donderdag 22 juni 2017


Donderdag 22 Juni 2017
“Gouverner c’est prévoir”….
*
4177 - VANGT  VERLOREN KOST FREYA, BORSTJES VOORUIT, DE WEERBOTS VAN DE TURTELTAKS OF GAAT ZE OP PENSIOEN?
*
INHOUD: SOSSEN: de Turteltaks komt als een boemerang terug bij de Sossen maar die zijn, buiten een paar stadhuis jobkens, zelf al lang uitgeteld. Honoré Gepluimd zit met de gebakken lucht… Het is maar een klein voorsmaakje van wat nog volgt bij de uiteindelijke definitieve ontmanteling van Coburgia…

OP DE IJTKIJK
*
Is het met ogen of met haken, met haken of met ogen, den Belziek blijft aaneen klitten. Gewoon de normaalste zaak in de maffia-wereld, waar hoernalisten politiekers, criminelen  en Mohamedanen elkaar als ‘brothers in crime’ beschermen.
Ik overdrijf, zegt U?
Maar wat zegt U dan van die terrorist van Brussel Centraal, die in dat wel zeer speciaal interview met zijn familie in Marokko, op TV  kwam vertellen dat de feiten één groe vergissing zijn. Hun zoon en broer zou – snik - zelfs nog geen appel – snik -stelen die niet van hem was….En z
o moeten neergeschoten worden zonder dat ie ’n woordje uitleg kon geven. Die par’s in de straten zijn echte moordenaars! Heel de Marokkaanse ‘Gemeenschap’ – Allah Akbar -zegt dat.
Dat ‘beschermen’ en ‘elkaar rug krabben’ pleegt zo te zijn, zien we in de recente Coburger Franse ‘Geschiedenis’ met maar liefst drie ‘Regeringen’, tot voorbij de Taal-en Armoe-grens, de eerste dominosteen valt. U leest de kranten beter dan ik, dus weet U het ook beter. Want kranten liegen nooit. Toch niet zolang dat hen goed uitkomt. Of tot het Grondwettelijk Hof een onverwachte uitspraak doet die daarenboven de Vlamingen goed uitkomt. Allez, toch op het erste zicht.
En dakannie. Freya zal in melkstaking aan, want het enige wat ze bezat, haar unieke twee uitstekende punten, zijn door die boemerang in volle borst, in gevaar gekomen. De Mohamedanen Executie Raad lijdt met haar. Evenveel handen op dezelfde buik. In nood kennen die hun vrienden en vooral hun Rode Vriendinnen.
**
*
De achtbare Burger doet er dus goed aan, zijn boontjes niet te rap in de week te leggen. Het Blauwe Fabriekje, bij monde van Bart Tommelein is nog zo rap niet klaar met de ontbrekende 2 miljard die aldus aan zijn neus voorbijgaan. Maarvan twee zaken één: het blijft in de Blauwe Familie.
Maar waarom al dat lawijt? Freya heeft nog geen kik gegeven, want ze is van haar melk….
Ge zoudt voor minder.
**
Alles is bij har even echt, net zoals haar met eigen door andere handen gemaakte thesis opde Gentse Universiteit
*
Ook gehoord van de VRT Tanghe om 19 uur, dat er NIET wordt terugbetaald, maar dat er integendeel verwoed gezocht wordt naar een ‘veiliger’ formule, zodat de Vlaming kan blijven betalen tot in alle eeuwen der eeuwen. Amen
Goed, hé….
*
 (Digitalia)

  


Geen opmerkingen: