dinsdag 4 juli 2017

4198


Dinsdag 4 Juli 2017

4198 - THE RUTERFORD INSTITUTE NA MEER DAN 700 JAAR SPRINGLEVEND IN AMERIKA? 
*
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT/AMERIKA REBUILT: hoe onze duur bevochte Beschaving vernietigd wordt, precies op dezelfde manier als op de rots van Akko aan de Middellandse Zee, het laatste bolwerk der Kruisvaarders, in 1189 door de Mohammedanen van Saladijn vernietigd en met aarde bedekt werd. Dat was meteen het graf van de 10de Grootmeester der Tempeliers, mijn idool, Gerard van Ruddervoorde wiens wapenschild (zoals hieronder)  aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.
Toeval of niet: het dorpje Ruddervoorde (bij Brugge) en ’n Amerikaans Instituut dat de naam Rutherford kiest, zijn op een duidelijke manier met elkaar verwant.


OP DE IJTKIJK

*
Rutherford Instituut: Toekomst Westerse burgers is totalitaire controle en onderdrukking
*
‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en televisie- en internet zombies’ -  ‘Als u wilt weten hoe de toekomst eruit ziet: een laars die op een menselijk gezicht stampt – voor altijd’
Social media, en vooral Facebook, zijn een machtig wapen in de hand van overheden, multinationals en lobbygroepen, die de mensheid in één politiek-correcte richting willen dwingen, en alle afwijkende meningen stapsgewijs willen criminaliseren.
John W. Whitehead, oprichter van The Rutherford Institute en auteur van ‘Battlefield America: The War on the American People’, schrijft dat een groot aantal bekende science fiction films uit het verleden over een totalitaire staat waarin de burgers in ruil voor ‘veiligheid’ al hun vrijheden zijn kwijtgeraakt, in het Westen inmiddels waarheid zijn geworden, of dat in de nabije toekomst zullen worden. ‘De overheid en grote concerns volgen alles wat we doen, net zoals Big Brother in Orwells ‘1984’. We veranderen in een samenleving van toeschouwers wier vrijheden worden afgepakt, maar daar blij om zijn, omdat de mensen door propaganda en hersenspoeling (door de media) geen enkele neiging meer hebben om in opstand te komen.’ Dat kan maar tot één soort toekomst leiden: totalitaire controle en onderdrukking.
Xander
*
NADER BEKEKEN
**
Na lezing, volhardt en tekent. De integrale tekst, verborgen achter de link, spreekt boekdelen.
De Tempeliers, waarvan de laatste Grootmeester stierf op de brandstapel midden der Seine op het eiland van Parijs, stonden ten tijde der 9 Kruistochten, op direct bevel van Rome, in voor het welzijn der pelgrims naar het H. Land. Hun onmetelijke rijkdom meestal afkomstig van schenkingen, echter zou, net als bij de Franse Revolutie in 1789, gestolen worden door het Burgerlijk Bestuur, ware daar niet de list om die schat per boerenkar naar veiliger oorden over te smokkelen. Naar de toen verlaten streek van Doornik, zoals later rond de ja      ren 1980 achterhaald maar nooit teruggevonden werd.
Van op de brandstapel voor hij de geest gaf, vervloekte Jacques de Molay (1292-1314) de Paus en de Franse Koning Phlips de Schone, dezelfde van Groeninge en beloofde hun overlijden binnen het jaar. Toeval of niet, maar aldus geschiedde. Beiden stiervan aan de pest.
De Kruisvaarders Burcht boven op de rots van Akko werd op bevel van Saladijn door  overlevende gevangen via mankracht met aarde bedekt. Die werd in manden op hun ruggen gebonden tot ze erbij stierven van uitputting. De rots bleef met aarde bedenkt tot in de late Middeleeuwen maar is nu Unesco Wereld Erfgoed. Waar de ‘Ridderzaal’ heden ten dage een trekpleister vormt voor ramp-toeristen.
Zo kan, net als Akko, ook onze Beschaving achteraf her-opgegraven van onder het puin der Geschiedenis, ook ’n trekpleister worden voor ramp-rtoeristen
*
PS
De Heemkundige Kring van Ruddervoorde zou hierover meer duiding moeten kunnen geven….
*

 (Digitalia)




Geen opmerkingen: