woensdag 14 juni 2017

4156


Woensdag 14 Juni 2017

4156 - EERSTE MITRAILLEURSALVO
ROND DE PS-OPLICHTINGSZAAK IN BRUXELLABAD
*
INHOUD: SOSSEN: Sara Onkelynx stond op de loonlijst samen met de Grote Legumen bij de  meute oplichters van de Brusselse daklozen. Waarom verwondert U dat niet? De Morgen, die heel terecht twijfel zaaide, kreeg zelfs een verschjings-verbod bij Krantenkoppen.be…

DAKVENSTER OP DE WERELD

*
Onkelinx: ‘Mijn dochter ‘werkte’ bij Samusocial’
Vroeger luidde dat:
Meine Ehre heisst Treue!
*
Laurette Onkelinx (PS) bevestigt op Twitter dat haar dochter Sara van 2011 tot 2013 bij de vzw Samusocial werkte.
‘Tussen 2011 en 2013 begeleidde Sara asielzoekers en daklozen. Net zoals zovele andere medewerkers van Samusocial.’ Laurette Onkelinx, voorzitster van de Brusselse PS, bevestigt op Twitter dat haar dochter jarenlang bij de organisatie voor daklozenopvang in Brussel werkte. Tegelijkertijd weerlegt ze de aantijging van deze ochtend in De Morgen, als zou er bij een ‘fictieve job’ zijn gecreëerd voor haar dochter. Dat zou volgens anonieme getuigen ook gebeurd zijn voor de broer van Yvan Mayeur (PS). Die laatste werd vorige week gedwongen ontslag te nemen als burgemeester van Brussel als gevolg van de affaire-Samusocial.
Wat het werk van Onkelinx’ dochter bij Samusocial precies inhield, is niet gekend. De controverse rond Samusocial ontstond toen bleek dat PS-politici in de raad van bestuur van die vzw jarenlang riante vergoedingen inden. Verslagen van die vergaderingen, waaruit moest blijken welk werk er precies gepresteerd werd, konden nooit voorgelegd worden door het bestuur van de organisatie.
*
Ex-Digitaliaanse Bedenkingen
*
Het heeft lang geduurd vooraleer het ten huize Onkelinx, tttz bij de kleindochter van een als stamboek Nazi-aanhanger bekend staande Limburger uit de Gemeente Jeuk wilde doordringen: net als het Hitler-regime is de beste tijd van het Internationaal Socialisme dus voorbij.
Niet dat ze daardoor in zak en as zitten. Integendeel. Zij verwachten zelfs applaus voor moed en zelfopoffering van op de Regeringsbanken, waar ‘stelen als de raven’ hoog in het vaandel staat.
Maar laten we toch maar voorzichtig met verdere onthullingen omgaan, want haar tegenwoordige bedgenoot is de beruchtste Advocaat van het Land. De voorganger daarvan was/is een internationale drug-courrier met vals diplomaten-pas waarvan ze gescheiden is, maar die als getuige optrad bij haar volgend huwelijk. Sedertdien is die een hooggeplaatst medewerker van haar Kabinet…
*
U weet toch dat ook op de koppelriem van elkeSS-beul stond dat hun eer hun trouw was? Google bevestigt dat zelfs zeer uitdrukkelijk tot op de huidige dag.

Enne o ja, bij DM lezen we dit:
Het Samusocial-schandaal is nu onderwerp van een gerechtelijk onderzoek. Dat bevestigt het Brusselse parket.
Het onderzoek dat het Brusselse parket geopend had naar de gang van zaken bij de vzw Samusocial, is niet langer een opsporingsonderzoek maar is een gerechtelijk onderzoek geworden nu onderzoeksrechter Laurence Heusghem het dossier naar zich toetrekt. Het dossier is dus niet meer in handen van het Brusselse parket.
*
Tot slot nog dit. Uit doorgaans wel ingelichte bron wordt vernomen dat de top van de Parti Scandale zich voorneemt om dronged het Land te ontvluchten. Uit vrees voor hun leven.

*
 (Digitalia)



Geen opmerkingen: