zaterdag 10 juni 2017

4150


Zaterdag 10 Juni

4150 - ACHERLIJKEN MET ELKAAR IN DE KLING WEGENS VERMEEND RACISME
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT: van scheldpartij naar scheldpartij wordt op Feesboek het eigenlijk probleem der Islamisering gewoon ondergesneeuwd. Door zogezegde ‘hackers’ die uiteraard anoniem – met klaarblijkelijke  instemming van de Overheid – de Wet op de Privacy gewoon ongestraft met de voeten treden. Waarbij er wel degelijk ‘n ‘Zwarte Lijst’ met namen tot stand komt  die binnenkort met één raid  uit de weg kunnen geruimd worden.

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
OPMERKING VOORAF

*
Wie zijn de ware schuldigen op dezee afbeelding: zij die de bom met brandende lont hebben gelegd, of zij die – met de verkeerde middelen – het vuur blijken te willen doven?
Alleen intelligente mensen mogen antwoorden.
*
Hackers nagelen haatzaaiers op Facebook aan schandpaal

*
De Facebookgroep Vlaamse Verdedigings Liga werd vorig jaar afgesloten door Gunther Vleminx (45), na de stortvloed van kritiek op de racistische commentaren in de groep. Ondertussen lijkt de site te zijn gehackt door zijn ‘tegenstrevers’.

“Ik heb er niets meer mee te maken”, zo verklaarde Gunther Vleminx, de beheerder van de omstreden Facebookgroep Vlaamse Verdedigings Liga. Vleminx liet de groep vorige zomer afsluiten, naar aanleiding van het schandaal na de dood van
de 15-jarige Ramzi Kaddouri.
*
Aan de schandpaal
Vandaag is de Facebookgroep opnieuw bereikbaar, maar ze lijkt te zijn gehackt door ‘tegenstanders’ van Vleminx en Co. Binnen de groep wordt vooral de draak gestoken met het racisme van de Vlamingen. De groep legt bovendien een link naar een pagina op tumbler, waar haatzaaiers genadeloos ontmaskerd worden. . Wie de link welkominvlaanderen.tumblr.com aanklikt, komt op een pagina komt op een pagina waar tientallen mensen ongenadig mét foto aan de schandpaal worden genageld, omdat ze op sociale media racistische uitlatingen zouden hebben gedaan over moslims.
Zoals Steven S. die schreef: “Het begin van een burgeroorlog. Knal die apen neer wand (sic) ze zijn ziek”. Of Dave C., die ervoor pleit om “al dat vreemd gespuis op te hangen”. Michel C. schrijft dat het “hoog tijd is om die bruin apen een op hun bakkes te slaan”. En Chantal H. over de vluchtelingenproblematiek in het Middellandse Zeegebied: “Laat ze toch verzuipen, die hoeven toch niet gered te worden”.
De fans van de Vlaamse Verdedigings Liga geven af en toe ook stemadvies. “Die bruine smeerlappen afmaken en allen stemmen op het Vlaams Belang.”
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen

Stemmen op het Vlaams Belang is een. Er zich met klasse ernar gedragen is een  ander paar mouwen
*
De Frut (GVA) heeft dit weekeinde nog maar eens inspiratie op haar eingen niveau: het uit de wind willen zetten van de aan de gang zijnde Islan-invasie  met de meest doorzichtige argumentatie. Die Genkse ‘jongere’ (die zich in zijn thuisland Marokko op vakantie te pletter reed met een squad) was de aanleiding om deze volgens Sven Gatz ‘weerzinwekkende scheldpartij’ nieuw leven in te blazen.
Waarbij er maar weer eens moedwillig verwarring wordt gezaaid door de ‘Reliegie’ van de Wrede een ras te noemen. Daar waar er sinds jaar en dag hoog van de toren wordt geblazen, dat er helemaal geen ‘rassen’ bestaan.
Het slinkend aantal lezers van de Frut bewijst de rest…. Want wat er dagelijks te lezen staat, is meestal leugen en bedrog die zelfs een boreling afstompt.
°
..
.
.omdat ze op sociale media racistische uitlatingen zouden hebben gedaan over moslims.

Overal ter wereld en in alle mogelijke variaties en huidskleuren van het Mensdom komen er Moslims voor. De ene al moorddadiger fan de andere. Maar Moslims die deze naam waardig (sic) willen zijn, hebben volgens hun Heilig Boek als voornaamste reden van bestaan, het doden van ‘Ongelovige Honden’, Jooden en Christenen. Ze doen, naar het voorbeeld van hun vereerde ‘Stichter’, aan pedofilie en vrouwen mishandeling. Of hoe legt U anders uit, dat de ‘Profeet’ op hoge ouderdom het 6-jarig kind Aïsa officieel huwde en dat dit huwelijk 3 jaar later effectief ‘geconsumeerd’ werd, iedere keer dat het meisje van haar poppen werd weggerukt?
Die comedy om aan de Macht t te blijven duurt al meer dan 1400 jaar en zou ons in Het Westen eigenlijk niet mogen aangaan. Ware daar niet de wilde en ongecontroleerde maar uitgelokte invasie van die aan de gang zijnde Europese volkeren. Die niet alleen onze welvaart komt op souperen, maar ons verder gewoon naar het leven staat. De immer talrijker voorkomende moorddadige aanslagen zijn daar het beste bewijs voor.
*
Eigenlijk een fameuze lapsus, dat nu al, zoals in Syrië, de aan de gang zijnde Moslim-invasie als ‘burgeroorlog’ wordt voorgesteld. Wij, Burgers van dit land en dit werelddeel, willen geen oorlog. Maar die wordt ons opgedrongen door de Islamitische Gemeenschap. Die niet allen, zoals de CVP, in het midden van het bed wil liggen, maar er alle oorspronkelijke gebruikers van wil uitkieperen of onderdrukken of doden.
Wie zich dat nog altijd niet realiseert, is medeplichtig aan schuldig verzuim. En zal nog in dit leven ter verantwoording worden geroepen.

Een Beschaving die zichzelf niet wil redden, maar integendeel moedwillig en hardnekkig kiest voor de ondergang en de onderwerping aan de Islam, is op termijn ten dode opgeschreven.
De profundis clamavi ad te, Domine;
Domine exaudi vocem meam.
*
Uit de diepten aanroep ik U, o Heer. Verhoor onze smeekbeden en stuur ons de twee machtigste engelen, Trump en Poetin, waarover U heden ten dage gelukkig beschikt. Zij zijn bij machte om, op ee teken van hun hand, Satan terug ter Helle te drijven.
Om zodoende onze en ook hun Beschaving ter hulp te snellen voor het telaat is.
*
PS
Als toemaatje een filmpje overgenomen van bij http://www.golfbrekers.be/, getiteld ‘Frankrijk is Frankrij niet meer’. Het illusrtreert op treffende wijze hoever de aftakeling van Europa reeds is gevorderd.
En ja, het is afschuwelijk om deze ‘jongeren’ als  uitschot of erger te betitelen. Het zijn per solt van rekening onze’ verrijkers’

 (Digitalia)



Geen opmerkingen: