vrijdag 28 april 2017

4115


Donderdag 27  April

4115 - THE BRITISCH PARLIAMENT DAT IS/WAS TOCH DE BAKERMAT VAN DE WESTERSE DEMOCRATIE?
*
INHOUD: ENGELAND/ISLAM TERREUR: de ‘Special Forces’ hebben ‘een man’ betrapt met een hele lading messen in zijn rugzak. Die wou hij cdeau doen aan Theresa May als 1Mei-verrassing.

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Man met terreurplannen gearresteerd nabij Brits parlement


UPDATE In de regeringswijk van de Britse hoofdstad Londen is vandaag een man gearresteerd bij een "incident". De arrestatie door gewapende agenten gebeurde in het kader van een lopende operatie, zo liet de Metropolitan Police weten. Er zijn drie messen van de man afgenomen. Niemand is gewond, zo citeerden media.

De problemen liggen allemaal op tafel en ‘de sfeer is koet’
*
Op gezag van de politie berichtte SkyNews dat de man 27 jaar oud is. Hij is gearresteerd in Parliament Street aan het kruispunt met Parliament Square, nabij Downing Street et dus de ambtswoning van Brits premier Theresa May. Volgens meerdere Britse media was de premier niet "thuis" toen het incident gebeurde.
Maar de Premier blijft gekken…
*
De twintiger is gearresteerd op verdenking van het bezit van aanvalswapens en het "opdracht geven, voorbereiden en instigeren van daden van terrorisme", zo staat ook in de mededeling van de Londense politie. Zij heeft niet meteen weet van een dreiging. De man is met handboeien aan weggevoerd naar een politiecommissariaat waar hij op grond van de terrorisme-wetgeving wordt vastgehouden.
Volgens de krant Daily Mirror betreft de arrestant iemand met een "rugzak" met messen.
Moment-opname van de dader, volgens de Londense Politie….
*
De arrestatie gebeurde vlak bij de plaats waar een maand geleden bij een aanslag op Westminster zes mensen, onder wie de aanvaller, zijn gedood, zo berichtte SkyNews.
Gewapende politie houdt verkeer tegen naar Downing Street. Nabij het parlement zijn gewapende politie en forensische teams te zien, berichtte de commerciële zender ITV. Meerdere buslijnen zijn omgeleid, straten in de buurt zijn versperd.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Aldus de ons bij de neus leidende Pers. Dat de dader een ‘man’ was, had men daar onmiddellijk door, gezien zijn blote genitaliën, waar zijn leeftijd (27) op stand vermeld. Het zag er dus naar uit, dat het om een Moslim-terrprst ging. En dus rukte de politie gewapenderhand en in gesloten formatie in actie. Met succes overigens. Wat niet mag verwonderen want men had zowat de helft van alle tot schieten bereid zijnde  en beschikbare manschappen ingezet teen die éne ‘man’ met een kleien voorraad slagers-gerief in zijn rugzak….
Allez, om kort e  duidelijk te zijn had er beter kunnen staan: de Islam-dreiging ineelt steeds uitdagender vorm aan en bedreigt in hartje Londen het symbool van de bron der Europese democratie. En dat precies op dezelfde plek waar kort voordien een truck als aanvalswapen werd ingezet, met minstens zes doden als gevolg. En met een aantal levenslang verminkte slachtoffers, waar niemand ooit nog iets zal van vernemen. Men is niet in oorlog, maar toch zullen die als ‘oorlogs-slachtoffers’ worden angezien. Begrijpe wie kan. Want aldus worden de  schudogen daardoor uit de wind gezet. Wat gelijk staat met zuivere ‘dhimitude’, onderwerping dus.
Anders gezegd: de Internationale Pers is reeds zo ver over de streep getrokken, dat ze zelfs de Islam-versie van het bedotten (aqyilla) overneemt: vooral niets zeggen of schrijven dat de Islam zou kunnen schaden. Het hekken naar de wind hangen, dus.
*
De twintiger is gearresteerd op verdenking van het bezit van aanvalswapens.
Ja, inderdaad: U heeft goed gelezen. Deze terrorist wordt verdacht aanvalswapens bij zich te hebben gehad. Een hele rugzak vol.  Ja, ‘et alors’ zou Motterand daarop gezegd hebben.
Laten we elkaar goed verstaan: die rugzak was bedoeld om aan de Premier te worden overhandigd als 1Mei-verrassiings-geschenk… Met de groeten vqn Allahj, de allergrootste. In de oorspronkelijk dialect, het Arabisch, is dat Akahu Akbar.
’t Is maar dat U dat allemaal goed onthoudt!
Ps
Het Laatste Nieuws (mocht dat maar waar zjn) is inderdaad eerlijk. In die zin dat het bijna woordelijk de Buitenlandse Pers overneemt. Met vermelding van de bron, met naam en toenaam. Daaro valt, in naam van de gewone Engelse Burger, alleen maar te zggen mèt Berten Rodenbach: ’helaas, … Waar is der Oud’ren fierheid nu gevaren?....
Want The Great Old, die ooit ‘The waves rulde’ wordt nu op haar  beurt gedomineerd door de Derde Wereld. Engeland is verworden tot een ‘domionion’ van de Islam…
Eigen schuld, dikke bult.
(Digitalia)
++++

Geen opmerkingen: