadden die soort trouwens na de oorlog allemaal tegen de muur moeten zetten. Zoals bijvoorbeeld de Tsjeven van Ronse het geflikt hebben met Senator  Leo  Vindevogel. Die kreeg de doodstraf in de plaats van iemand anders. Of met Irma Lapasse van Oostduinkerke, die jaren nadien een herziening van haar rioces kreeg, waarbij de (uitgevoerde) doodstraf werd omgezet in ‘levenslang’..

De doodzieke Dr Aug. Borms, die op een vroege lentemorgen op de binnenkoer van de Rijkswachtkazerne in Etterbeek, naar de slachtbank werd gedragen, vastgebonden op een stoel….

*
een wetsontwerp rond transgenders
Geens speelt dus blijkbaar liever met de pietjesbak.  In deze tijden van bandeloze zedenverwildering een noodzakelijk kwaad. Vandaag  nieuwe ondersre-delen, morgen en nieuwe kop. Liefst met kleinere hersen-inhoud. Tenzij bepaalde mensen aan een andere neus de voorkeur geven, om niet op te vallen bij de Mslim-buurman.
*
Ach jan voor ik het vergeet: Koen Geens is een (altijd) vooraanstaand Besttuurslid van de Christelijke Moslim Partij, de CMP. Alleen wordt nog gekibbeld over het juiste tijdstip waarop die naamsverandering gene Beweging.Net zou moeten van kracht worden. Vandaar dat ’t Beekske zo kribbig deed omdat die jonge en on-ervaren NV-Aster het voortijdig had bekend gemaakt. Het stond dan ook ook niet in de ‘Regerings Verklaring’, net zo min als  het afnemen van het ‘leefloon’ voor complete Moslim-kazenes, zonder instemming van het Parlement.
Mont Saint Michel, Anno 2017, na de Turkse machtsovername door Sultan Erdogan, op de Hoogdag van Pasen.
*
(Digitalia)



Geen opmerkingen: