maandag 1 mei 2017

4122



Maandag 1 Mei


4122 - EEN SCHOOLVOORBEELD  UIT DE MIOSLIM LEERSCHOOL
*
INHOUD: COBURGIA REBUILT: Ahmeds dichter (20) is een braaf ding: ze zou zelfs nog geen appel stelen die niet van haar is. Zeer typisch voor Molenbeek…. Zo Burgemeester, zo Schepene..
*
RIDERO: FEEST  VAN  DE  ARBEID: Dé dag van beloften!! Maar dat telde niet voor de gepensioneerde dentist Horatius Dendullen.  Hij had op de markt van Brugge met zijne velo zijn draai gemist en op een van de frietkoten gelamd: morsdood.  Zijn weduwe had op zijn grafzerk laten beitelen: “ Stort hier een vroom gebed voor dendist Dendullen, hij ligt hier zijn laatste gat te vullen…”
*
VANDAAG: H. JOZEF, H.Sigismund, H. Tamara
30/4 – 1/5 : de Bruidsnacht….
Iets van gemerkt?
*
Mei, koel en wak, veel koren in de zak.
Zingt de vink vroeg in de meimorgen, dan zal die dag voor regen zorgen.
Avonddauw en zon in mei, brengt zakken hooi op de wei!
Die mei tot jubelmaand verkoren, heeft toch nog rijm achter de oren.
Is het koel en niet te nat in mei, dan is ’t hooiboerke blij.
*
30 APRIL-1 Me: Walburgisnacht. De nacht van 30 April op 1 Me is de Walburgisnacht. Of Bruidsnacht. Waar de maand Mei  zingend en dansend werdt ‘ingehaald’. Het feest van de Nieuwe Lente en de Eeuwige Jeugd. Ergens heeft het, in verband met de kerstening van onze voorouders, iets te maken met de heiligverklaring van de H. Walburga. Maar volgens Goethe (in Faust) gaat het feest terug naar oude heidense rituelen, waar heksen de lucht doorkliefden en er al eens eentje als amusement wordt opgestookt. Vandaar die andere verwijzing naar ‘Heksennacht’. Hoe cultuurbarbaren de dag daarop, van 1 Mei, ‘Het Feest v/d Arbeid’ hebben gemaakt, is mij niet duidelijk. Na de hee nacht te hebben gepintelierd, na al dat Wein, Weib und Gesang moet men immers eerder geneigd geweest zijn om uit te slapen in plaats van in optochten mee te stappen…
*
DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Dochter van Molenbeekse schepen verdacht in terrorismedossier:

Appels stelen is een goede maar nefaste Moslim-gewoonte
*
Inès El Khannouss, de 20-jarige dochter van 

Ahmed El Khannouss,  (cdH) schepen van Sport in Molenbeek,…
*
…wordt ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in een terroristische groepering in Jumet. "Ze was het naiëve slachtoffer van een foute liefdesrelatie", aldus vader El Khannouss aan RTL.
’n Illuster gezelschap van de Mekka-bedevaarder ‘El’ Khannouss met Madame Non De Eerste….
*
Intussen bevestigt het federaal parket dat de zaak waarin El Khannouss genoemd wordt vorige week is doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Het meisje wordt beschuldigd van deelname aan activiteiten van een terroristische groep.
Het federaal parket bevestigt dat de raadkamer de zaak waarin Inès El Khannouss betrokken is vorige week doorverwezen is naar de correctionele rechtbank. De jonge vrouw wordt beschuldigd van deelname aan activiteiten van een terroristische groep, maar heeft nooit vastgezeten. "Ze is momenteel vrij onder voorwaarden", klinkt het. De datum van het proces moet nog worden vastgelegd.
’n Moslim Kazrne-moskee, waar Dhigadisten van de hele wereld thuis zijn….
*
Vader Ahmed El Khannouss, schepen van sport in Molenbeek, reageerde voor RTL op de beschuldiging aan het adres zijn dochter. Hij laat weten geschokt te zijn en zegt dat zijn dochter het slachtoffer is geworden van een foute liefdesrelatie. Hij en zijn vrouw wisten naar eigen zeggen niets over de relatie van hun dochter. "Ze is een goede studente met een onberispelijk gedrag", alus El Khannouss aan RTL.
Gematigde islam
De ‘Gematigde Islam’, waar kinderen vrouwen niet toegelaten zijn….
*
"Ze heeft altijd een gematigde islam beleden", benadrukt El Khannouss. "Mijn dochter heeft nooit radicale gedachten gehad. Ze heeft radicalisering altijd veroordeeld, het bewijsmateriaal toont dat aan. Het gaat dus om een ongelukkige liefdesrelatie", besluit El Khannouss.
Stigmatisering van Molenbeek
In de gemeente is Ahmed El Khannouss al jaren bezig met radicalisering en spreekt zich er zo nu en dan ook over uit in de media. Hij heeft zich altijd fel verzet tegen de stigmatisering van Molenbeek na de aanslagen in Parijs. De aanpak van de politie in het kader van het Kanaalplan noemde hij onlangs nog "polariserend".
In 2015 trok hij met een goede vriend naar de Turks-Syrische grens om op zoek te gaan naar diens echtgenote. Zij was plots verdwenen met haar twee kinderen van toen 3 en 5 jaar oud. El Khannouss is meegegaan naar het politiebureau om de vermissing aan te geven. Al snel bleek dat de vrouw - een Belgische - door haar broer, die toen al maandenlang in Syrië zat, was overgehaald om hem achterna te reizen. In Turkije zocht hij twee dagen lang naar de vrouw, maar ze konden haar en de kinderen toen niet vinden.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Dit artikel, in HLN dan nog, ligt geheel in de lijn van de Moslim-veroveringstechniek. We worden bedot waar we bij staan. Zelfs na betrapping op (bewezen) ‘flagrant delict’ en met de neus op de feiten gedrukt, schudden ze nog een mooi verhaal uit hun louwen.  Helemaal ongeloofwaardig, maar voor die SS (Sport Schepen) van Molenbeek gaat het om veel poen. En vooral om de Heilige Moslim-plicht om in geen enkel geval te handelen of te spreken rechtsreeks of onrechtstreeks tegen het belang van de Islam. In hun eigen koeterwaals heet dat, heb ik reeds meermaals geschreven en gedrukt, de Taqyilla. Is na te zien op http://vignabella.blogspot.be/2017/02/4037.html  en op Wikipedia zelf .
Resultaten voor TAQUILLA
Geen resultaten gevonden voor TAQYILLA,
censuur zoalls in Turkije?
Jaren terug echter stond dat daar nog, klaar en duidelijk uitgelegd. Erg, hé?!
+
In 2015 trok hij met een goede vriend naar de Turks-Syrische grens
Hier is Kharmouche de Dames en Heren Hoernalisten weer te slim af.  In het Fransoos heet dat ‘reculer pour lieux avancer’. Die man voorzag gewoon dat zijn achtergronden zouden ‘gediepgrond’ worden… Een reis met kompaan naar Syrië; dat ware genoeg geweest om hen alle twee later als Dhihadisten te brandmerken. Wat het einde van zijn politieke carrière zou betekend hebben… Vandaar dat zijn interview doorspekt is met de omschrijving van het ‘gematig’ zijn, wat het stokpaardje is van alles wat Slinx, Schots en Scheef is, met de beddoeling onze Beschaving te zelfmoorden. ‘I want to die’: dat is de de top of the bill van de hedendaagse pop-muziek? Luister maar!
++
(Digitalia)

Geen opmerkingen: