dinsdag 4 juli 2017

4197


Dinsdag 4 Juli 2017

4197 - OVER DE ZELFMOORDENAARS VAN DE MENSELIJKE SOORT   
*
INHOUD: BESCHAVINGEN: de werkwijze hoe dit best te vernietigen vallen: door over-beschaving en genotzoekerij, gevolgd door her-bevoling met een nieuwe soort. Liefst zo onbeschaafd zo wild en zo primitief mogelijk.

OP DE IJTKIJK
*
Moslims in Bundestag stemden unaniem voor homohuwelijk
*
Duitsland stemde vorige week voor het homohuwelijk. Hoewel Merkel tegen stemde, werd de wet door 393 leden van de Bundestag goedgekeurd, tegenover 226 leden die nee stemden. Onder de ja-stemmers waren ook de zes moslim parlementsleden.
Angela Merkel zelf stemde tegen omdat ‘het huwelijk iets is tussen de man en een vrouw.’ De groene partij liet weten dat hun vier moslim parlementsleden de wetgeving goedkeurden. Daarnaast stemden moslims Aydan Özoguz, parlementslid voor de socialistische SPD en partijgenoot van Merkel Cemile Giousouf (CDU) ook voor de wet.

Er zijn slechts drie parlementsleden officieel geregistreerd als moslim, maar de politieke partijen bevestigden aan Welt dat deze zes zichzelf als moslim zien.
Merkel zette de deur open voor de legalisering van het homohuwelijk, door in een interview te duiden dat haar partij niet langer principieel tegen het homohuwelijk was. Ieder partijlid kon volgens de eigen overtuiging stemmen, klonk het.

Toen ze dat zei, had Merkel een stemming na de verkiezingen van eind september voor ogen, zodat er in haar partij nog gedebatteerd kon worden over het onderwerp. Ze werd echter in snelheid gepakt door haar sociaaldemocratische coalitiepartner SPD, die samen met de twee linkse oppositiepartijen de stemming op de agenda plaatste.

In Duitsland konden homokoppels sinds 2001 wel al officieel samenwonen. Nederland was het eerste land waar het homohuwelijk werd toegelaten in 2001. Daarna volgden België, Spanje, Canada, Noorwegen, Zweden, Portugal, IJsland, Denemarken, Frankrijk en Groot-Brittannië.
*
*
NADER BEKEKEN
**
Uit eerlijke (?) schaamte  werd dit artikel in DS na korte tijd verwijderd. Of werd het misschien maar al te duidelijk? In ieder geval: de kleur van deze volksverraders staat voor altijd vast: rood van schaamte.
*
We konden ondertussen nog maar eens kennis maken met de Mohammedaanse ‘bedotplicht’ , de ‘Taqyulla’, voorgeschreven door de Koran. De Koran, dat is het boek dcat Geert Wilders wil verbieden in Nederland. Indien niet bij machte om deze achterlijke ‘Leer’ af te dwingen door het zwaard, dan is iedere Moslim op straffe van onthoofding verplicht om in alle omstandigheden nooit te schaden aan deze ‘Leer’. Desnoods door tijdelijk de indruk te wekken mee te spelen met de gangbare overtuiging, in het vooruitzicht om zo vlug als de omstandigheden dat toelaten, de ‘Leer’ van deze woestijnrover in eer (?!) te herstellen. Door honderdvoudige wraakneming.
Ondertussen is er wel bewijs geleverd van hun ‘gematigdheid’. Die nooit genoeg door ‘progressief Groen & Linx’ kan geprezen worden.
Arme eigenaars en redactie-leden van DS, zo moedwillig uit eigen initiatief naar de slachtbank te willen lopen.
De 2de reden om dit artikel via deze blog voor de toekomst vast te leggen door het zoveel mogelijk door te geven, is de schets hoe deze zelfmoord is kunnen ontstaan en door wie beraamd en in gang gezet. U hoeft maar via Google de trefwoorden Sodoma en Gomorha in te geven, en U leert allles over de afloop van een veel vroeger te situeren verhaal.
*
Noch God, noch Gebod: waar hebben we dat nog gehoord? Een vergrijp tegen de menselijke natuur blijft nooit ongestraft, want ingebakken in en inherent aan het vergrijp zelf.
De aan de gang zijnde volksverhuizingen/herbevolkingen  zijn daar slechts een klein voorsmaakje van.
Het wordt dus niet ‘Na ons de zondvloed’, maar ‘De Zondvloed kome over ons en over onze kindeen’…
En ook dat is helaas niet nieuw.
Maar die Bijbelse verhalen worden in onze dagen geklasseerd tussen de kindersprookjes. Slimme mensen weten wel beter.
En wie als Herder van de Kudde de Goddelijke Plicht heeft om te spreken, kijkt de andere kant op.  Over hen staat immers geschreven, dat ze beter met een molensteen om de hals in het diepste van de zee zouden geworpen worden.
Arm, arm Vlaanderen, dat weer zal worden meegesleurd door de schuld van een paar tientallen verdwaasden…
*
 (Digitalia)


Geen opmerkingen: