donderdag 22 juni 2017

4175


Donderdag 22 Juni 2017

4175 – WORDS! WORDS! WORDS!
*
INHOUD: ISLAM INVASIE: de meest Vlaams-radicale partij in Vlaanderen (nota bene uit de tijd van Karel Dillen de mijne) zit blijkbaar ook al met luizen: brave Moslims mogen blijven en er mogen er zelfs altijd voort bijkomen, maar de slechterikken moeten ‘ouitgeburgerd’ worden.
Neen, er staat niet ‘onthoofd’, of ‘ontburgerd’, maar ‘uitburgerd’!!!!!!
Ik heet dat ziften tot alleen het kaf overblijft….

OP DE IJTKIJK
*
Verijdelde terreurdaad in Brussel-Centraal zoveelste verwittiging
*
Uitburgering van wie zich hier niet kan voegen dringend aan de orde

Het Vlaams Belang feliciteert de militairen die de terreurdaad in Brussel-Centraal hebben kunnen verijdelen en daarmee een nieuw ‘22 maart’ hebben kunnen voorkomen.

Tegelijkertijd is dit gebeuren het zoveelste signaal dat deze regering de terroristische dreiging in dit land niet onder controle krijgt omdat zij weigert de oorzaken ervan te erkennen. Die zijn nochtans niet moeilijk te vinden. Het feit dat de dader een man uit Molenbeek is die niet gekend was bij de antiterreurdiensten, spreekt immers boekdelen: dit land zit door het criminele immigratiebeleid van de voorbije decennia opgescheept met grote groepen vreemdelingen, waarvan een niet onaanzienlijk deel zich niet wenst te integreren, maar hier integendeel een religieuze veroveringsoorlog wil voeren. Het is tijd dat men durft erkennen dat we in oorlog zijn met de radicale islam.
De verijdelde aanslag in Brussel-Centraal toont ook aan dat het Kanaalplan, de opkuis van Molenbeek, alle deradicaliseringsprojecten en andere preventieve maatregelen, die ons al fortuinen hebben gekost, eigenlijk geen baat hebben bijgebracht om de terreurdreiging te bekampen. Zolang men dat niet wil erkennen en men niet bereid is meer doortastende maatregelen te nemen, zullen dergelijke terreurdreigingen of -daden zich in de toekomst dan ook blijven voordoen.

Tom Van Grieken: “Dat is niet het toekomstbeeld waarmee wij willen dat onze kinderen en kleinkinderen moeten mee opgroeien en wij willen dus dat er krachtigere maatregelen komen. Wie hier woont, dient onze normen en waarden te respecteren en daarnaar te handelen. Wie dat niet wil of niet kan, die moet er onverbiddelijk uit. Het is daarom hoog tijd om werk te maken van een snel en krachtig uitburgeringsbeleid voor wie hier niet kan of wil aarden. Zet hen uit het land, neem hen desgevallend hun Belgische nationaliteit af en laat hen hier nooit meer binnenkomen. Het woekerende moslimfundamentalisme in dit land moet met wortel en tak worden uitgeroeid.”

*
 NADER BEKEKEN
**
Tob e or not tob e…. that’s the question
*
Wijlen Dr. Broms moet zich omgedraaid hebben in zijn graf. Borms en met hem alle Vlamingen van de rechte harde lijn die via de tandeloze mond van hun Rechters gevallen zijn doorzeefd met Rijkswachtkogels.. Denk daarbij ook aan hen die als straf voor hun Vlaamse Overtuiging tijdens de oorlog ’14-’18  in de voorste linies werden gestuurd om daar zo rap mogelijk hun leven te geen voor die schurkenstaat. Het zijn oude wonden die weer opengaan bij het zien wat er gebeurt met onze Vlaamse Vaderlandsliefde voor huis en haard.
Een Antwerps satirisch digitaal tijdschrift gaf onlangs een bloemlezing op kap van de Eminente Grise van het VB. Uit respect voor de man zal ik daar verder niet op ingaan want die verdient beter.. Beter, ja dat wem. Maar toch geen standbeeld zoals ik hier kort geleden nog voorstander van was. Het is hoog tijd dat kerels uit één blok, zoals Filip DeWinter de teugels overnemen. Salonfähigkeit is des duivels en het zijn sterke benen die de parlementaire weelde kunnen dragen.
Waarom zijn alle politiekers, zonder één uitzondering, in hetzelfde beddeke ziek? Heel eenvoudig, omdat het Land dat ze zeggen te willen vertegenwoordigen, nog zieker is aan dezelfde graai-ziekte. Hoe hoger op de politieke ladder, hoe zieker. Maar naar Frans model, altijd omgekeerd evenredig met de bekwaamheid. In het zakenleven dat draait op eigen geld, betekent dat het ene faillissement na het andere. In de politiek draait alles io andermans geld, en da is on-uitputtelijk.
Ik heb er geen namen voor!
Graaizucht zit, erger dan de Rode Hond in het systeem zelf ingebakken. Het is niet te genezen en wordt als vaste traditie van vader op zoon, van generatie op generatie doorgegeven. Allen amputatie zoals uitgeoefend  bij de IS kan helpen.
*
Als er al een verschil opvalt bij de andere commentaren over dit net-vermeden drama, dan is het allen dat er geredeneerd wordt zonder medelijden voor… de dader. Zo ook wordt er niet eens gejankt voor de gekwetsten want er zijn er geen.
Elk Volk heeft de Leiders die het verdient, wordt wel eens gezegd. Maar dat komt op hetzelfde neer als een ketel soep op het vuur die eerst moet opgewarmd worden om te kunnen smaken. Alleen mag het kookpunt niet overschreden worden, anders loopt de boel over.
**
*
De Coburger soepketel is heden ten dage niet alleen weer eens aan het overkoken, wat overblijft is aangebrand en alleen nog goed voor de mesthoop der Geschiedenis. De jonge generatie moet van meet-af-aan herbeginnen. Aanknopen met onze rijke Vlaamse traditie waar niet de Leiders belangrijk zijn, maar de Burger.
Bij de Zuiderburen is het (bijna) gelukt: de versleten gewaden werden afgelegd en er marcheert ‘n nieuwe generatie voorop. Eens zien wat dat opbrengt. Volgens mij is die Macroni de softe versie van het compromisloze Front National. T.t.z. de overgrote meerderheid der Fransen wilde iets anders, maar was nog niet rijp voor de Grote Verandering. Wij in Vlaanderen zouden deze tussenstap moeten kunnen overslaan. De rechte weg is de kortste en die hebben wij: ‘n eigen Parlement dat bij gewone meerderheid de Onafhankelijkheid uitroept.
Dan is ineens alles weer nieuw
Of dat met de huidige  tweedehands polletiekers lukt, is nog maar de vraag. Liever geen risico, maar andere en betere! Liefst zonder achteruitkijkspiegels.
Doe wel en zie niet om!
(Digitalia)



Geen opmerkingen: