zaterdag 10 juni 2017

4151



Zondag 11 Juni

4151 - HET BRUSSELS ADDERGEBROED IN DE SCHIJNWERPERS GEZET
*
INHOUD: SOSSEN/BRUXELLABAD s/Zenne: haasje-over door criminele PS-volksbedriegers wordt in de Media niet alleen hartsgrondig toegejuicht maar zelfs dapper bewierookt.  Maar deze bedriegerij op intellectuele wijze toelichten loopt echter de kans om uitgelegd te worden als… haatzaaierij…
’t Pallieterke (zie artikel hieronder) loopt dus de kans in het Cordon Sanitaire’ te belanden, in afwachting der er een beroepsverbod komt.
Ja, ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt.


DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Na de quasi-heiligverklaring van Mayeur door Close : nieuwe burgemeester Brussel is het vertrouwen niet waard.
*
De persconferentie die Brussels kandidaat-burgemeester Close en de rest van schepencollege vandaag gaf, is voor het Vlaams Belang niet meteen van dien aard om vol vertrouwen de rest van de legislatuur tegemoet te kijken. En wel om twee redenen.

Ten eerste stelt het Vlaams Belang vast dat de heer Close wel bijzonder licht gaat over de financiële verrijking en het gesjoemel van zijn voorganger Mayeur.
Vanaf een bepaalde trede op de sociale ladder is stelen net langer strafbaar maar wordt beloond met sereniteit
*
Zo werd tot tweemaal toe herhaald dat we respect moeten hebben voor de geste (het ontslag nemen) van Mayeur voor “de stad waar hij van houdt”, en dat Mayeur nu sereniteit verdient. Tussen de regels door: zowel pers als parket moeten de man nu maar eens gerust laten. Ook wist Close nog te melden dat Mayeur een geëngageerd man is, die respect verdient voor het feit dat hij zijn leven in dienst heeft gesteld van de “action publique”.

Brussels Vlaams Belang fractievoorzitter Dominiek Lootens:
*
“Het is toch al te kras dat een man die gelden van een daklozenorganisatie in zijn zak heeft gestoken nu wordt voorgesteld als een halve heilige die dan ook nog eens ons respect zou verdienen omdat hij opstapt wanneer hij met zijn vingers in de kassa is betrapt. De quasi-heiligverklaring door zijn opvolger Close is dan ook bijzonder wansmakelijk te noemen!”
*
Ten tweede merken we op dat door het gesjoemel van de PS’ers (Mayeur, Peraita) niet de PS een schepen inlevert in het stadsbestuur, maar dat het net één van de twee Vlaamse schepenen is die verdwijnt. Alhoewel de beide Vlaamse schepenen Persoons en Ampe in hun hele carrière nooit enige blijk van ook maar enige Vlaamsvoelendheid hebben gegeven, is het wel symbolisch dat de ontslagnemende Vlaamse schepen (Persoons) niét wordt vervangen.
Kortom: het Vlaams Belang vreest er voor dat het met Close en zijn bestuur gewoon meer van hetzelfde zal zijn. Een kandidaat-burgemeester die zo licht gaat over het stelen van gelden, en die de dader daarenboven nog eens op een voetstuk plaatst, is het vertrouwen van de bevolking helaas niet waard.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Het is een Wet van Meden en Perzen, dat slangen en ander kruipend ongedierte, op hun buik kruipend door het leven moeten gaan.
Ergo; het is de door de Schepper opgelegde straf die dateert uit de Paradijselijke Geschiedenis van het Begin der Tijden.
Elio di Jeanetto
*
Dat de Coburger PS-ërs, als klein onderdeeltje van het Nationaal en later het Internationaal Socialisme, tot die soort behoren, staat sedert de Franse Revolutie in de sterren geschreven. 
In het vocabularium van ons Ma – God hebbe haar godvruchtige ziel – was dat allemaal zonder ook maar één uitzondering, ‘riftje-raftje’-gepeupel: tuig van de onderste richel. En haar minachting groeide naarmate die soort hoger op de maatschappelijke ladder stond. Postuum zou ik dus aan 81 jaar op ons moeder moeten roepen… Om ’n beetje toelichting te krijgen waarom dat allemaal zo lang kan blijven duren.
Broekzele, het keuterboerendorp van weleer is nog altijd het land der vervuile ‘beken’, de Schaar- of Molenbeek, en van moerasgronden (o.a. de Rue du Marais) is niet alleen de Hoofdstad geworden van het Nieuwe Derde Rijk, maar die taart is ondertussen verdeeld onder de 19 elkaar het Licht van de Zon niet gunnende Gemeentebesturen. Die als om prijs, onze Vlaamse belastinggelden er doordraaien. Met, inderdaad; de nodige minachting voor onze Taal, onze Tradities en ons Glorierijk Verleden.
Er is echter voor de gedupeerden meteen een kleine troost, dat, als de Islam toeslaat en Poetin het voor ons opneemt, dat Bruxellabad als eerste het lot van ht plat gebombardeerde Berlijn zal ondergaan.
 (Digitalia)






Geen opmerkingen: