dinsdag 2 mei 2017

4126


Dinsdag 2 Mei

4126 - IN EIGEN LAND SPREKEN MET OMZWACHTELDE TONG, iS DAT IS BESLOTEN GEEN VORM VQN DHIMITUDE
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: eindelijk is besloten geen rotte sou meer uit te trekken voor als ‘gebedshuinzen’ vermomde Moslim-kazernes. Die zijn vooral bedoeld om de haat jegens ons levendig te houden. Wat nog altijd geen verbod is op die schandalige wildgroei…


DAKVENSTER OP DE WERELD


*
Homans wil geen moskeeën meer erkennen
Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) wil voorlopig geen moskeeën meer erkennen. Ze zegt dat ze te weinig informatie krijgt over de werking van die gebedshuizen, terwijl ook de provincies vragen hebben over hun rol. Homans laat de procedure daarom onderzoeken, zo heeft ze verklaard in het programma Wakker op zondag.

*
De minister liet verstaan dat ze van het federale niveau geen informatie krijgt over zaken die betrekking hebben op de erkennings-criteria van moskeeën. Ze benadrukt dat ze van die informatie afhankelijk is om criteria als 'het bevorderen van integratie' te controleren.

Niet integratie, maar extegratie is de enig juiste oplossing tot  het moorden gestopt wordt….
*
"Ik krijg geen informatie. En ik begrijp wel dat de federale overheid nu focust op andere prioriteiten, zoals veiligheid, extremisme, radicalisering en dergelijke meer", zo zegt Homans in het interview.
Geen compromissen
"Bovendien krijgen we meer berichten van bijvoorbeeld de provincies en lokale besturen dat men niet meer goed weet wat juist van hen verwacht wordt met betrekking tot de erkennings-criteria", voegt haar woordvoerder daar in een reactie nog aan toe. "Zij kunnen dus niet kunnen waken over het al dan niet in strijd zijn met onze erkenningscriteria."
Homans heeft daarom beslist een onderzoek te laten uitvoeren naar de erkennings-procedure.  Voorlopig kunnen daardoor geen erkenningen van moskeeën meer gebeuren. "Ik wil die niet erkennen als ik niet voldoende informatie heb. Ik sluit geen compromissen als het over veiligheid gaat", zo verdedigt Homans haar standpunt.
Ook andere geloofs-gemeenschappen
Volgens de minister geldt dat overigens niet enkel voor de gebedshuizen van moslims, maar ook voor die van de andere geloofs-gemeenschappen. Begin deze maand was ook al discussie ontstaan over de intentie om de erkenning van de Fatih-moskee in Beringen in te trekken.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Wreedheid zit in de genen van de Islam. Overal ter wereld. Er is lmaar één Islaln en dat is de Islam van de Koran. Maar wat ook waar is, niet alle SSers waren beulen. Er waren beulen die als brave huisvaders door het leven gingen, en er waren goede karakters bij die onder dwang deden wat ze beviken werden te  doen. Dat is nu eenlaak eigen aan elje tirannie.


 Maar, zoals het spreekwoord zegt: de uitzonderingen bevestigen de regel.
Zo lang die ‘religie’ niet radicaal breekt met die ‘traditie’, is er geen beterschap te verwachten. Al spreken de Dames en Heren politici dat tegen. Ja Ja, ze weten het weer best.
Zijn de Moslims daarom te verachten? Omdat die niet o ‘Boet’ en Vrijdag vlees ontberen zoals elke Christenmens?  Ik zou daarvoor verwijzen naar de ‘Duistere Middeleeuwen’, waar onze voorouders niet veel beter waren. Denk aan  “De Godsdienstoorlogen’, de ‘Heksen Processen’, de ‘Vuurproeen’ en al die andere ‘conflicten’ tussenvolkeren, landen en steden onderling. Zelfs de H. Franciscus in zijn jonge jaren ging als rijke inwoner van Assisi vechten  tegen de naburige stad Perugia. Daar werd die gevangen genomen en belandde jarenlang in een duistere kelder, waar hij bijna omkwam van honger en dorst.
Net zoals de honger de beste saus is, zo was dat het geval met de roofzucht. Waardoor wij dus de laatsten moeten zijn om de Islam de les te willen spellen. Maar dan moeten ze hier ondertussen ook bij ons wegblijven. Anders is het ‘Oog om oog, Tand om tad’. Elkaar uitmoorden is voor elk van hen de kortste weg naar de Hemel. Wij in het Westen hebben ruim ons deel gehad….
Zi is het de vierde keer, dat Duitsland de Vrije Wereld in de miserie steekt. Eerst was er de Frans/Duitse oorlog van 1870n waardoor o.a. de Duitse Keizer in de Parijse Sacré Coeur werd gekroond. Wat de ultieme belediging van de Franse ziel moet zijn geweest. Dan was er 14-18 met een paar miljoen doden, gevolgd door de Tweede Wereldoorlog, met een paar tientallen miljoenen doden. In onze dagen beleven wij het vierde en misschien wel allerlaatste wereldprobleem: de Islamisering, vooral door Trezebeees Merkel aangevuurd. Doe dus niet alsof U verwonderd bent, dat primitieve volkeren zo graag elkaar de schedel inslaan, nadat ze eerst lijk de Duitse Socialisten, vooral voor zichzelf ‘Lebensraum’ hebben gemaakt. Maar het groot verschil is, dat die tenminste goed herkenbaar en in uniform in het straatbeeld rondliepen. Moslims herkent men meestal aan hun kale koppen en aan hun zwarte baarden… Tenzij zij als vrouw verkleed onder kleurige sluiers rondlopen.
*
te weinig informatie krijgt
Ja, ook daarover wil ik het hier hebben, nu ik spreek over de Duitse Gestapo van weleer, zoals de foto hierboven. De Coburger Staatsvuiligheid, collega’s can die ‘Heren’ in lange lederen jassen bezorgde aan de Ministeres ooit een rapportje dat er niet om loog: de moskee in kwestie was meer een rovershol dan een ‘gebdsruimte’. Dus ging die over tot de daad, en schrapte de erkenning Heek het kot stond in rep en roer!
 ‘Mis, Piet’, echode (in opdracht?) de Staatsvuiligheid ‘dat was zo niet bedoeld’. Maar Homanske hield haar talons bij stuk: Njet is Njet, zei ze. Nietsjevo! No passeran! Maar die beruchte Molsim Executie Raad zal wel het laatste woord krijgen, dank zij de Rooms Katholieke coalitie die het Land bestuurt.
En Homans? ‘Quitte’ of ‘Double, dat wordt het gegarandeerd. Ofwel vliegt die ganse Nieuwe Vlaamse Arrogantie met klikken en klakken aan de deur en zijn we Homans kwijt voor altijd, ofwel komt die grandioos naar voor als kordate ‘doender’. Liefst in het gezelschap van nog een paar van dat soort NV-A kleppers. Met Jan Achterhesp als 1ste (volwaardige) President van Vlaanderen.
Ik weet op voorhand wat goed zou zijn voor beide landsdelen. En dus niet goed voor de on-Staat Coburgia…
Maar dat verklap ik hier liever niet in het openbaar…..
‘Feind hört mit’
*
(Digitalia)




Geen opmerkingen: